Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (4.5.2015 22:50:01)
|
IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Leena, ja sam prestravljena totalno, bas panicim[sm=smiley36.gif]. Zao mi mm, sinoc sam ga bas nasekirala[sm=smiley13.gif] Ja sam danas malo pukla[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Na kontroli je meni receno da mi je posteljica preko cerviksa i da postoji sansa da prokrvarim. Do sad sam ja to kulirala, ali danas me zaboljelo...sve, krsta, stomak, noge i jak pritisak sam osjecala dole. Posto sam bila vani svratim u dm, nakupujem sebi vlaznih maramica, onih za dezinfekciju, male flasice sampona, kreme, kaladont itd... Kazem mm evo ja sam spremna za bolnice [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] nadam se da si bolje sada.....je li se smirilo? Ma jeste, malo legla popila magnezij i odmah bolje [sm=smiley1.gif] Nadam se da necu imati redovno ovakve ispade [sm=jezicek.gif] e tacno tako, bas ispade. Ja sinoc pored mg popih i apaurin pa kud puklo da puklo....hem mi bi svejedno hem se smiri i stomak...[sm=jezicek.gif]. Sutra idem na hematologiju na kontrolu. Prosle sedmice vadila zeljezo, feritinin i ostale zafrkancije vizavi mog clexana. Nadam se da mi nece dirati dozu. A sljedece sedmice mi endokrinoglog. Elem, rasprodata sam na sve strane[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|