LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (31.5.2015 20:59:26)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: ninuska Hej, hej, ima li koga? Evo pijem kafu u dvoristu sa mm. Bili na izletu, jeli koljenicu. Super nam je bilo. Djeca se istrcala, izmorila, pa je Ajlin u autu zaspala. Vratili je opet kod nane jer je na godisnjem, pa ce je ona u vrtic ujutro voditi. lijep dan nam pokvari sudar [sm=smiley13.gif]. Na povratku sa vikendice na ulazu u Vogoscu lik se zabije u nas [sm=smiley13.gif]. Ajlin se prepala. HB pa nama nije nista bilo. Ja udarila glavom u naslon od sjedista, onaj gore dio za glavu, pa me boli, ali nista strasno. Dok je dosla pol7cija, napravili uvidjaj...nek je ziva glava rose, kako radovi napreduju? LtM, spremni za more? Ostale, kako provedoste dan? ma eto...lagano...sve mi je dignuto...okrecili smo spavacu i kupatilo..sad peremo plocice i sredjujemo...pa cemo dnevnu malo namjestiti da prespavama nek se spavaca osusi dobro..sutra aBd jos kuhinja i hodnik...i onda smjstanje, pranje, brisanje itd a ti ako si udarila glavom i boli mozda da odes na neki pregled...prati se [sm=smiley1.gif] ninuska [sm=smiley13.gif] joj bas mi je zao sto ste se svi prepali, pogotovo malena i ti. hvala Bogu pa nije nista strasno! rose lijepo napredujes, samo lagano, imas fore. bitno je da se okreci pa lagano ce se oprati. i onako se stalno nesto brise. meni kuhinja donji elementi kriticni. moja L i njena nana sto je cuva udesile kuhinju iste sedmice [sm=smiley36.gif] tacno sam skontala da cu u julu kad budem na drugom godisnjem morat kuhinju s vana da prebrisem. prosto neda gledat u sebe od tuzga, prstiju i fleka. ma kakva ja i pakovanje. mm je danas cijeli dan nesto radio za posao i prevodio tako da sam ja sa malenom skakala, doslovno nisam sjela...on uspuo jedino u kupovinu da ode a ja uspjela da povratim od kiseline [sm=smiley13.gif] pustila bijelo da se opere i evo trebali bi malenu da okupamo i kosu da joj operemo (zlo mi i na samu pomisao). ko prezivi pricace. mislila sam paprike nafilovat za rucak ali nece ici, moracu to rano ujutru pa nek se krckaju. sva sam slomljena.
|
|
|
|