LieToMe RR
|
Helou drage moje... ja sam danas pokusavala tri puta da nesto napisem ali pored dvoje djece u rasponu od 10 dana i 2 godine i 8 mjeseci tacno izgleda kao nemoguca misija mm i ja smo sve danas pjevali nemam ti kad, nemam kad...nemam kad Tacno sam u zacaranom krugu, jedna zavrsi rituale...dok sika, presvlacenje, pranje, mazenje, sika...spavanje...gdje Nora stane tu Leona produzi...isto mazenje, pravljenje dorucka, presvlacenje, hranjenje...sve mora mama...borimo se za ulogu odrasle sestre i prve unuke sto je sasvim logicno i opravdano. Nema ljubomore, stvarno voli seku, sve ona mora da poprati, kad je kupamo, peremo guzu, presvlacimo ali hoce i ona svoje... ja u svemu tome samo gubim na kilazi (sto je eto recimo super stvar) jutros stanem na vagu jos 1 kg manje od juce... sad sam na plus 5 od pocetne, otislo 12 kg (tj vagala sam se dok nisam dosla do 105 radi mira u kuci muz zabranio vagu ) Velika cura je otisla kod sveki danas, ostace par dana, danas je ko velika, stavila ruksak na ledja, prije toga potrpala igracke u njega, ja je obukla sredila, haljinica, ona stavila sesir na glavu i zagrlila me i kaze papa...meni srce htjelo da pukne ali slomila sam se ova dva dana...tacno nisam imala kad u wc da odem piskiti. Tako da ne zamjerite ja sve s brda s dola...stvarno se trudim da popratim ko sta pise...ali ne ide mi bas najbolje. koliko sam upratila ninuska, pcelica i carobno jutro su imale uspjesne kontrole bravo cure carobno jutro mila, citala sam post za carski i prirodni porod, znas da smo pricale o tome, ja ne sumnjam u tvoju odluku, i najbolje kao sto ti je neko rekao da ti i tm zajednicki sjednete i odlucite sta je najbolje po tebe i bebu... ne idi po svaku cijenu na prirodni ako je sa carskim bolje po bebu i tebe. kao sto ti maksi rece, koliko god porod bio lagan (evo mene za primjer) ne ide bas sve uvijek kao podmazano. kod maksi i mene bilo slicno. ja se stiskala da beba ne izadje u autu, zauzvrat bila je ljubicas_ta kad se rodila, napacena, popucali joj kapilari u oba oka, imala blage traume po glavi... mislim sad je sve ok hvala Bogu. ja ti od srca zelim sve najbolje, znam da ti to mozes i da ce sve biti ok i da ce vasa cura uskoro biti u vasem zagrljaju rose upratih za pupak, najbolje da pogleda patronazna ali desava se da i po mjesec dana pupak blago curka, nije to nista strasno. ali svakako ces skinuti teret kad patronazna pogleda. ostale ste bile jako aktivne, ne zamjerite nisam bas puno upamtila ziel spominjala neki rostilj, vidjela sam da se i anita javila - hvala draga na komplimentu za ime e sad premijerno, posto nigdje nismo objavili nijednu slikicu malene, mislim na ove drustvene mreze na kojima smo totalno neaktivni po tom pitanju, evo vam dvije slicice moje ljepotice
< Poruku je uredio LieToMe -- 3.9.2015 19:45:39 >