|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
8.8.2011 22:09:01   
kolacic
pampers 4+ ubjedljivo najbolje pelene, kupovala sam babylove po uzoru na forumasice, ali se pokazao kako kritican, propustao sa strane dijet uvijek mokro.. dakle kao sto rekoh samo pampers 4+user posted image

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 1401
8.8.2011 22:12:15   
Lady26

IZVORNA PORUKA: hampsi

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: Iman83

Koja je cijena lumpi pelena, ako znaš za br 4(4+)!

Nisam nigdje vidjela, ali proizvodi li Pampers broj 4+...nama četvorka pomalo omanjila!

Jumbo pakovanje 80komada 24,90KM broj 4
Jumbo pakovanje 70komada 26,90KM broj 5
4+ nisam vidjela
A snizene su, obicno pakovanje od 40-50kom je 15,90KM

Ova manja pakovanja Lumpi pelena nisu ista kao i ona veca- primjetili smo da su ove u manjem pakovanju i manje, cisto da znate da se ne izradite kao mi

Nikad to nisam primijetila...a koristimo oba pakovanja, tj koje nadjem... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 1402
8.8.2011 22:52:50   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: kolacic

pampers 4+ ubjedljivo najbolje pelene, kupovala sam babylove po uzoru na forumasice, ali se pokazao kako kritican, propustao sa strane dijet uvijek mokro.. dakle kao sto rekoh samo pampers 4+user posted image

A nama bas obrnuto. Nikad, ali bas nijednom nam baby love nije propustio (sad koristimo br 4), pampers smo upravo zbog toga i prestali kupovati, po danu OK, ali poslije noći ... uvijek mokar.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 1403
9.8.2011 9:32:15   
amela25
Babylove 4 odlične ne propuste nikad a pampers je propuštao i imao čudan miris...

Mamino dugo očekivano bebče VEDAD stiglo 13.01.2011.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1404
9.8.2011 9:33:34   
taurus
je li neko probao one nove noćne pelene od violete

(odgovor članu amela25)
Neposredna veza do poruke: 1405
10.8.2011 22:58:04   
ivana st
Platnene pelene, a po noći babylove pelene. Pampers smo koristli nekoliko puta i nikad više.Mi smo također primjetili čudan miris, kao da je malena stalno ukakana. 

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1406
10.8.2011 22:59:37   
canim
babylove od rodjenja, eksperimentisali smo sa svim ostalim pelenama ali nama nekako babylove najbolje odgovara.

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1407
11.8.2011 21:26:17   
mala_sa
baby love od prvog dana, a sad smo evo na br 4. Samo jednom bili mokri (kad smo trebali preci na veci br), prezadovoljni smo user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1408
27.8.2011 0:03:00   
bambi7
Mi koristimo pampers 3 i to one plavo-zelene obicne. Probali smo premium care al vala tuknu nesto pa smo se odmah na stare vratili.
helem, mene zanima jel iko probao one pamicne pelene, nisam nigdje vidjela da se imaju kupiti u radnjama al znam da ih tete sivalice rade. znam da je jedna oko 20km, al posto se peru to se ko isplati bolje nego jednokratne.
Ako neko ima iskustva sa ovim pelenama, neka javi, plizzzzz

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1409
27.8.2011 9:21:48   
mishkica
Pozdrav, ja sam svakakvih isprobala i mojoj malenoj odgovaraju svake...ali posto je preaktivna i spava samo na stomaku pampers sleep and play3 su joj nekako se pokazale super...molfix me tako pozitivno iznenadio, lijepo stoje na bebi i cvrsto drze..violetine su predebele, mi smo dobili paket i jedva cekam da ih se rijesim:)

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 1410
27.8.2011 9:23:11   
entinte
Eh i mi smo konacno nasli rjesenje :) Preko dana lumpi a navecer pampers activ baby user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 1411
30.10.2011 0:09:56   
sretniica
Mi koristimo Babylove. Od prije nekih pola godine nam je počelo procurivati u toku noći. U tu svrhu smo isprobali još više različitih pelena ali su svake isto curile, tako da mislim da to nije više do pelene nego do količine tečnosti koju dijete unese posebno pred spavanje. Probali smo i veći broj, ni to nije pomoglo. Jedino pomaže presvlačenje u snu nekad u 4-5 ili 6h ujutro :)

Isprobali Pampers obicne, sleep&play, premium care....probali Molfix, violetu obicne, Violetu noćne, pa cak i one neke Bebem (mislim da su turske), Babylove i one druge DM-ove nesto u eko fazonu, probali smo i Konzumove, evo mog komentara:

Pampers obicne- meni imaju miris parfemski koji kad se pomiješa sa kakom tjera na povraćanje, inače sve što je parfemsko, djeluje mi i umjetno, a i nekakve su plitke i manje u odnosu na druge pelene iste velicne cini mi se. Kupili ih da isprobamo , i potrošili OK, ali nismo se zadržali.

Pampers Sleep&Play - kupila jednom da isprobam, kontam jako povoljna cijena. Katastrofa! Prejak miris takodje parfemski, unutra neke bobice koje mi djeluju ružno, nemaju onih elastičnih traka sa strane pa samim tim i manje udobne i veća mogućnost propuštanja.

Papers premium care - Meni se lično svidjele, bez posebnog mirisa, više djeluju prirodne i pamčne (nisu nešto čini mi se mekane, ali djeluju prirodnije). Mana- preskupe, bezobrazno.

Molfix - Nisu uopće loše, prilično tanke i savitljive, ali i dovoljno duboke da ne procuri (nama redovno procuri ispod stomacica). Cini mi se da su imale neki blagi parfemski miris, ali nista strasno.

Violeta - Jako duboke, mislim da su definitivno najdublje, ali i zato jako uske. Za nasu debelu guzu nikako nisu odgovarale. Pored toga prilično krute i debele. Cijena u rangu sa Molfixom, prihvatljiva.

Violeta noćne - Ma skoro isto kao i obične Violetine, samo druge boje i cini mi se deblje.

Bebem- Jeftine. Uzasne. Isto da djetetu obučeš plastičnu kesu. Sami najlon. Stavila ih dva puta i bukvalno bacila paket.

DM "Alana" eko pelene - Nisu loše, nije loša ni cijena. Mana elastične trake nisu dovoljno elastične i same pelene su poprilično krute,

DM Babylove - Jednostavne. Bijele. Elastične trake jako rastezljive. Dovoljno (ali ne previše) duboke. Dovoljno široke. Cijena jedna od najnižih (izuzimajući Bebem i Pampers sleep&play). Velika pakovanja, mislim da 3-ica dođe paket 100 kom, trenutno smo na 5-ici i njih je 72, ali opet mislim da je to najveće pakovanje za onih tridesetak KM koliko košta većina pelena. Plus dođu u kartonskim kutijama koje koristimo za pohranjivanje igračaka (ali i mnogo čega drugog)

Konzumove "Bebe" - jako slične DM-ovim Babylove, gotovo iste. Kako sam ja pročitala Češka proizvodnja. Pakovanja manja pa samim tim i nešto skuplje od Babylove.

Moj poredak pelena bi izgledao ovako:

1. DM "Babylove"
2. Pampers Premium care
3. Konzum "Bebe"
4. Molfix
5. Pampers
5. DM "Alana" eko
6. Violeta
7. Violeta noćne
8. Papers sleep&play
.
.
.
.
xx. Bebem :)

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 1412
30.10.2011 9:09:00   
leona81
na tu listu sa babylove na 1 mjesto ja bih stavila Lumpi, pelene iz Mercatora, odlicne i veoma dobra cijena, jako slicne pampersu...
mi koristimo br 5, pampers 58 kom nam je 30 KM, babylove 72 kom 34 KM, a Lumpi 70 kom 26 KM...cesto bude akcija pa budu i 23...
za dm dobra je fora sto sad sa skupljenih 10 naljepnica dobijete knjizicu koja ima jedan kupon sa 25 posto na bilo koji proizvod, pa smo sad uzeli babylove za 25 KM:) do kraja godine traje ta knjizica

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu sretniica)
Neposredna veza do poruke: 1413
30.10.2011 11:13:49   
Mya_81 RR
Lumpi user posted image

Mi ih koristimo vec neko vrijeme i prezadovoljna sam!
I cijena im je stvarno odlična!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1414
30.10.2011 21:59:39   
sretniica
I mi smo uradili isto u DM-u, s tim da smo mi imali čitavu onu knjižicu popunjenu i time dobili popust od 10% na sve artikle, a za pelene smo takođe iskoristili još dodatnih 25% koje smo imali na osnovu kupona, sve u svemu 10-tak KM manje za pelene :)

PS: Eh moraćemo i te Lumpi probati, kad smo već sve isprobali :) Imaju li kakav miris? Kako neko reče slične su Pampersu jel?

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1415
30.10.2011 22:14:40   
Honey3
za mene na tom spisku prvo mjesto dijele:
HA FU i Lumpi pelene....user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 1416
30.10.2011 22:15:29   
leona81
nemaju miris, sto je meni superuser posted image

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1417
30.10.2011 22:17:34   
palachinken

IZVORNA PORUKA: leona81

Jesu li dublje kao babylove?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1418
30.10.2011 22:19:10   
Skvo RR
Mi koristimo pampers.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1419
30.10.2011 22:34:14   
leona81
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: leona81

Jesu li dublje kao babylove?

nisu kao babylove duboke, slicnije su pampersu...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1420
31.10.2011 17:36:59   
animagical
mi koristimo molfix, pampers nam je propustao i cudno mirisao, premium care je bio grub, nelogicno...violeta mi je isto gruba.... molfix je sasvim ok, i mekan i dubok i ne smrdi

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1421
31.10.2011 18:03:20   
mala75
ima li taj lumpi za novorođenčad, ja gledala u merkatoru u tz i nisam vidjela pa kao prve kupim ovaj pampers s 5 zvjezdica da ponesem u bolnicu kad se user posted image aBd rodi

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1422
31.10.2011 18:32:47   
nanika
Mi smo probali sve moguce pelene do sad i ja sam zadovoljna sa molfixom i baby love. 

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1423
31.10.2011 18:49:35   
leona81
IZVORNA PORUKA: mala75

ima li taj lumpi za novorođenčad, ja gledala u merkatoru u tz i nisam vidjela pa kao prve kupim ovaj pampers s 5 zvjezdica da ponesem u bolnicu kad se user posted image aBd rodi

mislim da ima, vidjela sam da imaju manji brojevi, ali u vecim mercatorima

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1424
7.11.2011 19:57:31   
minie

Konzumove "Bebe" - jako slične DM-ovim Babylove, gotovo iste. Kako sam ja pročitala Češka proizvodnja. Pakovanja manja pa samim tim i nešto skuplje od Babylove.

[/quote]

Nama MM danas kupio veliko pakovanje sleep&play i malo pakovanje activ baby (pampers) broj 3. Do sada smo potrosili jedno pakovanje (malo) premium care i veliko new born (nigdje nema new  born da se kupi). Za sada su OK, mada cu ja kada izadjemo iz kuce vidjeti ove iz DM-a.

Ja jednom namjerno citala u Konzumu ko je proizvodjac njihovih pelena i iznenadila se kad sam procitala da su MADE IN GERMANY. Od mog rodjaka zena ih kupila jednom (cak i neka drvena slagalica dosla uz njih, a jumbo bile 16 KM na akciji) i od tada njih koristi. Pa sad ne znam kakve su user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *