Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 26.5.2015 12:50:15
ninuska
Ja zavrsih rucak. Napravila gulas od domace teletine i rizu. Dosta . Mislila musaku ali se muzu nesto ne jede i ovo napravim. odoh po malu, pa cu do mame svratiti da joj dam fasirano meso da nam napravi cuftete. Uhh. tako volim njene cuftete .
Ispricah se ja sama sa sobom . Nigdje nijedne
< Poruku je uredio ninuska -- 26.5.2015 12:51:57 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 26.5.2015 12:57:17
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: LieToMe
danas joj je krompir na meniju, sinoc je mlatnula contru cokolesnika i popila dalsy, u toku noci je povratila ali samo vodu pa bar je taj cokolesnik ostao. a i jutrso je samo vodu ko kad nista nije htjela da jede samo loce vodu ali ne mogu da joj ne dam vodu zbog temperature. inace je ona poguzija, sve zivo papa.
ves sam taman eliminisala pred vikend i ovo sad uleti nicim izazvano. ali nek je sva steta zu tome.
Draga, mozes joj dati jabuku i bananu ako voli. Daji joj vodu samo pricekaj da se zeldac smiri bakon povracanja. Pomalo nek pije. Da vam sto prije prodje aBd
juce je pojela bananu i jabuku (donekele) inace po 4-5 vocki pojede u vocnoj salati. ali dobro ovo su vanredne situacije. slaba je i danas sa jelom ali temepratura popusta skroz tako da se nadam da ce poceti i jesti. Hvala vam svima od srca bice to dobro aBd, sta se moze i to je sastavni dio zivota, nego eto slomi covjeka, i sekiras se iako znas da nije nista strasno hvala Bogu.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 26.5.2015 14:19:13
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: rose
i jaimam tu reko da nije sta drugacije. znaci jos 6 dana i ulazim u 7mi
ti si po kalkulaciji kada predjes u mjesece 6.1 mjeseci..znaci usla si u 7-i vec...i 24.05. je tacno 3 mjeseca prije tvog termina
i ja sam tako racunala jer racunam cim sam 26+1 da sa u stvari 27a sedmica. jer sam seporodila sa 39+6 i naoptpusnom pise porodila se u 40toj sedmici. znaci ja sam vec tamo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 26.5.2015 14:19:52
lala88
MC ja sam 32+3 tvoje pripreme bolje teku, ja samo odjecu, jos nisam krevetac trbali ovaj vikend i zeznu me ova vadba, valjda cu sledeci, sve kontam ima jos vremena. Trudim se da do 36 sedmice sve bude sprema, ova moja beba pre aktivna i dr kaze da je napredna pa mozda odluci izaci u 36 sedmici. Ziel video je super ja ga juce gledala, pun je emocija, ali sam se rasplakala na one blizance i sve mi teze kad vidim blizance. Vrjeme je fuj, kisa samo pada, strah me da nece opet ko prosle godine
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 26.5.2015 14:21:20
rose
IZVORNA PORUKA: rose
i jaimam tu reko da nije sta drugacije. znaci jos 6 dana i ulazim u 7mi
ti si po kalkulaciji kada predjes u mjesece 6.1 mjeseci..znaci usla si u 7-i vec...i 24.05. je tacno 3 mjeseca prije tvog termina
i ja sam tako racunala jer racunam cim sam 26+1 da sa u stvari 27a sedmica. jer sam seporodila sa 39+6 i naoptpusnom pise porodila se u 40toj sedmici. znaci ja sam vec tamo
yes
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 26.5.2015 14:23:13
pandica
Imam jedno pitanje za trudnjače koje čekaju drugu bebu. Da li ste prvom djetetu u toku noći ostavljali svjetlo upaljeno? Neko kaze da treba, neko da ne, pa iskreno ne znam ni sama šta kad dodje vrijeme raditi? Beba ce ako Bog da biti sa nama u spavaćoj sobi, krevetić će biti uz mene...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 26.5.2015 14:26:08
rose
IZVORNA PORUKA: pandica
Imam jedno pitanje za trudnjače koje čekaju drugu bebu. Da li ste prvom djetetu u toku noći ostavljali svjetlo upaljeno? Neko kaze da treba, neko da ne, pa iskreno ne znam ni sama šta kad dodje vrijeme raditi? Beba ce ako Bog da biti sa nama u spavaćoj sobi, krevetić će biti uz mene...
ja jesam..to ima veze s 40-snicom, meni sveki rekla ja je poslusala...a mislim i meni je valjalo kad prokmeci u noci a odmah vidim gdje je..tj. bio je krevetic preko puta naseg...i sad cemo ali imamo bolju varijantu sa mane intenzivnim svjetlom , nije klasicna stolna lampa vec bas ko nocno svjetlo ...u obliku mede...koje je kupljeno saji i koje ju je puklo po glavis kda je povukla kabl... srecom nije cijelom tezinom palo na nju ...tako mame koje cekaju prvu djecu ...sve sto mogu povuci na sebe kad vec krenu da ustaju i hvataju okolo...sklanjajte