mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (1.5.2015 13:10:13)
|
IZVORNA PORUKA: alman jutro zenice kako ste mi od jutros, sigurno ce bit slabije javljanje ovaj vikend zbog prznika i radova,[sm=smiley1.gif] neka nam ovaj mjesec protekne u znaku urednih kontrola, iscekivanju novih bebica, terminusama zelim lagane porede, zive i zdrave bebice, valjda ce nam se javljati do termina, malo su su usutile [sm=smiley1.gif] a onda dolazi ako Bog da i nas mjesec Bella, mala curice [sm=bravo.gif] leena ja mislim da se radi 12-13 sed, meni je dr. nuhalni mjerio u 12 sed, mozda je bolje da odgodis za jos jednu sedmicu [sm=smiley1.gif] Uhhhhh,ja jos nisam svjesna da dolazi nas mjesec,lagano se blizi......[sm=bravo.gif] Uz Boziju pomoc da nam svima bude hairli.[sm=bravo.gif] Polahko pripremam za bebu,pa cu i svoju torbu da spremim za bolnicu i neka stoji.Nezz sta ce se sve desavati poslije 36 neka je ona meni spremna. Carobno,hvala dragom Bogu za uredan nalaz.....radujem.se zbog tebe [sm=bravo.gif] Sada lijepo opusti se i uzivaj sa svojom bebicom u pupi. Da,nasa Andy blista,sretna mama,uziva u majcinstvu,maleni masala raste prava lutka Divna je,puno mi pomaze oko pripreme za bebu i savjetima. Hocu pozz cu je od tebe,a mislim da i ne zna da si trudna.Jako se ce veseliti tome [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|