RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (1.6.2015 7:25:56)

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Juuutrrrooo drage moje [sm=nosecka.gif]
Ja se nadigla malo iza 6, paprike nafilovala, vec se krckaju, skuhala i supicu da malena ima za danas i sutra a veceras cu koljenicu da iskuham da mogu da ponesem na more jer moje dijete ne pika rucak ako nema kvalitetne supice, rodila je majka [sm=smiley1.gif]
Uspjela sam i nokte da nalakiram i pijuckam kaficu. Kasnije jos onu nepromocivu plahtu da operem ali to kad mm ustane, svakako nosi madrac nazad dormeu [sm=smiley36.gif]

Planirala sam i sa malenom da izadjem u setnju (jos nekih djidja da uzmem) usput do frizerke da odem da dogovorim pramenove kad se vratimo s mora (kosa mi je kriza zesca, nekakvih bebecih sijedih, haman pa svijetlo svijetlo plave).

Ja monolog opalila... anyway, vi koje krecite i radite sretno i lagano, vi ostale uzivajte u suncu!
Meni ostane popodne samo pakovanje i aBd sutra rano polijecemo [sm=bravo.gif]

Draga uzivaj, lijepo se provedi i ne zaboravi nas [sm=smiley1.gif]
Kod mene poceo radni dan, jedva sam nekako ustala, bas mi je tesko ujutro kad moram na posao, ali et sta cemo, radicu do 18.juna pa cemo s dr. vidjet za bolovanje...

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (1.6.2015 7:59:39)

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Juuutrrrooo drage moje [sm=nosecka.gif]
Ja se nadigla malo iza 6, paprike nafilovala, vec se krckaju, skuhala i supicu da malena ima za danas i sutra a veceras cu koljenicu da iskuham da mogu da ponesem na more jer moje dijete ne pika rucak ako nema kvalitetne supice, rodila je majka [sm=smiley1.gif]
Uspjela sam i nokte da nalakiram i pijuckam kaficu. Kasnije jos onu nepromocivu plahtu da operem ali to kad mm ustane, svakako nosi madrac nazad dormeu [sm=smiley36.gif]

Planirala sam i sa malenom da izadjem u setnju (jos nekih djidja da uzmem) usput do frizerke da odem da dogovorim pramenove kad se vratimo s mora (kosa mi je kriza zesca, nekakvih bebecih sijedih, haman pa svijetlo svijetlo plave).

Ja monolog opalila... anyway, vi koje krecite i radite sretno i lagano, vi ostale uzivajte u suncu!
Meni ostane popodne samo pakovanje i aBd sutra rano polijecemo [sm=bravo.gif]

Draga uzivaj, lijepo se provedi i ne zaboravi nas [sm=smiley1.gif]
Kod mene poceo radni dan, jedva sam nekako ustala, bas mi je tesko ujutro kad moram na posao, ali et sta cemo, radicu do 18.juna pa cemo s dr. vidjet za bolovanje...

Hvaaallaaaa!!! Ma javicu se ja jos danas, sigurno. I ti draga lagano, polako, ne sekiraj se na poslu, najbitnija si sebi i bebici pa onda svima drugima.Jao ove paprike mirom mirisu, tacno cu ih doruckovati [sm=smiley36.gif]
Odoh jos stogod po kuci uraditi dok malena jos pajki

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (1.6.2015 8:10:11)

Jutro zenice,kako ste mi provele vikend,ja sa mm bila kod svekijevaca,oni bili na putu pa smo ja i on duskali
Ko zna nek otvori novi mjesec ja se ne snalazim s tim ovdje

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (1.6.2015 8:11:24)

I ja cekam da neko napravi temu za juni pa da se prebacim [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 108 109 [110]