alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (4.5.2015 20:01:05)
|
IZVORNA PORUKA: mala curica Topla dobrodoslica novoj vlanici. Ti ce biti mali Racici [sm=bravo.gif] Da sve bude ok Ako Bog da. Ja cekam mm da dodje s posla pa da veceramo. Moja beba cijeli dan mirna,a sada pravi haos po maminom pupi. Alman kada ces to poceti prati i peglati stvarcice.Jesi li spakovala torbu za bolnicu. Ja nisam jos nista,a torbu cu spakovati pa neka stoji spremna,nikada ne znam kada ce me uhvatiti.[sm=smiley36.gif] ma kakvi nisam jos ni donijela nista od odjece, rekla mi je rodica da ima i jednu kesu stvarcica za djevojcicu, njoj dala njena kolegica koja ne misli vise da radja pa joj ne mora ni vracati, pa tako dok vidim sta sve imam onda cu jos dokupiti, i naredne sedmice je planirano krecenje spavace sobe kod nas, i cim to uradim odmah montiram kreveta i pocinjem sa pranjem i peglanjem djecice, a ni torbu nisam nista pripremila, trebam vidjeti sta se sad smije unijeti u bolnicu kod nas u Zenici, jer kad sam bila prije 5 god, mogla sam samo papuce, higijenske gacice, uloske i sredstava za higijenu, a sad sam cula da se moze unijeti i svoja spavacica, pa se moram to malo raspitati, pa cu i to pripremiti do ulaska u 9 ako Bog da, bas malo prije govorim rekoh ako ne usporim sa radovima necu ni docekati 9 porodicu se [sm=smiley1.gif] ne daj mi Boze, jer znam da je gore roditi u 8 nego u 7 mj.
|
|
|
|