Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sorry ako ste o ovome prije pisale ali zna li neko zasto su Sleep&Play Pampers puunoo jeftinije od ActiveBaby Pampers, u cemu je fazon ?
I ja se to pitam Baš su mi super te pelene 4(50) kom. za 18,50KM ...a koristimo sve pelene...samo su mi violetine krute ali ako imaju dobar gratis-kupujemo
Sorry ako ste o ovome prije pisale ali zna li neko zasto su Sleep&Play Pampers puunoo jeftinije od ActiveBaby Pampers, u cemu je fazon ?
I ja se to pitam Baš su mi super te pelene 4(50) kom. za 18,50KM ...a koristimo sve pelene...samo su mi violetine krute ali ako imaju dobar gratis-kupujemo
Ma meni nema razlike nikakve izmedju Active Baby i Sleep&Play a ove druge duplo jeftinije... A i ja se opasno palim na gratise... Mene s gratisom navuku da kupim sve zivo...
Skorpijice ti mene bas ne volis Stvarno kaze da je drugacije pakovanje nego kd nas i da su jeftinije a on to zna vjeruj jer on kupuje sve za bebu. Ja ne izlazim tako da mu vjerujem kad to kaze Ja tebe
Mi smo u pocetku koristili Premium care i pojavio se osip. Presli poslije na Babylove-PREZADOVOLJNI. Silom prilika smo probali i Violetu i Pampers Active baby-Loše su skroz. Lako prolazi pored pelene, posebno na ledja. Dok ja svom djecaku uradim elevaciju testisa, obavezno ga poslije nadjem mokrog na ledjima od Pampersa i Violete. Babylove definitivno najbolje, posebno zbog dodatka na ledjima. Toplo preporucujemo djecacima.
Skorpijice, bas si me Nekad si zlobnica a imas ovog medenjaka kojeg bi covjek pojeo kad ga vidim. Jos sto ti ja ovaj Bihac volim najvise na svijetu Da sam znala kupili bi ti mi pelene. Ja ih zaista nisam htjela poslije onih par "nezgoda", nazvala sam mm i rekla da ne kupuje. Kaze da su inace cijene svih velicina manje nego ovdje.
ah pa šta ću kad su škorpije takve , al smo dobre u duši e ja sam bogami u svom bihaću i stalno se iznova čudim kako je lijep grad a što se tiče pelena, imam sreću da moj bebi nije osjetljiv i koristili smo dosad sve, molfix, violetu, baby suprimes, baby love i sve su nam ok, al eto meni je pampers najdraži zato ga i koristim, al bogami nisam im ja besplatni porparol da ih guram
I mene sve skorpije okruzuju. Volim ja vas a jos vise volim tvoj grad. Cak sam bebari dala ime Una Puno pozdrava lijepoj krajini. P.S. Nekako naplati ovo Pampersu, trazi u pelenama
Evo ja danas dobila iz Austrije paket pampers pelena i usporedila sam ih sa ovim koje je imam i koliko vidim jedina razlika je što su ove austrijske sa vanjske strane ukrašene crtežima likova iz "Ulice Sesam" . vidjećemo još kako će se ponašati preko noći
Meni kolegica neki dan predloži Lumpi pelene, nahvali ih pravoooooo i ja odem kupiti. Odlične su!! Bez gela, 70 kom. od 12-25 kg, tanke skroz, još tanje od babylove, koštaju 24,99 KM Pelene su super i cijena im je odlična! Ima ih samo u Mercatoru.
Mi jos Lumpi nismo probali, ali hocemo bas kad nam se sad potrosi ovaj paket. Najbolje ocjene je dobio Babylove, jedine koje nisu propustile. Molfix su nam svi nahvalili, ali nama se nisu pokazale kao dobre. Sleep&play smrde uzasno, barem se nama takav paket potrefio. Kupili smo ih zbog cijene, ali sam na kraju pola paketa bacila, nisam vise mogla da podnesem smrad.
vec nekoliko mjeseci smo na kombinaciji babylove i molfix...samo sa opaskom da kod molfix ganjam one sto su new tj dry and soft, samo sto je caka sto ih pravo slabo ima... najvise ima onih sto stoji da je jumbo pakovanje... a one imaju tanje trakice za lijepljenje koje meni ne odgovaraju pri brzom rukovanju dok se mali migolji
Planirali smo platnene mamine cure, ali smo se rodili puunoo sitniji nego što je dr.rekao, tako da su nam velike, dok čekamo da se guza udeblja kupili smo pampers premium Care koji je po meni jako loš jer propušta kakicu, bolji nam se čini baby love koji smo dobili na poklon u rodilištu.
Nadamo se da ćemo za mjesec max. dva ipak moći stati u platnene...
jel itko stigao do 4+ ili 5 a da koristi bebilove,kolko koštaju i kolko ih dođe?mislim da svi brojevi isto koštaju samo neznam kolko ih dođe,smanjuje li se br pelena kako kilaža raste kao kod pampersa ili?jer ove sleep i play poskupile s 18,5 na 19,90.a prešla sam na peticu tako da ih više ne dođe 50 već 40 komada tako da ja za 84 komada (jer uzmem odma 2 paketa)dajem 40 km. ili je bolje npr bebilove 34km a dođe 72komada ili?
jel itko stigao do 4+ ili 5 a da koristi bebilove,kolko koštaju i kolko ih dođe?mislim da svi brojevi isto koštaju samo neznam kolko ih dođe,smanjuje li se br pelena kako kilaža raste kao kod pampersa ili?jer ove sleep i play poskupile s 18,5 na 19,90.a prešla sam na peticu tako da ih više ne dođe 50 već 40 komada tako da ja za 84 komada (jer uzmem odma 2 paketa)dajem 40 km. ili je bolje npr bebilove 34km a dođe 72komada ili?
Mi smo kupili babylove od 7-18 k, 34,5 km dode ih 84...