Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 1.6.2015 7:25:56
ziel
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Juuutrrrooo drage moje Ja se nadigla malo iza 6, paprike nafilovala, vec se krckaju, skuhala i supicu da malena ima za danas i sutra a veceras cu koljenicu da iskuham da mogu da ponesem na more jer moje dijete ne pika rucak ako nema kvalitetne supice, rodila je majka Uspjela sam i nokte da nalakiram i pijuckam kaficu. Kasnije jos onu nepromocivu plahtu da operem ali to kad mm ustane, svakako nosi madrac nazad dormeu
Planirala sam i sa malenom da izadjem u setnju (jos nekih djidja da uzmem) usput do frizerke da odem da dogovorim pramenove kad se vratimo s mora (kosa mi je kriza zesca, nekakvih bebecih sijedih, haman pa svijetlo svijetlo plave).
Ja monolog opalila... anyway, vi koje krecite i radite sretno i lagano, vi ostale uzivajte u suncu! Meni ostane popodne samo pakovanje i aBd sutra rano polijecemo
Draga uzivaj, lijepo se provedi i ne zaboravi nas Kod mene poceo radni dan, jedva sam nekako ustala, bas mi je tesko ujutro kad moram na posao, ali et sta cemo, radicu do 18.juna pa cemo s dr. vidjet za bolovanje...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 1.6.2015 7:59:39
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ziel
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Juuutrrrooo drage moje Ja se nadigla malo iza 6, paprike nafilovala, vec se krckaju, skuhala i supicu da malena ima za danas i sutra a veceras cu koljenicu da iskuham da mogu da ponesem na more jer moje dijete ne pika rucak ako nema kvalitetne supice, rodila je majka Uspjela sam i nokte da nalakiram i pijuckam kaficu. Kasnije jos onu nepromocivu plahtu da operem ali to kad mm ustane, svakako nosi madrac nazad dormeu
Planirala sam i sa malenom da izadjem u setnju (jos nekih djidja da uzmem) usput do frizerke da odem da dogovorim pramenove kad se vratimo s mora (kosa mi je kriza zesca, nekakvih bebecih sijedih, haman pa svijetlo svijetlo plave).
Ja monolog opalila... anyway, vi koje krecite i radite sretno i lagano, vi ostale uzivajte u suncu! Meni ostane popodne samo pakovanje i aBd sutra rano polijecemo
Draga uzivaj, lijepo se provedi i ne zaboravi nas Kod mene poceo radni dan, jedva sam nekako ustala, bas mi je tesko ujutro kad moram na posao, ali et sta cemo, radicu do 18.juna pa cemo s dr. vidjet za bolovanje...
Hvaaallaaaa!!! Ma javicu se ja jos danas, sigurno. I ti draga lagano, polako, ne sekiraj se na poslu, najbitnija si sebi i bebici pa onda svima drugima.Jao ove paprike mirom mirisu, tacno cu ih doruckovati Odoh jos stogod po kuci uraditi dok malena jos pajki
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 1.6.2015 8:10:11
M.A.M.
Jutro zenice,kako ste mi provele vikend,ja sa mm bila kod svekijevaca,oni bili na putu pa smo ja i on duskali Ko zna nek otvori novi mjesec ja se ne snalazim s tim ovdje