Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (4.5.2015 12:05:49)
|
IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Jutro/dan Ja sam jutros malo produzila spavanje.[sm=jezicek.gif] Ustala oko pola deset. Sinoc me stomak bas bolio. Da vas pitam, bolio me nekako sa strane i jedne i druge, zigao, nekako u visini kukova, onda isto po dnu stomaka i uz to jajnici. Koliko sam se uspanicila, malo je falilo da odem u bolnicu. Nekako se smirih jedva. Jutros je bolje ali negdje u daljini osjetim isto ali nije jak bol kao sinoc[sm=zmeden.gif] Jeste li imali ovakve bolove? Bila na kontroli u cetvrtak , sve ok bilo. Nije me do sada ovako boljelo nikada. Kontam da nije urin, ali nije mi promijenio boju, ne pecka me nista, pijem redovno caj od brusnice... Bebu uredno osjetim, gura se mrva[sm=smiley1.gif] Andyyyyy,[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] kako djecak, jao kako mi je drago sto si se javila.[sm=bravo.gif] Vidis kao vrijeme prolazi, eto ti djecak i narastao[sm=bravo.gif] Bas mi je drago sto s se javila i hajd u drugi krug sto prije[sm=bravo.gif] LTM, draga ti si zmaaj.[sm=bravo.gif] vidm ima ii terminusa, nek' je sa srecom da se rode bebice aBd svojim mamama[sm=bravo.gif] rose, mogla si i do ovih piramidica usput skoknuti, ja sam ti tu[sm=smiley36.gif] ma normalo ti je da te boli i mene je oko 20 sedm bas bolio stomak sto kazes sa svih strana, a pogotovo u dnu stomaka, pitala dr. i rekao mi da je normalno a se maternica siri, kad osjetis da te boli vise lezi, odmaraj pokusaj da se opustis da nisi u grcu [sm=smiley1.gif] e bas tako po dnu, doduse jest mi narastao stomak u zadnjih par dana[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|