alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (4.5.2015 13:11:35)
|
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: alman zene sta je kod vas za rucak danas, ja nemam pojma kako nisam kuhala od srijede nesto sam se ulijenila po tom pitanju [sm=smiley36.gif] nista [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Fakat nemam blage veze, a toliko mi je muka trenutno da se ne mogu zamisliti da kuham... ili cu mm reci da kupi, ili cu se mami privaliti, nema mi druge danas. Sad ti vidjeh ticker -56 days to go! Jos malo [sm=bravo.gif] Cim spadne ispod 100 pocinju letjeti ti dani. Bojis li se poroda ili jedva cekas? Carobno, ne sekiraj se toliko, opusteno, uzivaj u trudnoci [sm=smiley36.gif] (ovo ti kazem ja sto sam dvije trudnoce prosla na terapiji gynpral/apaurin/progesteron i sto sam za sve panicila[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]) Rose, evo neku sam bombonu uzela (citaj: jedno 5 bombona), pa mi k'o malo lakse... vidjet cemo. Ziel, ne sjecam se kada sam prvu bebu osjetila.... Drugu sam u 16. sedmici, prvu mozda 18., ako se ne varam. jos 56 dana Ako Bog da, i jedva cekam samo da bude sve uredu da vidim kako je deverati sa dvoje djece [sm=smiley36.gif] a o porodu nesto i ne razmisljam, prvo sam rodila na CR, pa mi je dr. rekao da cu opet na cr, al ja se sve ko potajno nadam da ce krenuti prirodno, a kako ne znam, nema predstavu kako je prirodno roditii ne bojim se [sm=smiley36.gif] a ako trebadne opet cr, pomirit cu se i sa tim, al nemam straha od tog kao sto sam imala prosli put jer sam svasta nesto citala o Cr i oporavku poslije, plasila ga se vise nego prirodnog, a ja sam bila hvala Bogu pravo dobro, tjerali me da lezim kad sam izasla iz bolnice i mogla sam sve oko bebe a bio tezak 4 300, sveki se samo oko rucka i gostiju bavila , valjda bude i ovaj put tako [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|