|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
7.11.2011 21:17:52   
sretniica

IZVORNA PORUKA: minie

Ja jednom namjerno citala u Konzumu ko je proizvodjac njihovih pelena i iznenadila se kad sam procitala da su MADE IN GERMANY. Od mog rodjaka zena ih kupila jednom (cak i neka drvena slagalica dosla uz njih, a jumbo bile 16 KM na akciji) i od tada njih koristi. Pa sad ne znam kakve su user posted image

Svasta, ja bih se zaklela da sam vidjela da su iz Ceske, moze biti da je do mene :))) al nije ni bitno meni su se svidjele stvarno. Jesu 16Km, ali mislim da njih dodje prilicno malo u pakovanju.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1426
8.11.2011 12:35:11   
Gift

IZVORNA PORUKA: animagical

mi koristimo molfix, pampers nam je propustao i cudno mirisao, premium care je bio grub, nelogicno...violeta mi je isto gruba.... molfix je sasvim ok, i mekan i dubok i ne smrdi

gdje vam je propustao, mi koristimo pampers premium care al cesto mu je bodi mokar, izlije se valjda samo sa strane...ako i je kod vas to slucaj da probam i ja Molfixuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1427
8.11.2011 14:24:58   
sretniica

IZVORNA PORUKA: sretniica

Ja jednom namjerno citala u Konzumu ko je proizvodjac njihovih pelena i iznenadila se kad sam procitala da su MADE IN GERMANY. Od mog rodjaka zena ih kupila jednom (cak i neka drvena slagalica dosla uz njih, a jumbo bile 16 KM na akciji) i od tada njih koristi. Pa sad ne znam kakve su user posted image

Svasta, ja bih se zaklela da sam vidjela da su iz Ceske, moze biti da je do mene :))) al nije ni bitno meni su se svidjele stvarno. Jesu 16Km, ali mislim da njih dodje prilicno malo u pakovanju.

Evo ja sad bas bila u Konzumu i gledam te njihove pelene ipak piše Proizvedeno u Češkoj, ali je web adresa http://www.ontex.be/ znači Belgijska firma ?! Pogledala sam i vlažne maramice, one se pak proizvode u Hrvatskoj. Petica pelene koje mi koristimo dođe 36 u pakovanju i koštaju 16KM. Kako god, meni se te pelene svidjaju pravo.

(odgovor članu sretniica)
Neposredna veza do poruke: 1428
9.11.2011 8:08:19   
minie

Evo ja sad bas bila u Konzumu i gledam te njihove pelene ipak piše Proizvedeno u Češkoj, ali je web adresa http://www.ontex.be/ znači Belgijska firma ?! Pogledala sam i vlažne maramice, one se pak proizvode u Hrvatskoj. Petica pelene koje mi koristimo dođe 36 u pakovanju i koštaju 16KM. Kako god, meni se te pelene svidjaju pravo.

Ja kad sam gledala pisalo MADE IN GERMANY user posted image A zar njihove vlazne ne proizvodi Violeta? Probacu ih i ja, pa cemo vidjeti kako ce se pokazati user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 1429
9.11.2011 8:18:59   
animagical
IZVORNA PORUKA: Gift

IZVORNA PORUKA: animagical

mi koristimo molfix, pampers nam je propustao i cudno mirisao, premium care je bio grub, nelogicno...violeta mi je isto gruba.... molfix je sasvim ok, i mekan i dubok i ne smrdi

gdje vam je propustao, mi koristimo pampers premium care al cesto mu je bodi mokar, izlije se valjda samo sa strane...ako i je kod vas to slucaj da probam i ja Molfixuser posted image

vi ste vjerovatno prerasli te pelene! a premim je meni bio grub a vala i plitak za musku djecu...propustao i na ledja i na stomak

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1430
9.11.2011 21:06:00   
ziki
Evo heftu ne mogu sebi da dodjem od pelena i propustanja. Sa starijim sam probala pampers i baby love i za baby love mogla ruku  u vatru stavit da su najbolje na nasem trzistu. Sad ne znam sta se desava jer evo heftu ne spavam, maleni se po 3x budi mokar, prolazi sa strane. Koristi 4, ima 9400 gr(sa cetvorkopm se Nemirko oprostio od pelena), kupila sam i 4+ i one propustaju i one gacice i opet isto. Pamper sctive baby me nervira zbog onog mirisa i losiona a ove nove u DM ne nadjoh malo pakovanje. Desava li se kod ostalih slicno

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1431
10.11.2011 9:17:15   
lilylily
i ja imam taj problem sa prvom bebom koristila pampers i bio superuser posted image a sad sa djecakom koristim pampers i vazda mokar sa strane jos nije puna pelena samo jednom se upiski i mokar ja kontam to kod muske dijece koristim trojku jer ima 6300 tako nekako pa neznam sta cu a imam cijeli paket pa sta jel mi treba veci broj neznam ni samauser posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1432
10.11.2011 13:55:13   
bebacha
Ziki mi taj problem imali s Alenom,sve pelene probali i najbolje mu odgovaraju neke iz Interexa,njihova marka.pravu su dobre

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lilylily)
Neposredna veza do poruke: 1433
10.11.2011 14:17:36   
kolacic
IZVORNA PORUKA: lilylily

i ja imam taj problem sa prvom bebom koristila pampers i bio superuser posted image a sad sa djecakom koristim pampers i vazda mokar sa strane jos nije puna pelena samo jednom se upiski i mokar ja kontam to kod muske dijece koristim trojku jer ima 6300 tako nekako pa neznam sta cu a imam cijeli paket pa sta jel mi treba veci broj neznam ni samauser posted image user posted image

i
boga mi morat ces uzeti cetvorku, jer po kilazi kad bi se gledalo sve bi bilo perfektno ali u stvarnosti to nije, ja koristim 4+ od kad je dijete imalo 7kg, a cetvorka plus ti je od 9 tako da ipak treba uzimati veci broj jer fino poklope guzu i onda je uvijek suha user posted image

(odgovor članu lilylily)
Neposredna veza do poruke: 1434
25.11.2011 13:38:40   
sretniica

IZVORNA PORUKA: leona81

na tu listu sa babylove na 1 mjesto ja bih stavila Lumpi, pelene iz Mercatora, odlicne i veoma dobra cijena, jako slicne pampersu...
mi koristimo br 5, pampers 58 kom nam je 30 KM, babylove 72 kom 34 KM, a Lumpi 70 kom 26 KM...cesto bude akcija pa budu i 23...
za dm dobra je fora sto sad sa skupljenih 10 naljepnica dobijete knjizicu koja ima jedan kupon sa 25 posto na bilo koji proizvod, pa smo sad uzeli babylove za 25 KM:) do kraja godine traje ta knjizica

Ćao drage mame i ostali.

Nisam javila da smo probali Mercatorove Lumpi pelene. Definitivno Best buy! Jaaaako mi se svidjaju i cini mi se da manje propustaju, mada u to ne mogu nikad biti 100% sigurna :) Već ih hvalim na sve strane i već sam i neke ljude "zarazila" :))) Hvala na preporuci

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1435
3.2.2012 0:14:20   
eko beba
a sta znaci da pelene propustaju? ... na koliko sati mijenjate pelenu? ... meni nijedna nije propustala danju ... ni Lumpi, ni Molfix, ni Pampers, ni Violeta .... ali zato noću ... nijedna ne može izdržati 12 sati, a user posted image je 5 i po mjeseci. Kupi veće, kupi tačan broj ... stalno mokar ujutru! user posted image ne spava gotovo po čitav dan, ima jaaaaako lagan san, pa mi se ne isplati pored nocnog dojenja još i da ga po sata uspavljujem poslije presvlačenja.

Neposredna veza do poruke: 1436
5.2.2012 8:27:37   
hampsi

Konzumove "Bebe" - jako slične DM-ovim Babylove, gotovo iste. Kako sam ja pročitala Češka proizvodnja. Pakovanja manja pa samim tim i nešto skuplje od Babylove.

Ovo su definitivno najgore pelene koje smo mi probali i izjava da su slicne Babylove pelenama je van svake pameti! Juce smo ih silom prilika kupili i nakon 2 sata na bebi ta se pelena bukvalno raspala! Unutra se sve razdvojilo a po guzi sav onaj papir. Uzas,uzas, uzas. Ako neko zeli da baci pare neka ih kupi. I jos su sa strane i na ledjima jako kratke. user posted image je mokraca sinoc pocela izlaziti na ledja, i to samo 1.30 nakon stavljanja pelene. Sto se mene tice user posted image
Inace koristimo Lumpi ali juce nije bilo sanse otici da ih kupimo

Takva sam kakva sam

Neposredna veza do poruke: 1437
5.2.2012 9:08:21   
ajnur
Meni je Pampers super.Ne znam dal se par puta desilo da bude mokar po noci i to sto nisam dobro stavila tj nisam stegla dovoljno.,Nikad nije imao alergije i sl.Dok je bio mali ja sam na svaka 3 sata mjenjala pelenu a uvece nikad jer mi je tako rekla pedijatrica da ga ne navikavam.Sad ima 15 mjeseci zaspe oko 9 i do ujuru je izdrzi.Stvarno nisam nikad ni pokusala da kupim druge pelene mozda su i one jednako dobre.

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 1438
5.5.2012 21:34:43   
selebriti

IZVORNA PORUKA: hampsi

Konzumove "Bebe" - jako slične DM-ovim Babylove, gotovo iste. Kako sam ja pročitala Češka proizvodnja. Pakovanja manja pa samim tim i nešto skuplje od Babylove.

Ovo su definitivno najgore pelene koje smo mi probali i izjava da su slicne Babylove pelenama je van svake pameti! Juce smo ih silom prilika kupili i nakon 2 sata na bebi ta se pelena bukvalno raspala! Unutra se sve razdvojilo a po guzi sav onaj papir. Uzas,uzas, uzas. Ako neko zeli da baci pare neka ih kupi. I jos su sa strane i na ledjima jako kratke. user posted image je mokraca sinoc pocela izlaziti na ledja, i to samo 1.30 nakon stavljanja pelene. Sto se mene tice user posted image

Ja sam oduševljena ovim Bebe pelenama. U Konzumu ima akcija, sa njihovim kuponom koji traje mjesec dana koštaju 13KM-36kom. Predobre su. I odgovara mi sto je malo pakovanje tako povoljno, pa ne moram tegliti veliko. I odgovara mi sto ih imam kupiti na mjestu gdje radim. Znaci ovaj mjesec smo na Bebe-u dok traje akcija user posted image

Inače koristimo Lumpi i one su nam No1. Cijenom i kvalitetom.

Kupimo i Violetu kada je na akciji u DM-u. Jednom smo ih kupili oko 10KM povoljnije sa neka dva kupona.

Uvijek ganjamo te neke akcije, ali Lumpi je naš prvi izbor. 70kom košta 26KM.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 1439
5.5.2012 21:45:54   
raja_ringe
mi smo do sada probali bijeli pampers, zeleni pampers, dm-ove baby love, molfix i violetu. Najbolje nam odgovara zelenipampers, pa molfix, ostale nam se lijepe za kozu. Pod rukom su mi najljepse bijele pampersice, ali se i one lijepe

< Poruku je uredio raja_ringe -- 5.5.2012 21:50:25 >

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1440
7.5.2012 9:45:29   
Emmy
Bijeli Pampers (premium) nam je najbolji, ali i najskuplji, tako da smo se opredijelili za malo jefitniju varijantu koja nam najviše odgovara kvalitetom - zelene Pampers active baby. Uglavnom ih kupujemo na akcijama jumbo pack kada je cijena malo snižena ili kada dođu vlažne maramice gratis. Pošto jumbo pack kupujemo oko tri puta mjesečno, od toga dva uglavnom budu na nekim akcijskim prodajamauser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 1441
7.5.2012 9:50:25   
canim
Mi smo jos uvijek vjerni babylove pelenama iako su promijenili model, tj sad je tanji, meni se vise svidjao stari model, nekako mi guza bila punija, valjda moja cura mrsavice i sad ove pelena kad stavim nemas sta ni vidjeti, isto kao da ih nema user posted image

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1442
7.5.2012 9:57:47   
reallove

IZVORNA PORUKA: Emmy

Bijeli Pampers (premium) nam je najbolji, ali i najskuplji, tako da smo se opredijelili za malo jefitniju varijantu koja nam najviše odgovara kvalitetom - zelene Pampers active baby. Uglavnom ih kupujemo na akcijama jumbo pack kada je cijena malo snižena ili kada dođu vlažne maramice gratis. Pošto jumbo pack kupujemo oko tri puta mjesečno, od toga dva uglavnom budu na nekim akcijskim prodajamauser posted image

i ja sam kupovala nekad premium care,ali skupo je,pa smo presli na active baby,najbolje su,eh sada da nam je da ih se rijesimouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1443
7.5.2012 9:58:13   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: selebriti

IZVORNA PORUKA: hampsi

Ja sam oduševljena ovim Bebe pelenama. U Konzumu ima akcija, sa njihovim kuponom koji traje mjesec dana koštaju 13KM-36kom. Predobre su. I odgovara mi sto je malo pakovanje tako povoljno, pa ne moram tegliti veliko. I odgovara mi sto ih imam kupiti na mjestu gdje radim. Znaci ovaj mjesec smo na Bebe-u dok traje akcija user posted image

Inače koristimo Lumpi i one su nam No1. Cijenom i kvalitetom.

Kupimo i Violetu kada je na akciji u DM-u. Jednom smo ih kupili oko 10KM povoljnije sa neka dva kupona.

Uvijek ganjamo te neke akcije, ali Lumpi je naš prvi izbor. 70kom košta 26KM.

i meni su ove konzumove pelene ok,lumpi smo isto probali ali nam mercator uopste nije na ruku pa nikako da kupimo opet.

meni su ok i one iz interexa skroz

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1444
7.5.2012 10:03:38   
MAMA MA
Pošto mi stavljamo samo noću pelenu(ali i to jos malo izbacujemo)kupujemo malo pakovanje koje budu najpovoljnije...molfix violeta zadnji put smo kupili violeta noćne...super su

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1445
7.5.2012 10:05:02   
Emmy

IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: Emmy

i ja sam kupovala nekad premium care,ali skupo je,pa smo presli na active baby,najbolje su,eh sada da nam je da ih se rijesimouser posted image

Ista sam ti takvauser posted image , to nam dođe nekih 120 kaemčića mjesečnouser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1446
7.5.2012 10:07:39   
bebacha
mi kombunujemo Labell i Lumpi.juce smo kupili ove bebe premium i ja se odusevila,stvarno su mekane i fino upijaju.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1447
7.5.2012 10:27:01   
ziki
Baby love, jos sad novi modeluser posted image  sire oko struka, imaju trakicu na ledjima da kaka ne izadje. Nama najbolje odgovaraju.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1448
7.5.2012 10:31:06   
Emica_sa
I ja kupila ove konzumove bebe premium i odlicneuser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1449
7.5.2012 11:04:05   
Mya_81 RR
Mi smo trenutno samo nocu na pampers petici i ocjena je user posted image Skoro svaku noc propuste, a ima samo mlijeko prije spavanja.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *