alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (3.5.2015 23:52:13)
|
IZVORNA PORUKA: Marien IZVORNA PORUKA: alman jutro zenice kako ste mi od jutros, sigurno ce bit slabije javljanje ovaj vikend zbog prznika i radova,[sm=smiley1.gif] neka nam ovaj mjesec protekne u znaku urednih kontrola, iscekivanju novih bebica, terminusama zelim lagane porede, zive i zdrave bebice, valjda ce nam se javljati do termina, malo su su usutile [sm=smiley1.gif] a onda dolazi ako Bog da i nas mjesec Bella, mala curice [sm=bravo.gif] leena ja mislim da se radi 12-13 sed, meni je dr. nuhalni mjerio u 12 sed, mozda je bolje da odgodis za jos jednu sedmicu [sm=smiley1.gif] Draga moja, tu su terminuse i uprate vas pomalo, puno pisete, svaka cast, bas vrijedne a kako se priblizavam terminu hiljadu nekih obaveza, sve se cini - nesto se nece stici. [sm=smiley36.gif] Usput, svaki dan mislim da cu se poroditi a eto imam jos desetak dana do termina, bas je proletilo, tako ce i vama zacas [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Vidim da su radovi u toku, krecenja i sl. i ja dok to nisam kotarisala, nisam nikako bila rahat a sad opusteno cekam, lijepo je kad se to glavno zavrsi. Pozdravljam vas sve puno, mazite stomacice i uzivajte! ko nam se ovo javio [sm=smiley1.gif], a mi ovdje mislimo i radujemo se novim bebicama, hajd sad kad si poradila malo uzivaj i odmaraj na forumu, pisi nam sta se desava [sm=smiley1.gif] je li sve spremno za malu princezicu, Boga mi pravo ti je usitnilo, staa je sa Scarlet nema ni nje na forumu vec dugo
|
|
|
|