|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
24.11.2012 20:51:25   
Emica_sa
U kojem konzumu ima ovih bebe premium koja im je cijena,ja ih nigdje nisam nasla u zadnje vrijemeuser posted image

Jednom sam ih kupila,ali se ne sjecam koliko su bileuser posted image

< Poruku je uredio Emica_sa -- 24.11.2012 20:52:43 >

Hello, it's me...

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1526
24.11.2012 21:00:22   
Ramona11

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

U kojem konzumu ima ovih bebe premium koja im je cijena,ja ih nigdje nisam nasla u zadnje vrijemeuser posted image

Br 3 premium sam kupavala u Konzumu u Wisi, a br 4 nikad nisam vidjela.

Nisam znala koliko je ljubavi u mom srcu dok me neko nije nazvao MAMA!

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1527
24.11.2012 21:09:46   
Miimy
Jel ima ovih Lumpi samo u vecim Merkatorima dali ima u onom u Alti... ja sam koristila pampers sve,jednom konzumove al me na kraju razocarale one sa delfinima cure na sve strane... pa babylove dobili vala onako sutra odoh po Lumpi jer 4 pampers je zara 60 komada 32 km ....

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu Ramona11)
Neposredna veza do poruke: 1528
24.11.2012 21:12:27   
Crnkica

IZVORNA PORUKA: bumbica

koristili smo još i mylove pelene iz hoffera(iz slovenije smo ih dobili)isto su super bile a cijena više nego dobra oko 7 eur za 50 kom.

joj bumbice pa iste pelene je meni brat donio iz slovenije,kad je Dž imala 3 mjeseca,nisu loše i tačno 7 eura,a sad mi muž donosi iz švicarske pampers,na sniženju 46 kom -9 CHF tj. oko 15 KM paket.za novu godinu su ogromna sniženja pa kupi dosta...

(odgovor članu bumbica)
Neposredna veza do poruke: 1529
24.11.2012 21:15:21   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Miimy

Jel ima ovih Lumpi samo u vecim Merkatorima dali ima u onom u Alti... ja sam koristila pampers sve,jednom konzumove al me na kraju razocarale one sa delfinima cure na sve strane... pa babylove dobili vala onako sutra odoh po Lumpi jer 4 pampers je zara 60 komada 32 km ....

pa bona ja elaborat ovde napisala o pelenam, al niko me ne benda, hahaha, te delfin propuštaju, traži one što vileta radi, a bebe konzum su, one su dobre

a ima svudge ovih lumpi u merkatorima

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 1530
24.11.2012 21:21:26   
Miimy

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

IZVORNA PORUKA: Miimy

pa bona ja elaborat ovde napisala o pelenam, al niko me ne benda, hahaha, te delfin propuštaju, traži one što vileta radi, a bebe konzum su, one su dobre

a ima svudge ovih lumpi u merkatorima

a joj tebe plavusa sam bona koda neznas user posted image user posted image

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Neposredna veza do poruke: 1531
24.11.2012 21:23:11   
bumbica
lumpi ima u svim mercator trg,26,5oKM za 80 kom

Neposredna veza do poruke: 1532
24.11.2012 21:23:43   
selebriti

Kupovala sam ja br. 5 u Konzumu u Importanneu.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1533
24.11.2012 21:36:07   
bumbica

IZVORNA PORUKA: dzejla2012

IZVORNA PORUKA: bumbica

koristili smo još i mylove pelene iz hoffera(iz slovenije smo ih dobili)isto su super bile a cijena više nego dobra oko 7 eur za 50 kom.

joj bumbice pa iste pelene je meni brat donio iz slovenije,kad je Dž imala 3 mjeseca,nisu loše i tačno 7 eura,a sad mi muž donosi iz švicarske pampers,na sniženju 46 kom -9 CHF tj. oko 15 KM paket.za novu godinu su ogromna sniženja pa kupi dosta...

meni su bile bolje od pampersa,ali svaki pampers van bih je puno bolji,ovaj što nama proizvode ima samo ime,a ništa od kvalitete.katastrofa jedna.

(odgovor članu Crnkica)
Neposredna veza do poruke: 1534
25.11.2012 18:05:00   
Latinka
Prije nego što se Imrani i rodio, odlučila sam da mu kupujem Babylove iz DM i ti čitajući iskustva mama ovdje i na drugim forumima. Jednom sam pala pod uticaj drugih i kupila Pampers i rekla nikad više. Prvo što se I.sutradan pojavio pelenski osip, a drugo što grozno smrde. Još je to bilo na početku kad je samo dojio.
Sad kupujemo 4 BL, paket i 84 pelene koštaju nešto manje od 33KM. Nekad ima i nekih popusta pa pakovanje dobijem za 21KM.

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu bumbica)
Neposredna veza do poruke: 1535
25.11.2012 18:13:31   
ninuska
Mi koristimo Violetu i zadovoljni smo user posted image . Prije smo korisitili Pampers Active Baby, ali kako predjosmo na veci broj pocele su da nam smrde cim se upiski i odustali.
DM-ove smo probali,ali smo se izasuli od njih.

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 1536
25.11.2012 18:33:04   
Miimy
ko o cemu ja o pelenama user posted image
danas u merkatoru u Alti imaju samo pelene velicina 12-25kg nama prevelike i 4-9 kg nama male recite mi jel imaju Lumpi 9-18 kg kontala sutra do Merkatora na socijalnom i ove kostaju 18,60 km 56 komada ....

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1537
25.11.2012 18:47:15   
M kao Mama
e, to ti je ta cijena, pa znači vama treba 5
moja Mimi, pa šta ćeš ti njemu privijati, ako je sad na petici, hahahaha

šalim, se mašala momak, neka ga samo neka raste

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 1538
25.11.2012 18:51:28   
Miimy
pa jel petica od 12-25 jel nemaju od 9-18 kg ja cu njega isala da pocne sjedti odma na tutu ha ja nema zahebancije user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1539
25.11.2012 19:01:03   
mama21e
mi koristimo pampers sleep&play 4; od 7-18kg, 50komada 20KM, a sad ima neko novo pakovanje 68komada 26KM, malenoj najbolje odgovaraju i nekako je najpokretnija u njima

ninuska mi smo probali DM-ove i bile su nam ok, ali smo se od tih pampers active baby bili osuli user posted image ali evo sad od ovih pelena hvala Bogu nema nikakvih reakcija, i pravo su mekane sto mi je najbitnije

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

Neposredna veza do poruke: 1540
25.11.2012 20:29:10   
Emica_sa
Ja danas kupila bebe u konzumu,radi ih violeta i odlicne suuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 1541
25.11.2012 20:36:47   
M kao Mama

haaaaaaaaaa, a ja danima elaboriram ovdje, jeste rade vielate, ali imaju i češke, prostim okom nemoduće prepoznati razliku dok se ne otvore ili dok se ne pročita dekl

i nama su odlične

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1542
25.11.2012 21:19:18   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

haaaaaaaaaa, a ja danima elaboriram ovdje, jeste rade vielate, ali imaju i češke, prostim okom nemoduće prepoznati razliku dok se ne otvore ili dok se ne pročita dekl

i nama su odlične

pa upratila sam ja da ti pisesuser posted image citala sam deklaraciju i onda kupila,mnogo su dobreuser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 1543
25.11.2012 22:06:44   
minie
Mi sad koristimo Lumpi i za svaku su pohvalu, koristili smo prije Lumpija Pampers active baby i premium care, u ove druge sam se totalno razocarala. A najvise smo koristili pelene Toujorus koje je mm kupvao u Njemackoj u Lidlu i bile su super, ali on vise nije tamo isao i sad koristimo Lumpi po prepruci mnogih mama.
Mimy imaju Lumpi i br 4.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1544
25.11.2012 22:10:06   
Mya_81 RR
Mi smo zadnje koristili lumpi. Nije ih kod nas bilo za kupiti od početka kad su nam trebale. Mi smo njima bili prezadovoljni.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1545
26.11.2012 0:14:28   
Candy
Oprostite mi, sto ranije ne odgovorih...

Ove Iva pelene ima kupiti u CM-u i za 3 (trojku velicina), cini mi se da dodje oko 60 komada (nisam ih kupovala) i kostaju oko 17 KM, dok ovih u kutiji dodje oko 80 komada i kostaju od 21-24 KM (ove koristimo). Kod nas u Zenici ih ima kupiti u HASS-u, bude i na stanici na Zelji na prvoj prodavnici, i dosta se rjedje mogu naci nego ove prve... A ima ih i u Ivi u Vitezu, jer oni i jesu uvoznici... Tako da kad odem do Viteza odmah uzimam po dvije kutije...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1546
26.11.2012 20:22:50   
Zvjerka
Mi volimo DM babylove i lumpi :D!!
Danas dobili one bugarsike pufies user posted image i odusevljena sam, mekane, sarene a i super upijaju - guza suha.
Steta sto ih nema kupiti kod nas user posted image

(odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1547
26.11.2012 20:24:09   
Mya_81 RR
Gledala sam reklamu za te fensi pelenice. Baš fora izgledaju!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Zvjerka)
Neposredna veza do poruke: 1548
26.11.2012 20:43:20   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Gledala sam reklamu za te fensi pelenice. Baš fora izgledaju!

koje su fensi da znamo

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1549
26.11.2012 20:45:39   
Dd
I mi smo tek jucer probali Lumpi pelene, nakon DM-ovih...Mogu reci i da su bolje

Djeca su jedan od mirisnih Dzennetskih cvjetova....

Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *