|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
17.1.2010 14:33:23   
milenium
teta berta javi se ti si rekla da i ti koristiš ove,javi kakve su kod tebe!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 826
17.1.2010 20:46:18   
Nunny
mi koristimo pampers premium care i prezadovoljna samuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 827
18.1.2010 21:52:14   
leona81
kod nas su bijele babylove i one nekad propuste kad se bas ukaki, i to isto na ledja i dole na nogicu...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 828
18.1.2010 21:56:43   
nikita
IZVORNA PORUKA: Nunny
mi koristimo pampers premium care i prezadovoljna samuser posted image user posted image user posted image

i mi smo ih dobili, evo prvu sam mu stavila, cine se fine mekane , samo su br.3 pa se nadam da nece propustiti

< Poruku je uredio nikita -- 18.1.2010 21:57:02 >

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 829
19.1.2010 0:44:35   
slono
Vidim nisam jedina i mi koristimo LUMPI odnedavno i malo je reci da sam prezadovoljna. Cijena i kvalitet, boli glava! Mi smo na 4/4+ i manje pakovanje je 50 kom a kostaju samo 18,60 KM. Vece pakovanje ima , ali samo u velikom Merkatoru.

Pozdrav svima, javljam se nakon Bog sami zna koliko mjeseci! user posted image user posted image user posted image

Mama ima dva slatka kolačića!
I kolačić- ljeto 2003.god.
II kolačić- zima 2008.god.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 830
20.1.2010 13:23:04   
scarlett
milenium - evo ja sad kupila babylove 4+ i imaju isti taj plavi sloj kao kod tebe, ali ja sam evo rastravila pelenu i koliko vidim, nije riječ o plavom gelu, nego je samo dodan još jedan tanki sloj plave celuloze. Nadam se da sam u pravu i da ovo nije ništa opasnouser posted image

leona81- nama su babylove propuštale, odnosno kakica je znala izaći iako je produžen taj dio na leđima, sve dok nismo prešli na veći broj, znači kada mu je bilo 8kg odmah sam prešla na 8-17kg, a sada ima nešto više od 9kg i već sam kupila 9-20kg, vjerujem da će i ove odgovarati. user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 831
20.1.2010 13:27:41   
Mya_81 RR

Pa, gdje nećeš biti zadovoljna kolika im je cijena user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 832
20.1.2010 13:30:00   
Mya_81 RR
Mi smo isto nabavili Lumpi i super su nam...i moram reći da su jako slične HAFU pelenama koje smo koristili...djeluju mi zapravo iste osim printa...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 833
20.1.2010 13:30:25   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Pa, gdje nećeš biti zadovoljna kolika im je cijena user posted image

vala baš, trebaju i muzičke želje ispunjavatiuser posted image

nego mi sad koristimo te preimium care, ali kad bebi sredimo ćuni bojim se da se ona mrežica ne zalijepi. znate li još neke jako tanke i mekane pelene ali da iznutra nisu mrežaste kao ove premium care

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 834
20.1.2010 13:32:27   
Mya_81 RR
Ne znam na kakvu mrežicu misliš...meni se čini da ih nema na DM pelenama, a ni na ovim Lumpi...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 835
20.1.2010 13:53:17   
niki83

Mi smo isto nabavili Lumpi i super su nam...i moram reći da su jako slične HAFU pelenama koje smo koristili...djeluju mi zapravo iste osim printa...

posto vidim da si i ti iz ze zanima me jeste li nabavili te Lumpi ovdje ili?

N&N

Neposredna veza do poruke: 836
20.1.2010 14:03:28   
škorpija
lumpi pelene se mogu kupiti samo u mercatoru koliko znam

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 837
20.1.2010 14:03:35   
Atarka
Trenutno smo na Pampers active care 4, ali mi se ne svidja to sto kad ga presvlacim, na kozi nadjem gela user posted image  Probali smo Molfix malo pakovanje i iznenadila sam se jer, su po identicne pampersu, samo drugi print. Mislim da cu isprobati i Lumpi. Koristili smo Babylove i bile su nam grube, a Violeta je karton u odnosu na njih.

30.09.2009

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 838
20.1.2010 14:05:17   
Atarka
IZVORNA PORUKA: Atarka

po identicne pampersu,

Sorry, lapsus! Htjela sam napisati "po meni"user posted image

30.09.2009

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 839
20.1.2010 18:24:00   
milenium
IZVORNA PORUKA: Atarka

Trenutno smo na Pampers active care 4, ali mi se ne svidja to sto kad ga presvlacim, na kozi nadjem gela user posted image  Probali smo Molfix malo pakovanje i iznenadila sam se jer, su po identicne pampersu, samo drugi print. Mislim da cu isprobati i Lumpi. Koristili smo Babylove i bile su nam grube, a Violeta je karton u odnosu na njih.

kartonuser posted image user posted image user posted image i ja tako mislim
premium care bi i ja rado koristila da mi netko pokloni.user posted image
vratila sam se pampersu.
škorpija sleep i play su maksimalno tanke da se ljeti čini kad hoda u šorcu da nema pelena nikako na sebi.nekima ne odgovaraju ali nama su super.user posted image

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 840
21.1.2010 10:13:21   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: niki83

Škorpija ti je dobro napisala. To su njihove pelene pa ih zato ima kupiti samo u Mercatoru.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 841
21.1.2010 10:21:23   
niki83

IZVORNA PORUKA: niki83

Škorpija ti je dobro napisala. To su njihove pelene pa ih zato ima kupiti samo u Mercatoru.

hvala user posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 842
21.1.2010 15:32:26   
leona81
IZVORNA PORUKA: scarlett
leona81- nama su babylove propuštale, odnosno kakica je znala izaći iako je produžen taj dio na leđima, sve dok nismo prešli na veći broj, znači kada mu je bilo 8kg odmah sam prešla na 8-17kg, a sada ima nešto više od 9kg i već sam kupila 9-20kg, vjerujem da će i ove odgovarati. user posted image

mi imamo oko 5400, a koristimo broj 2 znaci od 3 do 6 kila jer su nam one od 4 do 9 prevelike? po tebi bi trebali koristiti broj 4? zar to nije ogromno

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 843
21.1.2010 15:32:43   
leona81
nase babylove su cisto bijele:)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 844
21.1.2010 16:12:08   
škorpija
milenium , sad se sjetih da smo mi ustvari koristili 4 babylovea ne 4+ i možda su fakat te 4+ sa tim plavim dodatkom, jer bebi je veći pa možda treba više tog upijajućeg materijalauser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 845
21.1.2010 16:14:02   
Anoniman
Evo ja sam danas kupila babylove, 5-ica, skroz su bijele.....

U Mercatoru odavno nema Lumpi pelena 5 user posted image , samo male i one od 7 kg-18 kg

< Poruku je uredio enisa_sara -- 21.1.2010 16:15:17 >

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 846
21.1.2010 16:15:03   
scarlett
leona- ma draga ja govorim samo iz svog iskustva sa babylove. Br. 4 su od 7-18 kg, one su vam sada definitivno velike. A ove od 4-9kg su broj tri, čudi me da su vam velike, ali dobro, naravno ni proporcije svih beba nisu iste, moj user posted image je buca pa nam ovi br. možda zbog njegove širine odgovaraju user posted image , ako si te od 4-9 probala i velike su onda stvarno ne znam.user posted image

< Poruku je uredio scarlett -- 21.1.2010 16:16:36 >

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 847
21.1.2010 16:18:24   
noaa

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Evo ja sam danas kupila babylove, 5-ica, skroz su bijele.....

U Mercatoru odavno nema Lumpi pelena 5 user posted image , samo male i one od 7 kg-18 kg

meni dodje da posaljem mail merkatoru,stvarno sam zadovoljna pelenama al cesto ih nema mislim kakva je to politika firme zar nije logicno ako se nesto prodaje treba i da se nabavljauser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 848
21.1.2010 16:20:15   
sporty mamaa
I ja sam ljuta.... Isla u mercator po pelene i nema, samo one malene... user posted image user posted image
Ma bas me briga, molfix mi je isto ok, a uvijek ih ima, i dode ih 80 za 27 km....

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 849
21.1.2010 17:10:07   
leona81
nekad propuste nekad ne...cudno...pampers je skoro uvijek propustao...jos n znam kakav je molfix

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *