Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja se izvinjavam sto upadam...nadam se da sam na pravom mjestu.Moje pitanje je da li neko zna gdje se u Mostaru mogu kupiti one "starinske" platnene pelene?? Hvala unaprijed. Lijep pozdrav!!!
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
Mi smo trenutno samo nocu na pampers petici i ocjena je Skoro svaku noc propuste, a ima samo mlijeko prije spavanja.
Mya koje ste Pampers koristili? Nama su one Pampers sleep and play (narandžasto pakovanje) propuštale skoro uvijek i prestali smo ih koristiti, a ove active baby (zelene) nikada.
Imas u BIMACO prodavnici u Meppas mall-u.
Hvala ti puno...
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
Mi smo trenutno samo nocu na pampers petici i ocjena je Skoro svaku noc propuste, a ima samo mlijeko prije spavanja.
Mya koje ste Pampers koristili? Nama su one Pampers sleep and play (narandžasto pakovanje) propuštale skoro uvijek i prestali smo ih koristiti, a ove active baby (zelene) nikada.
Active baby je u pitanju. A izgleda da je kod svakog djeteta drugačije. Nadamo se da cemo se uskoro rijesiti i ove nocne pelenice pa da vise necemo brinuti o ovome
Da i ja dam doprinos ovoj temi po rodjenju kupili pamper sleep & play, nismo bili zadovoljni stalno je bio mokar, zatim pampers active baby, dobre jedno vrijeme, kasnije navece mokar, duzi period koristili baby love (dm-ove) bili zadovoljni sve do nove ambalaze i novih pelena, sada koristimo lumpi zasad zadovoljni :D
Mi smo kad se Atija rodila koristili pampers sleep and play. Od njega dobila pelenski osip kojeg smo se jedva rijesili. Onda smo presli na baby love iz dm-a. One su nam bile dobre ali smo sad na lumpiju i one su do sad najbolje. Neki dan mi nestalo pelena i odem do prodavnice i kupim joj pampers aktiv baby. Katastrofa. Smrde uzas jedan. Ako se upiski odmah se usmrdi ko da se ukakila. Dok sa lumpi pelenama nikakvog mirisa nema. Stvarno su najbolje
Ispocetka pampers pa onda koristili one iz dm i evo vec posljednja 4 mjeseca HA-FU i nama su ok sad za sad
"Odabrao sam jednog anđela za tebe,on će te čekati i brinuti se za tebe.Svakog dana će se smijati s tobom,imaćeš njegovu ljubav i bićeš sretno biće."-"Hoćeš li mi reći ime tog anđela?" -"Nije važno kako se zove"-reče Bog-"ti ćeš ga zvati MAMA!!!"
Kakve su ove Bebe pelene sto se imaju kupiti u Konzumu, ja dobila knjizicu sa popustima.
Mi trenutno koristimo pelene koje MM donese ili posalje iz Njemacke (50 kom oko 6 eura) a predobre, mekane, tanke, ne smrde i ne propustaju, samo nam nece moci biti do narednog mjeseca kad on ponovo dolazi, pa bi neke druge kupila.
Prvo smo koristili Premium care i one su mi bas smrdile, malo manje od activ baby, ali m ise ni one ne svidjaju, mekane i tanke jesu, ali smrde samo tako.
Koristili smo i babylove ali nam kaka, ako je tecnija, uvijek izadje na ledja, pa ga moram cijelog presvlaciti, a kad je trebao zubic, kakio je po 5-6 puta dnevno. A nekako su i podebele bile ove stare, a te nove jos nismo probali. Btw sta ima u onoj knjizici babylove bonus (je predala u januaru i nikad nisam dobila kupone ni nista , zaboravili me)
ja trebam roditi krajem juna , korističu akoBogda platnene pelene , koje izgledaju kao pampers , za u bolnicu sam kupila Pampers new borrn i premium care , nadam se da sam izabrala dobro , da mi beba neće dobiti pelenski osip nedaj Bože , , drage moje pravo ste me prepale , mislila sam da je taj čuveni Pampers bespriojekoran ...
Sa L. sam koristila Pampers Active Baby, pa samo pred kraj koristenja pelena (nakon godinu dana) kada je izasao Premium Care, isti smo kratko koristili pa onda Active Girl's gacice. Meni su bile super, nikada nismo imali pelenski osip. Sada sam uzela Premium Care newborn pa vidjet' cemo aBd, u julu ocekujemo bebicu aBd!
< Poruku je uredio teacher75 -- 21.5.2012 11:22:10 >
Izvini ali meni su ove pelene grozne! Na stranu osip koji je bio obavezan na nogama od gume, od ovih pelena ostaju one grudvice po kozi. Mi smo ih silom prilika kupili kad je pao onaj snijeg i rekla sam nikad vise. Uzas
Kakve su ove Bebe pelene sto se imaju kupiti u Konzumu, ja dobila knjizicu sa popustima.
Odlične!
Izvini ali meni su ove pelene grozne! Na stranu osip koji je bio obavezan na nogama od gume, od ovih pelena ostaju one grudvice po kozi. Mi smo ih silom prilika kupili kad je pao onaj snijeg i rekla sam nikad vise. Uzas
Ne znam o cemu ti pricas, ali je meni to sve nepoznato
Evo već treće pakovanje sam kupila i prezadovoljna. Kupovat cu ih sve dok im vaze ovi kuponi, a onda se vracamo Lumpiju.
ja sam citavo vrijeme curici kupovala beba pelene iz konzuma i super su,ni mi nismo imali osip niti te grudvice.moja prijateljica koristi lumpi i kaze da su joj extra
Te grudvice mi kazu da je vjerovatno bilo malo "staro" pakovanje, iako tu neki rokovi vaze/ne vaze, od stajanja zna materijal popustiti pa se tako grudvati. Znam iz profesionalnog iskustva (vezano za posao) mislim ne samo laicki govoreci hehe...