Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam stvarno imala problema sa pelenama,probala sam razne vrste i na kraju prvoj curici sam koristila najviše pampers a mogu priznat da nisam bila skroz zadovoljna...ali sam pomišljala da je ipak bolja od ostalih jer je najskuplja,pa smo čim prije prešle na tutu u pampersu br.4,a sad sam s drugom curicom u istom problemu....pa bi molila da mi pomognete.... malo sam ispala iz fola a već sam počela pampers valjda iz navike.....
probaj ove Helen harper, moj savjet, . ja sam isto koristila Pampers, ali nisam bila 100% zadovoljna, jer mi je znao promočiti, a i izvikan je , pa je i na cijeni. Ove pelene koje sad ja koristim, nisu mi nijednom promočile. Vrijedi da probaš ;-)
Nama sve odgovaraju,po rodjenu smo uzimali pampers,kasnije violeta,baby love...kako kad.uglavnom nikad nisu propustile,izuzev ako se on mnogo ukaki.Jako je bitno oko nogica da se fino nastima i izvuku oni rubovi ,ako ostanu uvijeni unutra pelena zna propustit.inace ni ja svog navece ne presvlacim,izuzev ako se ukaki.nikad se nije probudio da je odjeca mokra,mada pelena bude puna.
pa maloj mi ima tri mjeseca i cijelo vrijeme koristim pampers,pa pomišljam da probam neki drugi al me strah da se ne bi osipala il nešto sl.jer već ima neke crvene tačkice a to što mi promoči sve mislim da je do mene krivica i zanemarim tu negativnost,nego čije su te helen harper koje hvališ,ako je u tebe tako mala beba pa ti odgovaraju bila bih rada i ja probati...
najčešće pelena procuri ako beba spava na boku,tj. na strani pa se tečnost provuče između rubova sa strane,kod mene je često tako,kad je dojim ležeći,ona zaspi u tom položaju i upiški se ili se popiški tokom dojenja jer u zadnje vrijeme doji samo u ležećem položaju drugačije neće??
Mi od kako se H rodila koristimo pampers premium care i evo vec zadnja 2 puta smo primjetili da uzasno smrde,cak pomislim da mi se H ukakila koji je smrad.Inace smo ih kupovali u Interexu,a sad jer sam skupila one bodove kupim ih u DM,covjece jel moguce da je tolika razlika,bjele,mekane ko vata,cak imaju i neke dezenske zvjezdice po sebi.
Mi od kako se H rodila koristimo pampers premium care i evo vec zadnja 2 puta smo primjetili da uzasno smrde,cak pomislim da mi se H ukakila koji je smrad.Inace smo ih kupovali u Interexu,a sad jer sam skupila one bodove kupim ih u DM,covjece jel moguce da je tolika razlika,bjele,mekane ko vata,cak imaju i neke dezenske zvjezdice po sebi.
Jel moguce da je tolika razlika
Nama je Premium care bio dobar, ali velicina 2, dok su vece grozne, posebno 5-ica, propustala je na sve strane, smrdi samo tako, a i osip uvijek dobije od Pampersa. Sad koristimo Lumpi i zadovoljni pravoö.
i mi smo koristili pampers na početku, ali dešavalo se često da promoče, a o smradu da ne govorim, beba kad se upiški, smrdi kao da dijete nisam 5 dana presvlačila. Tada sam pronašla ove Helen Harper i ne mijenjam ih, a cijena puno niža od pampersa.
koristili Pampers i propustao nam je uzas jedan , probali baby Love katastrofa i uzmemo Lumpi odlicne su da sam znala da su ovako dobre odma bi ih kupila od prvog dana,.... imali smo neki osip al, malo previse zategli tako sve pohvale za LUMPI
Evo još dvije zadovoljne guze sa Lumpi pelenama. Otkrili ih 2006 nakon Pampersa, Huggies, Violeta, Molfix-a - i ostali im vjerni do tute. Drugi bebač je u njima od prvog dana. Osipi i crvenilo se znalo javiti samo u periodu nicanja zubića ali tada mu stolica tjera suze na oči tako da ne bih rekla da je do pelena. Jednom smo dobili na poklon paket Pampersa i stvarno ne znam da li više smrde prije ili nakon upotrebe. I još nešto - cijenom je Lumpi najpovoljniji. Dobre su i one iz Interex-a Lobelle - tako nešto - probali smo jedan paket a cijenom je kao Lumpi pa nismo nastavili (skupljamo pike).
Od koje velicine ima Lumpi, i je li dostupan u svakom merkatoru...
Od koje velicine ima Lumpi, i je li dostupan u svakom merkatoru...
Od najmanjih (2-5 kg ili 3-6 uglavnom standarna 1) do 5. Dalje, nažalost, nema. Pretpostavljam da ima u svakom merkator centru - u Sarajevu ih sigurno ima na Dobrinji, Ilidži i Socijalnom.
Mi smo još u pelenama, nadam se još kratko . Iako jedne od najskupljih, pampers premium care su zaista vrhunske, ja ih nekako uvijek ugrabim na sniženjima, još dođu i vlažne maramice ili neka igračka fisherprice, pa se isplati. Često ih promoviraju sa nekim pogodnostima. Stvarno su te pelene vrhunske.....U nedostatku sniženja , koristimo klasični pampers, u zelenom pakovanju, active baby.........
Mi smo prvo koristili pampers premium care, pa zeleni pampers do nekog sestog mjeseca. Poslije smo presli na Lumpi i ostali smo im vjerni. Pampers je propustao svako malo, a Lumpi za ovo svo vrijeme bas ni jednom. Taman su duboke, pravi poligon
Moram da pohvalim babylove br 2 pelene, jedine do sad nam ne propustaju ljepota...za br 3 cemo vidjeti uskoro, ove nam postaju male..