|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
26.5.2015 10:41:24   
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: alman

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro drage moje,meni od petka imam osjecaj sve nizbrdo krenulo
Prvo me zub ispatio,pa izvadila,pa 2 dana nespavanja koliko me samo rana bolila,u nedjelju opalila generalku po stanu,tako me jako stomak zabolio da sam od straha plakala sat vremena
Sat vremena poslije toga mama mi javlja da je nana umrla(oceva majka) e to me potreslo da neznam kako sam izdrzala juce i prekuce
Izjadah se ja vama al Boze moj zivot ide dalje,najbitnije da se beba javlja,a ostalo ce proci

MAM zao mi je zbog tvog gubitka, vjerujem da ti je bilo tesko, pogotovo ako si bila puno vezana za nju, kad je moja nana umrla koja me je od malena cuvala, dok je mama bila na poslu, bas mi je tesko palo,

cuvaj se draga user posted image

Ma cuvala me skoro pa od rodjenja pa do skole,jest stara bila al eto covjeku tesko padne
Nesto mi tesko bilo,nisu mi moji dali da idem na tehvid rad stresa a i daleko do Gorazda,al eto proucila sam joj kolko sam znala

< Poruku je uredio M.A.M. -- 26.5.2015 10:42:30 >

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2101
26.5.2015 10:42:42   
alman

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: maksi

Jutrooooooo user posted image

Vrijeme je fujuser posted image user posted image ,moja mama je imala obicaj reci ubilo se za samoubistva.

Ja cu danas polako cistiti kuhinju iz nutra,jer planiramo poceti kreciti u nedelju. Prosto me strah jer ne znam kako cu izdrzati ali valjda cu moci,svekrva ce doci da pomogne.

Mala curice kako si nam ti,ima li bolova

mi startamo u subotu user posted image

ja hvala dragom Bogu, jucer zavrsila user posted image al opet ima onih sitnica al nek je krecenje zavrseno

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2102
26.5.2015 10:45:39   
rose
nesto kontam jel antibiotik bas neophodan kad su zubi u pitanju user posted image radije bih isla na varijantu paracetamola i dalsija..a za povracanje, znas da nakon povracanja moras cekati bar pola sata da se zeludac smiri prije nego joj opet das vodu...nadam se da ce brzo proci user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2103
26.5.2015 10:46:51   
alman
mala curice kako si mi ti danas boli li stomak, udjosmo mi u 36 sed. user posted image user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2104
26.5.2015 10:52:52   
LieToMe RR

nesto kontam jel antibiotik bas neophodan kad su zubi u pitanju user posted image radije bih isla na varijantu paracetamola i dalsija..a za povracanje, znas da nakon povracanja moras cekati bar pola sata da se zeludac smiri prije nego joj opet das vodu...nadam se da ce brzo proci user posted image

nismo ni mi ni doktorica bili za antibiotik ali nas je poslala na vadjenje krvi da vidimo leukocite. povecani su joj leukociti, gornja granica 10,8 kod moje Lenci 10,5 user posted image  zbog toga se doktorica odlucila na antibiotik (koji je ujedno i protiv bolova jer je evidentno da nju to boli i nervira).
ma bice to sve ok. izbice i ta petica misa joj

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2105
26.5.2015 10:53:11   
alman
nisam vam se jucer javljala, jer sam bila u poslu preko glave cijeli dan ja skoro nisam sjela, zavrila sa ciscenjem hodnika i kupatila, poslije premala rucak i kolac, imala sam 12 osoba na rucku, al sreca pa je nesto spremila sveki, nesto mama, tako da je sve proslo dobro, ostalo i za danas , tako da danas samo odmaram user posted image
eh da vam se pohvalim, kako sam jucer bila najponosnija mama, moj maleni djecak je imao svoje prve hatme u mektebu, ja sam imala vecu tremu od njega, a hormoni me opucali rasplakala se kad je zavrsio user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2106
26.5.2015 10:57:28   
M.A.M.

nisam vam se jucer javljala, jer sam bila u poslu preko glave cijeli dan ja skoro nisam sjela, zavrila sa ciscenjem hodnika i kupatila, poslije premala rucak i kolac, imala sam 12 osoba na rucku, al sreca pa je nesto spremila sveki, nesto mama, tako da je sve proslo dobro, ostalo i za danas , tako da danas samo odmaram user posted image
eh da vam se pohvalim, kako sam jucer bila najponosnija mama, moj maleni djecak je imao svoje prve hatme u mektebu, ja sam imala vecu tremu od njega, a hormoni me opucali rasplakala se kad je zavrsio user posted image

user posted image user posted image za malog djecaka,da uvijek budete tako ponosni na njeg

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2107
26.5.2015 10:58:50   
M.A.M.
E pa sto se iznervirah sad,zovem Jezero da vidim kad mi je dr dezurni,niko nista nezna,zovem njega nedostupan,tacno mi dodje da idem u Vojnu ,fakat su gore nekad nekad neozbiljni

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2108
26.5.2015 11:00:59   
pandica
Alman iskrene čestitke od srca. Da uvijek tako budete ponosni na njegove uspjehe... user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2109
26.5.2015 11:01:18   
Carobno jutro
Evo i mene u ovo kisno jutro..

U mene krecenje krenulo jutros. Bas sam izabrala vrijeme za krecitiuser posted image . Odnijeli su cilime. Eno sad gletuju pa dok se to sad osusi. Elem ja jos nista nemam raditi, tek je na pocetku.

MAM, user posted image user posted image moje saucesce. Meni je onaj dan kad sam radila amniocintezu nana preselila, isto oo oca mama a otac mi nije medju zivima vec dvadeset_ godina. Znam da je tesko, smrt nije laka za podnijeti kad je neko tvoj pa koliko god godina imao. Prezivjela sam ih jako puno u blizoj familiji. Nazalost, treba vremena da se naucimo na te gubitke. Cuvaj tu mrvu u pupi, ona osjeti svaku tvoju tuguuser posted image user posted image user posted image

LTM, misa mu, curicu to bas uhvatilouser posted image da sto prije izbiju user posted image

alman, blago tebi, ti zavrsila sa krecenjemuser posted image i svaka cas_t na 36. sedmiciuser posted image a naravno i za hatmu malenoguser posted image

mala curice, javi se da znamo da si dobro user posted image

ostaleuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 26.5.2015 11:05:31 >

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2110
26.5.2015 11:04:49   
LieToMe RR

user posted image user posted image za malog djecaka,da uvijek budete tako ponosni na njeg

user posted image user posted image user posted image  svaka cast ponosna mamo user posted image
odmori sad malo, izbaci iz pete user posted image  

ja sreca danas imam rucak, da moram jos i o tome razmisljati imam osjecaj da bih pregorila.
ja sam vam inace vizuelac, ja pamtim sve i svasta i sto treba i sto ne treba...ali to kod mene nesvjesno ide tako daleko da sam u stanju da nesto zapamtim do najsitnijeg detalja (cak kad neko nesto spomene onako u letu, a da ne kazem da se recimo sjecam sta je ko nosio na nekom rodjendanu od prije 10 godina i tako tih nebuloza milion).
elem, nekad prije jedno 3 godine ja na bankomat i ukucam pin kad kaze pogresan, kontam preskocila u letu cifru, ja opet ubacim karticu i opet lagano broj po broj kad opet pogresan. panicno nazovem supruga, i ispricam, reko najgore mi sto sam ja ubjedjena da je to taj broj (na kraju se ispostavilo da su ok brojevi samo sam permutovala zadnja dva) da bi on meni na to: ja sam tebi lijepo rekao da ces ti jednog dana samo pregoriti kad si ko slon, pamtis sve i svasta user posted image

neki dan na poslu trazi se neki dokument, kolege panicno pregledaju registratore ja onako u letu reko sta trazite...bla bla... reko ne znam kako je naziv registratora ali znam da je crveni i da je onaj tanji user posted image  i fakat nadjose ga user posted image  bila dva takva registratora, naravno u jednom bilo to sto je nama trebalo user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2111
26.5.2015 11:08:37   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

user posted image user posted image user posted image  svaka cast ponosna mamo user posted image
odmori sad malo, izbaci iz pete user posted image  

ja sreca danas imam rucak, da moram jos i o tome razmisljati imam osjecaj da bih pregorila.
ja sam vam inace vizuelac, ja pamtim sve i svasta i sto treba i sto ne treba...ali to kod mene nesvjesno ide tako daleko da sam u stanju da nesto zapamtim do najsitnijeg detalja (cak kad neko nesto spomene onako u letu, a da ne kazem da se recimo sjecam sta je ko nosio na nekom rodjendanu od prije 10 godina i tako tih nebuloza milion).
elem, nekad prije jedno 3 godine ja na bankomat i ukucam pin kad kaze pogresan, kontam preskocila u letu cifru, ja opet ubacim karticu i opet lagano broj po broj kad opet pogresan. panicno nazovem supruga, i ispricam, reko najgore mi sto sam ja ubjedjena da je to taj broj (na kraju se ispostavilo da su ok brojevi samo sam permutovala zadnja dva) da bi on meni na to: ja sam tebi lijepo rekao da ces ti jednog dana samo pregoriti kad si ko slon, pamtis sve i svasta user posted image

neki dan na poslu trazi se neki dokument, kolege panicno pregledaju registratore ja onako u letu reko sta trazite...bla bla... reko ne znam kako je naziv registratora ali znam da je crveni i da je onaj tanji user posted image  i fakat nadjose ga user posted image  bila dva takva registratora, naravno u jednom bilo to sto je nama trebalo user posted image

i ja sam vizuelac user posted image i ne volimm pamtiti brojeve i datume...ali sam kad sam na fakultetu spremala istoriju...zapamtila jednu godinu kao sliku a onda sabiranjem dosla do drugih jer sam se potrudili zapamtiti koji je razmak izmedju dogadjaja user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 2112
26.5.2015 11:08:37   
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

U mene krecenje krenulo jutros. Bas sam izabrala vrijeme za krecitiuser posted image . Odnijeli su cilime. Eno sad gletuju pa dok se to sad osusi. Elem ja jos nista nemam raditi, tek je na pocetku.

MAM, user posted image user posted image moje saucesce. Meni je onaj dan kad sam radila manicintezu nana preselila, isto do oca mama a otac mi nije medju zivima vec dvadeset_ godina. Znam da je tesko, smrt nije laka za podnijeti kad je neko tvoj pa koliko god godina imao. Prezivjela sam ih jako puno u blizoj familiji. Nazalost, treba vremena da se naucimo na te gubitke. Cuvaj tu mrvu u pupi, ona osjeti svaku tvoju tuguuser posted image user posted image user posted image

LTM, misa mu, curicu to bas uhvatilouser posted image da sto prije izbiju user posted image

alman, blago tebi, ti zavrsila sa krecenjemuser posted image i svaka cas_t na 36. sedmiciuser posted image a naravno i za hatmu malenoguser posted image

Carobna sretno sa pocetkom radova, da sve prodje onako kako si zamislila. Od sutra su najavili proljepsanje user posted image  samo da vi sve sto ste naumile da krecite (ukljucujuci i rose) zavrsite lijepo i da budete sretne i zadovoljne (kao sto sam ja nakon radova).

Hvala puno za lijepe zelje user posted image user posted image
Sad sam se cula sa tetom koja cuva malenu, ima skroz malo temeprature (37,8 sto je nista u odnosu na onu od jutros 39,8), malo je bolja, samo su joj jos obrascici rumeni od zubica. samo da jos nesto pojede i ja cu biti presretna! user posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 2113
26.5.2015 11:08:45   
lala88
alman kod tebe slatka user posted image Svaka cast malom. Sad si najponosnija mama i trebas biti nije to mala stvar. Sad odmaraj i mazi pupu

Neposredna veza do poruke: 2114
26.5.2015 11:13:35   
Carobno jutro

MAM, user posted image user posted image moje saucesce. Meni je onaj dan kad sam radila manicintezu nana preselila, isto do oca mama a otac mi nije medju zivima vec dvadeset_ godina. Znam da je tesko, smrt nije laka za podnijeti kad je neko tvoj pa koliko god godina imao. Prezivjela sam ih jako puno u blizoj familiji. Nazalost, treba vremena da se naucimo na te gubitke. Cuvaj tu mrvu u pupi, ona osjeti svaku tvoju tuguuser posted image user posted image user posted image

Carobna sretno sa pocetkom radova, da sve prodje onako kako si zamislila. Od sutra su najavili proljepsanje user posted image  samo da vi sve sto ste naumile da krecite (ukljucujuci i rose) zavrsite lijepo i da budete sretne i zadovoljne (kao sto sam ja nakon radova).

Hvala puno za lijepe zelje user posted image user posted image
Sad sam se cula sa tetom koja cuva malenu, ima skroz malo temeprature (37,8 sto je nista u odnosu na onu od jutros 39,8), malo je bolja, samo su joj jos obrascici rumeni od zubica. samo da jos nesto pojede i ja cu biti presretna! user posted image

a dusa draga, sto je muci ta temperaturica...bas user posted image

Neposredna veza do poruke: 2115
26.5.2015 11:16:51   
alman
jucer sam definitivno oborila rekor, bila sam ko na traci user posted image od 8 ujutro sinoc do 10 sati, sam bila u pokretu, ono bi bilo previse i za ne trudnicu, a kamo li za trudnicu koja je usla u 9 mjesec user posted image , kad sam sjela nisam mogla da ustanem koliko su me kukovi zabolili, a jutros grc, zaboravila sinoc popiti mg user posted image
al nek je samo sve proslo,hvala Bogu, drago mi je i zbog mm i njemu je doslo preko glave djecu, i njemu od danas raspust do septembra, sad svi mozemo odahnuti i laganini krenuti, obaviti jos sto je ostalo user posted image

Neposredna veza do poruke: 2116
26.5.2015 11:21:33   
alman
ja se strasno plasim temperature, pogotovo sto je moj mali uvijek bio puniji, al sreca pa je stvarno zdrav u ovih 5 god, dva puta imao tempera. preko 39, al ja cim ona podje rasti 38 tusiram mlakom vodom, izmasiram razblazenim alkoholom i vodom,

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2117
26.5.2015 11:30:17   
LieToMe RR
ma ni moja malena nije sklona temperaturi, niti je kad bila prehladjena ni bolesna. bas jutros konstatuje doktorica da mashala pravo lijepo izgleda (odokativno joj dala preko 3 godine user posted image ) i da hvala Bogu nismo dolazili doktoru sem vakcina (koje je sve primila na vrijeme). a i to je zivot, mora se nekad i doktoru otici na zalost user posted image  meni jedino drago sto nije nista strasno, sto znamo da je to sve kod nje od zuba. ima pravo jake desni na mene i to nju onda smori.

ja sam juce i danas kriticna, zaboravih jutros i vitamine, sinoc ni magnezij nisam popila. masinu bijelog sam pustila nekad iza 3 (posto je povratila na nasem krevetu po posteljini) pa sam sve to morala odmah pustiti jer i danas cu imati masinu novog (jutros je povratila u autu najvise po meni pa po sebi) najgore sto je lose vrijeme pa ne mogu ni na balkon iznijeti odmah vlagu povuce pa nista nisam uradila

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2118
26.5.2015 11:41:25   
alman
ma proci ce i to, nek nije sta gore, al zao mi sto je muci, voli li kuhanog krompira mozda da joj to das da pojede, dok se povracanje ne smiri

i kod mene se ova dva dana nakupilo nekog vesa,al neda mi se ukljucivati dok se vrijeme ne poboljsa

mi trebali danas ici na izlet, al zbog vremena odgodjeno, a meni drago rekoh ovako umorna mi se bas nije islo ni sjediti user posted image

Neposredna veza do poruke: 2119
26.5.2015 11:46:19   
LieToMe RR
danas joj je krompir na meniju, sinoc je mlatnula contru cokolesnika i popila dalsy, u toku noci je povratila ali samo vodu pa bar je taj cokolesnik ostao. a i jutrso je samo vodu ko kad nista nije htjela da jede samo loce vodu ali ne mogu da joj ne dam vodu zbog temperature. inace je ona poguzija, sve zivo papa.

ves sam taman eliminisala pred vikend i ovo sad uleti nicim izazvano. ali nek je sva steta zu tome.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2120
26.5.2015 11:53:04   
lala88
uh ves i sudje su mi najgori, ja sinoc peglala bebine stvari sto mi je sestra dala od njenog malog pa sam sat vremena stajaja i peglala i sve sortirala i savila, pocela slagati i prevrnu mi se i ponovo savijaj user posted image Ali barem sve zavrseno, sad je red na kozmetiku i ostale sitnice

Neposredna veza do poruke: 2121
26.5.2015 12:00:01   
maksi
Mi bi isto poceli u subotu,ali blizankama od zaove rodjendan,pa idemo kod njih,pa tek u nedelju startamo. Valjda ce se vrijeme popraviti

IZVORNA PORUKA: maksi

Jutrooooooo user posted image

Vrijeme je fujuser posted image user posted image ,moja mama je imala obicaj reci ubilo se za samoubistva.

Ja cu danas polako cistiti kuhinju iz nutra,jer planiramo poceti kreciti u nedelju. Prosto me strah jer ne znam kako cu izdrzati ali valjda cu moci,svekrva ce doci da pomogne.

Mala curice kako si nam ti,ima li bolova

mi startamo u subotu user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2122
26.5.2015 12:42:23   
ninuska

MAM, user posted image user posted image moje saucesce. Meni je onaj dan kad sam radila amniocintezu nana preselila, isto oo oca mama a otac mi nije medju zivima vec dvadeset_ godina. Znam da je tesko, smrt nije laka za podnijeti kad je neko tvoj pa koliko god godina imao. Prezivjela sam ih jako puno u blizoj familiji. Nazalost, treba vremena da se naucimo na te gubitke. Cuvaj tu mrvu u pupi, ona osjeti svaku tvoju tuguuser posted image user posted image user posted image

user posted image . I moj deko (dedo) je poginuo kad sam se porodila.

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 2123
26.5.2015 12:44:53   
ninuska

danas joj je krompir na meniju, sinoc je mlatnula contru cokolesnika i popila dalsy, u toku noci je povratila ali samo vodu pa bar je taj cokolesnik ostao. a i jutrso je samo vodu ko kad nista nije htjela da jede samo loce vodu ali ne mogu da joj ne dam vodu zbog temperature. inace je ona poguzija, sve zivo papa.

ves sam taman eliminisala pred vikend i ovo sad uleti nicim izazvano. ali nek je sva steta zu tome.

Draga, mozes joj dati jabuku i bananu ako voli. Daji joj vodu samo pricekaj da se zeldac smiri bakon povracanja. Pomalo nek pije. Da vam sto prije prodje aBd

Neposredna veza do poruke: 2124
26.5.2015 12:47:28   
ninuska
I meni je ves najgori. Nemam susilicu, pa je bas belaj po ovakvom vremenu prati. Nisam prala nekoliko dana i toliko se nakupilo da mm nema bokserica user posted image .
danas oprah turu, pa sam stavila u sobu da se susi. U njoj ne boravimo. Napolju ce se tesko osusiti, a i usmrdi mi se nekako.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

frizer
animagical

da li imate frizera kome toliko vjerujete da mozete mirne duse sjesti i reci-radi sta mislis da treba?

Da (61%)

Ne (27%)

Imala sam (12%)

Broj svih glasova: 85

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *