alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (3.5.2015 9:01:16)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe Juuutrrrooooo [sm=smiley1.gif] Ja poranila...beba skace, nisam mogla da se namjestim nikako, mada sam se sinoc komirala prije 11 pa mi je ovo mjera. Trudnice drage ja sam vam se juce naradila malo je reci. Zavrsili smo sve sto smo planirali. Okrecili spavacu, ostavu, hodnik i kupatilo. Uspjela sam sa dragim zajednickim snagama da sve iz ostave i bracnog kreveta (a to je kamara stvari) vratim na svoje mjesto. Vise od pola americkog plakara sam ispraznila, prebrisala sve i vratila. Cak sam i kuatilo vise od pola prebrisala a odove necu dok danas sve ne zavrsimo pa usisemo i izpoliram sve lijepo. Ovaj latex je savrsen...da savrseniji nije mogao biti. Al izgleda da smo se mi malo zeznuli pa smo uzeli toga vise hahahaha[sm=smiley36.gif] okrecicemo i sto smo planirali i sto nismo. Boja u spavacoj je isala malo intezivnija nego prosli put al ja volim te intezivne a i muz je odusevljen. Jedva cekamo da vidimo kako ce ispasti narandzasta. Uspjela sam cak i da pustim dvije masine plisanih igracaka tako da je i to skoro suho [sm=smiley1.gif] i vrijeme nas je evo posluzilo, kao savrseno. Malena je uzivala sa bakom, igraju se, bile su vani...salju slike na viber [sm=smiley1.gif] Ja odoh laganini da rasremim ovo sto je ostalo u dnevnom boravku, trpezariji i kuhinji za skloniti, da popijem nesicu i da zavrsim onaj americki plakar u spavacoj [sm=smiley1.gif] Javim vam se nekad u toku radova da vas obavjestim kako ide. Hvala vam na podrsci i sto dijelite sa mnom ove sitne radosti u kojima jako uzivam. Beba i ja vas puno ljubimo i grlimo, narocito one koje su u radovima kao i mi [sm=smiley27.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=bravo.gif] na detaljnom izvjestaju, mogla bih raditi i za neku tv kucu kao reporter sa terena [sm=smiley36.gif] drago mi je sto sve ide po planu, ma sve je stvar dobre organizacije i dobre volje za radom, da aBd danas privedes kraju projekat krecenja i ciscenja, [sm=smiley1.gif] i ti od naj imas veliku podrsku [sm=smiley31.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]
|
|
|
|