Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vidi Rose, moja curica ima SAD moooooooozda 12kg ali recimo koristimo br 5 pelena koje idu od 12kg-....vec 3mjeseca... Ne mozes se bas ravnati 100% po kilazi koja je oznacena na pelenama...to ocijenis po bebi jel je stezu, jel propustaju i sl...
ova moja ima 10 kg...mozda koji gram gore...i koristimo 4-ku (ide od 7 kg) vec neka 2 mjeseca ako ne i duze...a neki dan joj kupim 4+ (od 9 kg) i velike joj...sve joj prodje...nama je nekako islo u skladu s tim kilazama...u biti koristila sam ove manje brojeve do njihovog maksimuma a sad ove 4-ke i 5-e nemam pojma kako ce biti jer je raspon kilaze dosta veliki
moja S se rodila s a 3400 gr a koristili smo 1-cu do skoro 2 mjeseca i onda smo presli na 2cu jer smo na vaganju utvrdili da ima vec 5 kg...i da isto tako koristimo babylove od pocetka...pampers nam se nikad nije svidjao mada smo ga probali par puta
Pozz, Mi koristimo Pampers Premium Care 1, cesto ih propiski,probala iste samo br.2 isto propuste kad na boku spava (a uz to i pliva u njima)...Jos smo probali i baby love i one su propustile..e sad ili se dobro ne stegnu (jer je vrcav malisa kad se presvlaci uvjek ratujemo :) ili je do pelena...Stvarno ne znam koje koristiti a da su dobre Da li ste probali neke druge recimo Violeta,Molfix,itd, koje bi preporucili??? Btw je teska 3820 :)
Pozz, Mi koristimo Pampers Premium Care 1, cesto ih propiski,probala iste samo br.2 isto propuste kad na boku spava (a uz to i pliva u njima)...Jos smo probali i baby love i one su propustile..e sad ili se dobro ne stegnu (jer je vrcav malisa kad se presvlaci uvjek ratujemo :) ili je do pelena...Stvarno ne znam koje koristiti a da su dobre Da li ste probali neke druge recimo Violeta,Molfix,itd, koje bi preporucili??? Btw je teska 3820 :)
Mi smo probali violetine ali su mi pregrube, isto papir a probali smo iz DM-a Alana ali su ti one isto baby love, i mi eksperimentisemo tako da jos nismo nasli prave. Prije su mu odgovarale Pampers Premium Care ali cesto ga presvlacimo pa nam senviše ne isplati. Volila bih i ja da neko napise kakve su Molfix
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Mi smo probali violetine ali su mi pregrube, isto papir a probali smo iz DM-a Alana ali su ti one isto baby love, i mi eksperimentisemo tako da jos nismo nasli prave. Prije su mu odgovarale Pampers Premium Care ali cesto ga presvlacimo pa nam senviše ne isplati. Volila bih i ja da neko napise kakve su Molfix
Uh... pa izgleda da ni mi vise necemo koristiti PC bas se ne isplati, a za molfix sam u bolnici cula kao da su dobre (od jedne mame) al nisam probala pa nista ne mogu tvrditi...samo mi je bitno da ne propuste pa kakve god su i da se moje pilence ne ospe ... ovdje sam procitala na forumu takodje spominju neke HAFU pelene ali ih nigdje nisam vidjela
i meni su lumpi super.a odnedavno koristimo be be pelene konzumove,nisu lose uopste a nisu ni skupe.
neko je pitao za molfix,ja sam ih koristila i nama su bile ok,ne propustaju(osim ako bas dugo spava a pije dosta mlijeka kao i svake druge),mekane su.ako eksperimentises onda uzimaj mala pakovanja dok se ne odlucis...
Mi kupujemo DM-ov baby love i prezadovoljni smo! Nama Pampers uvijek propusti. Prije nego sto smo se odlucili za baby love, sve mame djecaka cu mi bas njih preporucilii i nismo se pokajali. Kad je curica nosila pelene, sve su nam odgovarale: i Pampers i Violeta i Molfix i Boni, kupovali smo na koje naletimo i sve nam odgovarale, nijedne nisu propustale. Ali zato sin samo u baby love nije upisan do vrata!
E da, zaboravila sam, nekoliko puta nam se desilo da na Molfixovim ljepljive trake samo puknu, zbog toga njih kod sina ne koristimo. Doduse, on je pravi "vrtiguz", dobro je kad pelena uopste ostane na njemu!
Mi koristimo isključivo Pampers, sad za sad 4+, ali čim potrošim ovo što imam prelazimo na 5, iako kilažom nije ni blizu petice, ali ove 4+ ga puno stežu. Od drugih pelena probala sam Label iz Interexa, onako nisu loše, ne propuštaju (doduše ja sam ih bebi stavljala samo preko dana).I mene zanima kakav je Molfiks?
Ja sam pravo dugo koristila molfix i nama odgovarajuće, zadovoljna bila cijenom i kvalitetom, sada smo na DM baby love, čisto promjene radi i dobre su nam. Premium care koristila od prvog dana, ali kad su promjenili pelene, nešto extra dray uveli, po meni su se pokvarili skroz. Sve druge i bolje i jeftinije, mislim da nam opet uvaljuju robu slabijeg kvaliteta. Ali opet sve je individualno, moja kolegica koristi Violetu, meni su te pelene katastrofa, i Lumpi pelene su mi nekako bile krute.
moja cura je sad na molfixu i ja sam zadovoljna bili smo na lumpiju al posto u mostarskom merkatoru moras kumiti i moliti da odu barem u magacin da pogledaju imaju li ih uopce presli smo na molfix.. moja preporuka je ipak lumpi ukoliko ih stalno mozete naci
Mi kupili Lumpi neki dan, jutros sam primjetila da se mali osuo po guzi... brrrrrrrrrrr
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Koja je cijena lumpi pelena, ako znaš za br 4(4+)!
Nisam nigdje vidjela, ali proizvodi li Pampers broj 4+...nama četvorka pomalo omanjila!
Jumbo pakovanje 80komada 24,90KM broj 4 Jumbo pakovanje 70komada 26,90KM broj 5 4+ nisam vidjela A snizene su, obicno pakovanje od 40-50kom je 15,90KM
Ova manja pakovanja Lumpi pelena nisu ista kao i ona veca- primjetili smo da su ove u manjem pakovanju i manje, cisto da znate da se ne izradite kao mi