Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Odavno nisam komentarisala pelene (tacnije od onda kada nas je pampers nasamario) ali eto sad cu, da kazem da mi vec 3 mjeseca ne koristimo vise pampers. Leni je alergican na njih, kako samo nisam to odmah skontala, Nekoliko puta mu se guza izasula, mazali svime i svacime, i taman prodje, ali cim se djete 2-3 puta dnevno ukaki guza bude sva ko pecena. to su plikovi, rane... uhh i na kraju uzmemo violeta pelene, i vise nema tih problema, moze kakiti koliko hoce, ali guza je zdrava i mekana. vec 4-5 mjeseci koristimo br5 jer Leni ima debele butine, i guzu, pa svako jutro ustaje mokar a ako se ukaki odmah mu sve prodje sa strane, tako da smo morali uzeti vece pelene nego sto je njegova kilaza. Jos sam primjetila da se to desavalo i sa pampersom br5, ali sa violetom nije tako. NIsta ne prolazi sa strane koliko god da se ukaki. Probali smo mi i babylove, i molfix, ali violeta nam je najbolje pristajala E jedino nismo ove lumpi, pa cemo morati uzeti jedno malo pakovanje da ih isprobamo
Chuchi e hB da se javio netko cije je djete alergicno na famozni pampers,jer mene obicno svi u cudu gledaju kad kazem da je Noa alergicna,sve nam se isto desavalo kao tvom bebacu.
i moja Ajla je alergicna na pampers.kad sam krenula u porodiliste ponijela sam pampers.kad smo dosle kuci par dana joj je guza bila punoo crvena i odjednom se sve povuklo(tad smo poceli koristit violetu al mi nije palo na pamet da je od pelena crvenilo).poslije sam bila kod jetrve i trebala mi pelena pa mi ona dala od svoje curice,pampers,kad smo dosli kuci guza crvena,ja kontala ma zubici.prije par mjesci dobila smo pakovanje pampers i cim sam ga posla koristit opet guza crvena,osip plikovi.tek kad smo potrosili pelene skontala da je alergicna na pampers.uh dugo mi je trebalo
Ja sam vec pisala da mi se bebac osuo od pampersa ali kad smo presli sa 2 na 3. Pa sam kontala mozda je samo do pakovanja. I cim smo presli na babylove osip se povukao ko rukom odnesen :)
Ma vala neznam vise sta nismo probali!!!!!!!!!!! ali jedino baby love su sad trenutno koristimo pampers sleep & play i nisu lose(barem ne smrde)........a za lumpijeve nisam cula pa probacemo i njih!!!!!! Bebi sve podnosi nema osipa hB.........
I mi smo kupili lumpi i dobre su a i cijena im je dobra, imaju samo u merkatoru ...Tako da smo sa njima završili misiju isprobavanja pelena i sve su nam dobre nije bilo osipa, propuštanja... al et izdvojiću sleep & play, lumpi i bebylove kao najbolje i još za platnene pelene kad sam ih kupila kad je bilo 2mj i još mu mogu a sada će mu godina-definitivno najbolje
MI SMO NASLI NEKE U DM,NEZNAM KAKO SE ZOVU NEKAKO NA F.... NJEMACKE. EKOLOSKE VEOMA NJEZNE I DOBRO UPIJAJUCE...EXTRA A MARAMICE VIOLETINE MI NISU LOSE UOPSTE,OVE SENSITIVE...
Chuchi e hB da se javio netko cije je djete alergicno na famozni pampers,jer mene obicno svi u cudu gledaju kad kazem da je Noa alergicna,sve nam se isto desavalo kao tvom bebacu.
Ama ni ja nikad nisam mogla da ¨svarim¨ kad neko kaze djete alergicno na pampers, ali eto ocito da ima djece koja jesu, ustvari koja imaju osjetljiviju kozu od ostalih beba. Prvi put se osuo kad je imao 5 dana, i 10 dana nisam mogla djetetu izlijecit guzu, vodila i doktoru i sve, ali sve sam kontala da je to sto je puno kakio, sto je moje mlijeko bilo jako, masno, i mislila sam da je od toga. Ali svaki put kada bi se vise puta dnevno ukakio dobio bi osip, i t je izgledalo uzasno, mogu misliti kako je njemu bilo Moj stariji sin je uvijek koristio Linostar pelene, ali sada ih vise nema, valjda se ne proizvode, tako da nisam imala slicnih iskustava sa pampersom do sada. Samo ne znam sta mi je trebalo 8 mjeseci da skontam u cemu je problem... PAMPERS ZBOGOM !!!
Boze svasta stvarno su nenormalne cijene, znam ljetos u Crnoj Gori kad sam bila oko 20 tak eura sto bijahu. Ljudi iz inostranstva kojima je 100 put bolji standard od nas se bune kako 20 eura Ja sam po prvi put uzela pampers nije ni 20 km. Ja stvarno ne kontam kako nas narod izdrzava sa ovako paprenim cijenama
imas u bingu i platnene i najlonske,ja sam kupovala najlonske(neznam tacno najlon ili guma,nije ni bitno)koristim umjesto melinih gaca jer bebi kombinujem pamucne pelene i pempas