Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moje iskustvo sa pelenama iz Konzuma je negativno i ne znam u cemu je problem? Meni nisu valjale isto kao sto nekome ne valjaju Babylove ili Lumpi. Da ostajale su nam grudve i imali smo osip. Ne znam da li su bile "stare" ili sta vec ali to su mi bile bacene pare.
Kakve su ove Bebe pelene sto se imaju kupiti u Konzumu, ja dobila knjizicu sa popustima.
Odlične!
Izvini ali meni su ove pelene grozne! Na stranu osip koji je bio obavezan na nogama od gume, od ovih pelena ostaju one grudvice po kozi. Mi smo ih silom prilika kupili kad je pao onaj snijeg i rekla sam nikad vise. Uzas
Ne znam o cemu ti pricas, ali je meni to sve nepoznato
Evo već treće pakovanje sam kupila i prezadovoljna. Kupovat cu ih sve dok im vaze ovi kuponi, a onda se vracamo Lumpiju.
Ma bez pretjerivanja meni su famozne.
Samo jos da dopunim
Sad sam iz Konzuma i vidjela sam da imaju dvije vrste Bebe pelena.
Ja kupujem premium i one su odlične, a za one u naranđastom pakovanju (petica), ne garantujem
jel neko imao lose iskustvo sa pamper Active baby,na pocetku sam koristila new baby one kao za novorodjence i onda uzela ove a one mi lijepo propustaju,ne sa strane nego kroz njih,h mi lijepo bude mokar body na guzi,sad sam uzela premium i ODLICNE SU
ja koristim premium care 1 uskoro ću na 2 , kupila sam kod mamine cure platnene ali mi beba mala i ima gipsiće -pontesijevu ćizmu na obje nogice pa ih ne koristim sad za sad , ali se nadam da ću uskoro moći ..samo da se završi to sa gipsom
jel neko imao lose iskustvo sa pamper Active baby,na pocetku sam koristila new baby one kao za novorodjence i onda uzela ove a one mi lijepo propustaju,ne sa strane nego kroz njih,h mi lijepo bude mokar body na guzi,sad sam uzela premium i ODLICNE SU
i mene interesuje cjena ovog paketa sa pelenama sve reklamiraju na sve strane a nigdje nisam vidjela mogli su odma i cjenu nam reci..... jel neko vidio negdje da nam javi.....
Dosta stvari za kucu kupujem u Dm-u i skupljam one tackice. Kada skupim 10 tackica zamjenim ih za knjizicu sa bodovima. u svakoj knjizici se nalazi jedan kupon za 25% popusta na bilo koji proizvod u asortimanu, pa ja onda kupim onaj veliki paket babylove pelena, jer ih i inace koristim, stvarno su mi super, i tako taj paket od 100 komada trojke koji inace kosta 32 marke ja platim 24 KM . Stvarno mi se isplati jer sam prezadovoljna sa njima, a cijena sa tim popustom je stavrno niska. obavijestila sam i rodbinu da mi dostave svoje tackice koje im ne trebaju tako da uvijek imam deset u rezervi. ma nek je samo guza suva
Dosta stvari za kucu kupujem u Dm-u i skupljam one tackice. Kada skupim 10 tackica zamjenim ih za knjizicu sa bodovima. u svakoj knjizici se nalazi jedan kupon za 25% popusta na bilo koji proizvod u asortimanu, pa ja onda kupim onaj veliki paket babylove pelena, jer ih i inace koristim, stvarno su mi super, i tako taj paket od 100 komada trojke koji inace kosta 32 marke ja platim 24 KM . Stvarno mi se isplati jer sam prezadovoljna sa njima, a cijena sa tim popustom je stavrno niska. obavijestila sam i rodbinu da mi dostave svoje tackice koje im ne trebaju tako da uvijek imam deset_ u rezervi. ma nek je samo guza suva
tako jeftino.....pogledat ću i ja ,samo mom momku treba 4
Izvini ali meni su ove pelene grozne! Na stranu osip koji je bio obavezan na nogama od gume, od ovih pelena ostaju one grudvice po kozi. Mi smo ih silom prilika kupili kad je pao onaj snijeg i rekla sam nikad vise. Uzas
Evo već treće pakovanje sam kupila i prezadovoljna. Kupovat cu ih sve dok im vaze ovi kuponi, a onda se vracamo Lumpiju.
Samo jos da dopunim
Ja kupujem premium i one su odlične, a za one u naranđastom pakovanju (petica), ne garantujem
starija je odrasla na pampersu i bilo je i protapanja i mokre guze, ali ja nisam dala pomenuti, tamo negdje pred kraj kuma mi dadne uzorak Molfiksa i uzmem joj jedno pakovanje tih i jedno ili dva iz DM-a i zaista su odlične
Mlađa, sada joj je 4 i po mjeseca, pampers potrošili samo jedno pakovanje koje smo dobili, DM- babylove i kozzumove bebe, čak su mi ove iz konzuma bolje, jer mi se zna desiti da joj Babylove propuste nekada, e sada ove iz konzuma imaju sa aloaverom to su te u bijelom pakovanju i one u zelenom, roze, narandžastom, i jedne prilike mi dođu pelene sa delfinima, a drugo pakovanje sa medama, čak ovbe sa medama i tanje, i pogledam ja proizvođače, ove sa delfinima za Konzum rade se u Češkoj, a ove sa medama koje su mi i bolje u Violeti, tako da sada uzimam ove Bebe što se rade kod nas i zaista sam prezadovoljna i kvalitetom i cijenom
Ista je cijena za sve velicine, samo sto se smanjuje broj pelena u paketu. Znam da 5 dodje 72 komada, a 4 , mislim, 84. Ja Pampers ne volim, ima mi neki cudan miris, pa sam bebi odmah kupila DM-ove da probam. Bila sam super zadovoljna i jednom prilikom sam zalijepila te tackice koje i inace vucem po novcaniku i pitala tetu u DM- sta da radim sa tim zalijepljenim tackicama, ona mi tutnu onu knjizicu. Dok sam razgledala knjizicu vidjela sam taj kupon. Pitam tetu mogu li kupiti pelene sa njim, ona kaze : naravno. Tako. dasam zadnjih pet paketa kupilapo toj cijeni od 24 marke. Stvarno se isplati
Samo jos da dopunim
starija je odrasla na pampersu i bilo je i protapanja i mokre guze, ali ja nisam dala pomenuti, tamo negdje pred kraj kuma mi dadne uzorak Molfiksa i uzmem joj jedno pakovanje tih i jedno ili dva iz DM-a i zaista su odlične
Mlađa, sada joj je 4 i po mjeseca, pampers potrošili samo jedno pakovanje koje smo dobili, DM- babylove i kozzumove bebe, čak su mi ove iz konzuma bolje, jer mi se zna desiti da joj Babylove propuste nekada, e sada ove iz konzuma imaju sa aloaverom to su te u bijelom pakovanju i one u zelenom, roze, narandžastom, i jedne prilike mi dođu pelene sa delfinima, a drugo pakovanje sa medama, čak ovbe sa medama i tanje, i pogledam ja proizvođače, ove sa delfinima za Konzum rade se u Češkoj, a ove sa medama koje su mi i bolje u Violeti, tako da sada uzimam ove Bebe što se rade kod nas i zaista sam prezadovoljna i kvalitetom i cijenom
ja sam uzimala konzumove i jedne su bile tanke kao zelenkaste a jedne su bile debele uzas jedan i propustale su sad kontam opet preci jel pampers me zakla cjenom koju onda boju pakovanja da uzemem mamaalma mi imamo 7200kg pusa curama ;)
Mi smo korisitili kad se tek rodio Pampers, pa onda babylove, pa mu je MM dugo, dugo donosio iz Njemacke pelene i te su bile savrsene, ali smo opet sad na Pampersu i to kupili jedan Premium care i Acive Baby. Kad mu stavim Premium care ujuttu je obavezno mokra pidjama , ovaj drugi ne propusti, ali me nervira miris. Baby love kako su stavilio onu plavu traku nam ne odgovara, sve mu se od nje zacrveni. Izgleda da cemo kupiti i Lumpi, sve vise mama koje poznajem kupuje Lumpi (zna li neko ko njih proizvodi?) Lumpi vlazne maramice proizvodi Violeta. A ove Bebe Premium iz KOnzuma su isto poskupe, koliko sam uspjela vidjeti u prolazu, dodju skoro kao Pampers, samo malo vise komada.
Mi smo stvarno probali sve pelene(jedino ove Ivine jos ne), Molfix mi je ok, al je poskupio, Lumpi isto nije los, Fina im je rastezljiva trakica, violeta za mene pregruba, Konzum bebe super, taman potrosili pakovanje ono s plavim medama Od pampersa dobije osip pa ih ne koristim, u Hrvatskoj sam kupovala Libero, super, slicne pampersu, ali i od njih dobili osip. Sad trenutno imam neke iz Lidla, njihova marka i odlicne su! A jeftine
molim vasa iskustva sa pelenama Sleep&Play jesuli stvarno tako lose ... danas vidim u dm 21 km 50 km meni jako primamljivo jel pampers activ babx placam 32 a oko 60 kom. cinimise htjela sam kupiti al opet neznam rekoda vidim jel neko koristio citam neko valjale nekom nisu pa bih molila mame za iskustva....