rose
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: alman nisam vam se jucer javljala, jer sam bila u poslu preko glave cijeli dan ja skoro nisam sjela, zavrila sa ciscenjem hodnika i kupatila, poslije premala rucak i kolac, imala sam 12 osoba na rucku, al sreca pa je nesto spremila sveki, nesto mama, tako da je sve proslo dobro, ostalo i za danas , tako da danas samo odmaram eh da vam se pohvalim, kako sam jucer bila najponosnija mama, moj maleni djecak je imao svoje prve hatme u mektebu, ja sam imala vecu tremu od njega, a hormoni me opucali rasplakala se kad je zavrsio za malog djecaka,da uvijek budete tako ponosni na njeg svaka cast ponosna mamo odmori sad malo, izbaci iz pete ja sreca danas imam rucak, da moram jos i o tome razmisljati imam osjecaj da bih pregorila. ja sam vam inace vizuelac, ja pamtim sve i svasta i sto treba i sto ne treba...ali to kod mene nesvjesno ide tako daleko da sam u stanju da nesto zapamtim do najsitnijeg detalja (cak kad neko nesto spomene onako u letu, a da ne kazem da se recimo sjecam sta je ko nosio na nekom rodjendanu od prije 10 godina i tako tih nebuloza milion). elem, nekad prije jedno 3 godine ja na bankomat i ukucam pin kad kaze pogresan, kontam preskocila u letu cifru, ja opet ubacim karticu i opet lagano broj po broj kad opet pogresan. panicno nazovem supruga, i ispricam, reko najgore mi sto sam ja ubjedjena da je to taj broj (na kraju se ispostavilo da su ok brojevi samo sam permutovala zadnja dva) da bi on meni na to: ja sam tebi lijepo rekao da ces ti jednog dana samo pregoriti kad si ko slon, pamtis sve i svasta neki dan na poslu trazi se neki dokument, kolege panicno pregledaju registratore ja onako u letu reko sta trazite...bla bla... reko ne znam kako je naziv registratora ali znam da je crveni i da je onaj tanji i fakat nadjose ga bila dva takva registratora, naravno u jednom bilo to sto je nama trebalo i ja sam vizuelac i ne volimm pamtiti brojeve i datume...ali sam kad sam na fakultetu spremala istoriju...zapamtila jednu godinu kao sliku a onda sabiranjem dosla do drugih jer sam se potrudili zapamtiti koji je razmak izmedju dogadjaja
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|