maksi
|
Drage moje moj vam je savjet da na pocetku morate staviti granice jer sto vise vrijeme prolazi bice teze morate znati reci da vam treba odmor i da ima vrijeme kad se dolazi jer ako ne onda ce vam se visiti po glavi. Morate znati reci ne i zakljucati vrata kad dodju ne otvarate a savrsen izgovor nisam mogla otvoriti hranim bebu,tako nekoliko puta i bice im jasno. IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: M.A.M. Jutro drage moje Nisam nista cula za araj al sigurno drzi svoj smotuljak u rukama Carobno usitnilo i kod tebe,sad ce to brzo akoBogda,pa da ugledas srecicu svoju Rose,LTM,maksi kakve ste vi sa hormonima?Ovo nije normalno koliko mene pucaju prenosi neki,samo bih plakala,sve mi smeta i zivcira me,pogotovo kad neko uzme bebu vristala bi,evo i od jutros bas ko da sam ustala na lijevu,odmah se zakacila sa mm,a da ne pricam da mi narod vise sjedi na glavi sa ovim dolascima,rekla sam jutros mm da cu zakljucat danas da vise ne mogu podnijeti narod,majkemi nisam jos stigla ni uzivati sa bebom kako treba Izjadah se ja vama Ostale zenice sretno na kontrolama Joj draga MAM dok citam ovaj tvoj post kao da gledam sebe kada se porodim... Narod nema granica stvarno, i ja sam protiv tih dolazaka odmah po porodu, pa niko ne misli na mamu i bebu, da trebaju malo vremena sami. I ja bih na tvom mjestu nekoliko dana uzela pauze, nije ni sramota kad te neko zove da dodje, kazes da se ne osjecas dobro, da dodju za nekoliko dana... Niko ne treba da se ljuti. Kad su ti prvi gosti poceli dolaziti? mislim osim tvojih najblizih -bebinih djedova i nena... Ma ni sama ne znam vise,sedmi dan smo bebi klali kurban tad je pocela guzva,al ok to ne smeta mi,bile su mama i sveki tu pa pomogle,e odmah nakon 7 dana poceo komsiluk dolaziti,jos plus svaki Bogov dan svekijevci tu,pa svega mi nedaju disati,jos kad pocnu trebala bi ovo ili ono,a nemoze covjek nista reci jer su stvarno previse dobri prema meni,i ja jutros pukla na mm sve njemu istresla reko necu nikog da vidim 5 dana Jojjjjj sve vise i vise me podsjecas na mene Bgm , i moji svekijevci zive u istoj kuci samo u donjem spratu, odjeljeni smo , mislim svako sebi i kuha i kupuje, nije zajednica ali ipak kad dodje beba ja mislim da ce mi se na glavu popeti, i svekjevci i zaova ,ja mislim da mi nece dati disati. Ali najbolje ti je tako sto si 5 dana odredila sebi odmora od gostiju, ti i beba ste najvazniji, a narod ima vremena dolaziti, necete vi nigdje pobjeci... A i brate poranili su s tim dolascima previse. Bas su bezobzirni