|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
24.11.2012 19:15:08   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Miimy

molim vasa iskustva sa pelenama Sleep&Play jesuli stvarno tako lose ... danas vidim u dm 21 km 50 km meni jako primamljivo jel pampers activ babx placam 32 a oko 60 kom. cinimise htjela sam kupiti al opet neznam rekoda vidim jel neko koristio citam neko valjale nekom nisu pa bih molila mame za iskustva....

nama mimi nikako nisu valjale, uzimala sam ih za stariju i katastrofa čista, čula sam da one baš i nisu od pampersa, ima neka zvrčka oko njih, znam jer sam sa prvom kćerkom samo pampers uzimala, i sakupljala one mede koje imaju na kesi, a ovim nije bilo i znam da sam postavila pitanje ljudima iz pampersa i da su mi odgovorili nešto u tom stilu

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 1501
24.11.2012 19:23:00   
Derya
Rado cemo dati savjet iako pelene odavno ne koristimo user posted image user posted image . Nama su se najbolje pokazale Babylove iz dm-a, a među najgorima bas te Pampers Sleep & Play narandzasto pakovanje. Svako jutro se budila mokra .(( A cula sam za Lumpi pelene da su super, imas ih u Merkatoru i cijena je ok.

< Poruku je uredio Derya -- 24.11.2012 19:32:42 >

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1502
24.11.2012 19:23:18   
chuci
to su one narandžaste jelde?
one nemaju rastezljive trake na onom klincu što se lijepi, što pravo fali i to skontaš tek kad stavljaš pelenu, a inače ja ni ne obraćam pažnju na to. za klasu su ispod aktiv baby, molfixa koje su meni tu negdje po debljini i ostalim karakteristikama

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1503
24.11.2012 19:30:11   
bumbica
mi koristimo lumpi iz merkatora,prezadovoljna sam i cijenom a i kvalitetom,pampers nam nije nikako odgovarao,svaku noć budio se mokar,violeta isto tako...s lumpi pelenama još nam se to nije desilo i ako sad ima deveti mjesec i puno više se vrti u toku noći...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1504
24.11.2012 19:38:31   
Miimy
hvala puno na savjetima sutra pravac Merkator javimo iskustva , Pampers nam je preskup kako uzimamo veci broj...

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu bumbica)
Neposredna veza do poruke: 1505
24.11.2012 19:58:52   
Crnkica
ja kupujem pampers baby dry ili violetu 3,još nismo imali problema...

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 1506
24.11.2012 20:13:48   
mayra

hvala puno na savjetima sutra pravac Merkator javimo iskustva , Pampers nam je preskup kako uzimamo veci broj...

miiimy imas sve moje preporuke za lumpi, stvarno su dobre, sto je najbitnije nema osipa, a puno su jeftinije od pampersa.

Ja sam vasar.Eto sta !
Ja sam tristo cuda.
Muzika sam. Guzva. Smeh.
Vrteska. I luda.

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 1507
24.11.2012 20:15:36   
bumbica
koristili smo još i mylove pelene iz hoffera(iz slovenije smo ih dobili)isto su super bile a cijena više nego dobra oko 7 eur za 50 kom.

(odgovor članu Crnkica)
Neposredna veza do poruke: 1508
24.11.2012 20:21:57   
Ramona11
Mi smo dugo koristili BeBe iz Konzuma ali su nam postale ocajne. Pocele su propustati na sve strane i maleni se budio mokar, a jos k tome ujutro dijete svo zamazano u one gel granule. Narandzase pampersice su nam se grozne pokazele jos dok je bio malena bebica. Babylove iz DM-a nam nisu lose ali su i one znale propustiti. Violetine su nam se isto lose pokazale kao i Molfix. Sada koristimo Pampers active baby i one su nam trenutno ok. Razmisljam da probam te Lumpi jer ste ih nahvalile.
Negdje sam citala da su zenice hvalile Iva pelene. Vidjela sam ih u CM-u. Onako kroz vrecicu sam vidjela da izgledaju kao babylove, a cijena im bas povoljna. Je li ih neko koristio?

Nisam znala koliko je ljubavi u mom srcu dok me neko nije nazvao MAMA!

(odgovor članu bumbica)
Neposredna veza do poruke: 1509
24.11.2012 20:25:43   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Ramona11

Mi smo dugo koristili BeBe iz Konzuma ali su nam postale ocajne. Pocele su propustati na sve strane i maleni se budio mokar, a jos k tome ujutro dijete svo zamazano u one gel granule. Narandzase pampersice su nam se grozne pokazele jos dok je bio malena bebica. Babylove iz DM-a nam nisu lose ali su i one znale propustiti. Violetine su nam se isto lose pokazale kao i Molfix. Sada koristimo Pampers active baby i one su nam trenutno ok. Razmisljam da probam te Lumpi jer ste ih nahvalile.
Negdje sam citala da su zenice hvalile Iva pelene. Vidjela sam ih u CM-u. Onako kroz vrecicu sam vidjela da izgledaju kao babylove, a cijena im bas povoljna. Je li ih neko koristio?

ramona, jesu li te iz konzuma bile sa likom delfina, nama se desilo to sa ovim sa delfinima i bila je 3, možda malkice nam je bila mala,

a one konzum sa medom, koje radi violeta za konzum su odlične,

mi trenutno sada imamo lumpi i violeta, izgledaju grube, ali vjeruj mi, mala zaspe oko 20 i presvlačim je oko 6, nikada se nije desilo da su propustile, obzirom da ona potroši najmanje 8 pelena dnevno, nama su pampers preskupe, a sa starijom mi se dešavalo da propuste bezbroj puta

(odgovor članu Ramona11)
Neposredna veza do poruke: 1510
24.11.2012 20:25:58   
lejlaze
IZVORNA PORUKA: mayra

miiimy imas sve moje preporuke za lumpi, stvarno su dobre, sto je najbitnije nema osipa, a puno su jeftinije od pampersa.

i ja koristim evo i sa drugim djetetom LUMPI (mercatorove) meni su super!

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu mayra)
Neposredna veza do poruke: 1511
24.11.2012 20:30:46   
Candy
Te sto pise Iva na njima, su ustvari HAFU pelene koje se mogu kupiti i u kutiji, isti je kvalitet samo sto su ove prve presovane, a ove u kartonskoj kutiji. ja sam prezadovoljna sa njima, koristila sam ih i starijoj curici, a sad ih kupujem i sinu, stavim oko 20h i suh mi je sve do 5-6h ujutro. I Violeta su mi dobre, a Pampers je smece od pelena, barem meni...

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 1512
24.11.2012 20:33:57   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Candy

Te sto pise Iva na njima, su ustvari HAFU pelene koje se mogu kupiti i u kutiji, isti je kvalitet samo sto su ove prve presovane, a ove u kartonskoj kutiji. ja sam prezadovoljna sa njima, koristila sam ih i starijoj curici, a sad ih kupujem i sinu, stavim oko 20h i suh mi je sve do 5-6h ujutro. I Violeta su mi dobre, a Pampers je smece od pelena, barem meni...

a gdje ove imaju da se kupe i koliko koštaju

(odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1513
24.11.2012 20:37:08   
Ramona11
mama alma da te sa delfinima su nam grozne, a one premium nisam nasla br. 4.

Nagovarala mm-a da probamo te Iva, on sumnjicav pravo.

Sljedece cu vidjeti bas te Lumpi kako ce nam se pokazati.

Ove Pampers active baby su jedine do sada koje nam nisu propustile, ali me nervira onaj jaki miris, ugusi, a i cijenom nisu bas pristupacne.

(odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1514
24.11.2012 20:38:34   
Ramona11
Iva sam vidjela u CM-u. Broj 4 oko 18-19 KM ako sam dobro vidjela, samo sad zaboravih koliko dodje u pakovanju. Candy prosvijetli nas user posted image

(odgovor članu Ramona11)
Neposredna veza do poruke: 1515
24.11.2012 20:40:00   
Emica_sa
Meni se par puta desilo da mi je Lumpi pelena pukla i pocelo iz nje ispadati,jedva pokupila onaj geluser posted image

Meni je Violeta odlicna, kvalitet srazmijeran cijeniuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Ramona11)
Neposredna veza do poruke: 1516
24.11.2012 20:40:31   
Ramona11
Koliko kostaju Lumpi br.4 i koliko dodje pelena u pakovanju?

(odgovor članu Ramona11)
Neposredna veza do poruke: 1517
24.11.2012 20:42:54   
Ramona11

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Meni se par puta desilo da mi je Lumpi pelena pukla i pocelo iz nje ispadati,jedva pokupila onaj geluser posted image

Meni je Violeta odlicna, kvalitet srazmijeran cijeniuser posted image

Nama Violeta u 2 navrata ispala ocajna, jos se mi zaletili uzeli Jumbo pakovanje na nekoj akciji s onim nocnim paketicem. Na nos mi izasle dok ih nisam potrosila.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1518
24.11.2012 20:43:57   
bebacha
Bebe iz konzuma pravi Violetauser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Ramona11)
Neposredna veza do poruke: 1519
24.11.2012 20:44:19   
lejlaze

80 kom - 26,50

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu Ramona11)
Neposredna veza do poruke: 1520
24.11.2012 20:46:28   
Ramona11

IZVORNA PORUKA: lejlaze

80 kom - 26,50

Hvala user posted image
Postoje li te Lumpi ono 4+ ili samo 4 i 5?

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 1521
24.11.2012 20:46:48   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: bebacha

Ja sam kupovala bebe premium jednom i bile su bas dobre,ali kasnije ih nisam vise naslauser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1522
24.11.2012 20:47:50   
Ramona11

Koliko sam skuzila ona obicna pakovanja su ceska, a premium su Violeta.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1523
24.11.2012 20:50:00   
bebacha
ja sad u kuci imam ono obicno pakovanje i pise Violeta a kad smo kupovali nekad prije 8-9 mjeseci je Ceska al ja nisam primjetila razliku.nama su super,mada sad koristimo samo za spavanje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Ramona11)
Neposredna veza do poruke: 1524
24.11.2012 20:50:02   
M kao Mama

da, ali isto tako pravi i fabrika iz Češke,

isto pakovanje, isto sve, samo različite pelene unutra, tako ja kada kupujem moram se udubiti u omot da nađem da na njima piše Proizvedeno u BiH, za Konzum radi Violeta, da me ne bi trefile ove Šeške, koje su loše.

i ja ne bih znala, da nisam jednom kupila te sa delfinom i sa medom i onda uporedim i skontam gdje je caka

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *