|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
7.5.2012 11:10:45   
Pingvina
Ja se izvinjavam sto upadam...nadam se da sam na pravom mjestu.Moje pitanje je da li neko zna gdje se  u Mostaru mogu kupiti one "starinske" platnene pelene??
Hvala unaprijed.
Lijep pozdrav!!!

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1451
7.5.2012 11:31:30   
Emmy

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mi smo trenutno samo nocu na pampers petici i ocjena je user posted image Skoro svaku noc propuste, a ima samo mlijeko prije spavanja.

Mya koje ste Pampers koristili? Nama su one Pampers sleep and play (narandžasto pakovanje) propuštale skoro uvijek i prestali smo ih koristiti, a ove active baby (zelene) nikada.

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

Neposredna veza do poruke: 1452
7.5.2012 11:41:15   
canim

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Ja se izvinjavam sto upadam...nadam se da sam na pravom mjestu.Moje pitanje je da li neko zna gdje se  u Mostaru mogu kupiti one "starinske" platnene pelene??
Hvala unaprijed.
Lijep pozdrav!!!

Imas u BIMACO prodavnici u Meppas mall-u.

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 1453
7.5.2012 12:11:40   
selebriti
Ja danas maznula još kupona u Konzumu za obe Bebe pelene user posted image user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1454
7.5.2012 14:47:00   
Pingvina
IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Hvala unaprijed.
Lijep pozdrav!!!

Imas u BIMACO prodavnici u Meppas mall-u.

Hvala ti puno...user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1455
7.5.2012 15:22:55   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Emmy

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mi smo trenutno samo nocu na pampers petici i ocjena je user posted image Skoro svaku noc propuste, a ima samo mlijeko prije spavanja.

Mya koje ste Pampers koristili? Nama su one Pampers sleep and play (narandžasto pakovanje) propuštale skoro uvijek i prestali smo ih koristiti, a ove active baby (zelene) nikada.

Active baby je u pitanju. A izgleda da je kod svakog djeteta drugačije. Nadamo se da cemo se uskoro rijesiti i ove nocne pelenice pa da vise necemo brinuti o ovome user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1456
7.5.2012 16:05:17   
bebix
Da i ja dam doprinos ovoj temiuser posted image
po rodjenju kupili pamper sleep & play, nismo bili zadovoljni stalno je bio mokar, zatim pampers active baby, dobre jedno vrijeme, kasnije navece mokar, duzi period koristili baby love (dm-ove) bili zadovoljni sve do nove ambalaze i novih pelena, sada koristimo lumpi zasad zadovoljni :D

Neposredna veza do poruke: 1457
7.5.2012 16:54:00   
mala75
od trojke i sad četvorka Lumpi i pre pre zadovoljnauser posted image user posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 1458
7.5.2012 17:04:34   
*pcelica*
Mi smo kad se Atija rodila koristili pampers sleep and play. Od njega dobila pelenski osip kojeg smo se jedva rijesili. Onda smo presli na baby love iz dm-a. One su nam bile dobre ali smo sad na lumpiju i one su do sad najbolje. Neki dan mi nestalo pelena i odem do prodavnice i kupim joj pampers aktiv baby. Katastrofa. Smrde uzas jedan. Ako se upiski odmah se usmrdi ko da se ukakila. Dok sa lumpi pelenama nikakvog mirisa nema. Stvarno su najbolje

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1459
7.5.2012 17:11:08   
mamica Emina
Ispocetka pampers pa onda koristili one iz dm i evo vec posljednja 4 mjeseca HA-FU i nama su ok sad za sad

"Odabrao sam jednog anđela za tebe,on će te čekati i brinuti se za tebe.Svakog dana će se smijati s tobom,imaćeš njegovu ljubav i bićeš sretno biće."-"Hoćeš li mi reći ime tog anđela?" -"Nije važno kako se zove"-reče Bog-"ti ćeš ga zvati MAMA!!!"

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1460
21.5.2012 8:08:43   
djoisa
gdje u Sarajevu ima kupiti HA-FU pelene?

(odgovor članu mamica Emina)
Neposredna veza do poruke: 1461
21.5.2012 8:14:56   
bebacha
mi se opet vratili na Baby Love pelene.definitivno su najsire i najdublje od ostali pelena istog brojeva

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1462
21.5.2012 10:31:24   
minie
Kakve su ove Bebe pelene sto se imaju kupiti u Konzumu, ja dobila knjizicu sa popustima.

Mi trenutno koristimo pelene koje MM donese ili posalje iz Njemacke (50 kom oko 6 eura) a predobre, mekane, tanke, ne smrde i ne propustaju, samo nam nece moci biti do narednog mjeseca kad on ponovo dolazi, pa bi neke druge kupila.

Prvo smo koristili Premium care i one su mi bas smrdile, malo manje od activ baby, ali m ise ni one ne svidjaju, mekane i tanke jesu, ali smrde samo tako.

Koristili smo i babylove ali nam kaka, ako je tecnija, uvijek izadje na ledja, pa ga moram cijelog presvlaciti, a kad je trebao zubic, kakio je po 5-6 puta dnevno. A nekako su i podebele bile ove stare, a te nove jos nismo probali. Btw sta ima u onoj knjizici babylove bonus (je predala u januaru i nikad nisam dobila kupone ni nista user posted image , zaboravili me)

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1463
21.5.2012 10:49:05   
yasemin
ja trebam roditi krajem juna , korističu akoBogda platnene pelene , koje izgledaju kao pampers , za u bolnicu sam kupila Pampers new borrn i premium care , nadam se da sam izabrala dobro , da mi beba neće dobiti pelenski osip nedaj Bože , , drage moje pravo ste me prepale , mislila sam da je taj čuveni Pampers bespriojekoran ...

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1464
21.5.2012 11:03:00   
Lulu_08
Sa L. sam koristila Pampers Active Baby, pa samo pred kraj koristenja pelena (nakon godinu dana) kada je izasao Premium Care, isti smo kratko koristili pa onda Active Girl's gacice. Meni su bile super, nikada nismo imali pelenski osip. Sada sam uzela Premium Care newborn pa vidjet' cemo aBd, u julu ocekujemo bebicu aBd!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 1465
21.5.2012 11:15:39   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: djoisa

Ja sam ove koristila nakon pampersa,meni su mnogo bolje nego pampers a opet mnogo jeftinije.Gdje ih u Sa ima kupiti,ne znam...

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1466
21.5.2012 11:21:47   
teacher75
IZVORNA PORUKA: bebacha

mi se opet vratili na Baby Love pelene.definitivno su najsire i najdublje od ostali pelena istog brojeva

kod alana mi redovno propustaju i kad pisa i kad kaki, sve mu ode sa strane ili po ledjima, kad puno kaki do vrata mu dodjeuser posted image ne znam zasto, lani nisu propustale, doduse on je deblji i spava potrbuske

< Poruku je uredio teacher75 -- 21.5.2012 11:22:10 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1467
21.5.2012 11:26:28   
selebriti

IZVORNA PORUKA: minie

Kakve su ove Bebe pelene sto se imaju kupiti u Konzumu, ja dobila knjizicu sa popustima.

Odlične!

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1468
21.5.2012 11:55:55   
djoisa

?

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1469
21.5.2012 13:11:11   
hampsi

IZVORNA PORUKA: selebriti

Odlične!

Izvini ali meni su ove pelene grozne! Na stranu osip koji je bio obavezan na nogama od gume, od ovih pelena ostaju one grudvice po kozi. Mi smo ih silom prilika kupili kad je pao onaj snijeg i rekla sam nikad vise. Uzas

Takva sam kakva sam

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1470
21.5.2012 13:42:40   
selebriti

IZVORNA PORUKA: hampsi

IZVORNA PORUKA: selebriti

Odlične!

Izvini ali meni su ove pelene grozne! Na stranu osip koji je bio obavezan na nogama od gume, od ovih pelena ostaju one grudvice po kozi. Mi smo ih silom prilika kupili kad je pao onaj snijeg i rekla sam nikad vise. Uzas

Ne znam o cemu ti pricas, ali je meni to sve nepoznato user posted image

Evo već treće pakovanje sam kupila i prezadovoljna. Kupovat cu ih sve dok im vaze ovi kuponi, a onda se vracamo Lumpiju.

Ma bez pretjerivanja meni su famozne.

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 1471
21.5.2012 14:25:22   
Hannica
I meni su te bebe pelene extra,nikad ni jedno djete nije dobilo osip,a ni te grudvice.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1472
21.5.2012 14:32:49   
mamaajna
ja sam citavo vrijeme curici kupovala beba pelene iz konzuma i super su,ni mi nismo imali osip niti te grudvice.moja prijateljica koristi lumpi i kaze da su joj extra

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1473
21.5.2012 14:35:48   
mamaajna

?

bilo je u Marsu,mene jednom navratise i iskoristih 5 pelena iz paketa ostalo razdjelih

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1474
21.5.2012 14:36:21   
Lulu_08
Te grudvice mi kazu da je vjerovatno bilo malo "staro" pakovanje, iako tu neki rokovi vaze/ne vaze, od stajanja zna materijal popustiti pa se tako grudvati. Znam iz profesionalnog iskustva (vezano za posao) mislim ne samo laicki govoreci hehe...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *