Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Koliko sam ja skužila razlika izmedju ovih pelena su one ljepljive trakice (na Lumpi su malo veće i čvršće)...i različit im je print...ali ovo ostalo meni stvarno djeluje identično...
nama vec tri noci za redom babaylove prpusta (broj 3 jumbo pack)...a bas sam ih hvalila jer se ovo propustanje po prvi put desava od kada ih koristimo..mozda smo ih prerasli a imam jos citav jumbo paket da potrosim-kod nas nema bacanja, Boga mi ima da ih potrosim... i sta rekoste, ima li taj jumbo paket Lumpija u Merkiju? je li stigla pošiljka? Enisa_Sara?
Pocy, sigurno ste prerasli (mi smo na broju 4 više od mjesec dana). Kupi četvorku i koristite ih preko noći, a ove koje imate preko dana dok ne potrošite
Mi smo koristili huggies,nedavno dobili pampers veliko pakovanje,i prije smo koristili pampers i nikad nismo imali problema,ali prije 4 dana sam primjetila osip na guzi,neznam od cega evo sada je proslo,ali me zanima od cega je doslo,jeste li imale slicno iskustvo..
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Pocahontas, neki dan ih nije bilo pa sam kupila babylove 5 i dobre su, ne propuštaju. zaha, joj te melisa, meni mama kupila mali paket, užas!! Bude mokar nakon prve piše , nemaju rastezljive trake pa sve sa strane prođe..... Meni su užasne te pelene, čak su mi gore i od Violetinih a koliko me sjećanje služi da mama reče da im je cijena 12 KM za 28 kom. to je solidna cijena a kvalitet, po mom mišljenju
Mi smo od rodjenja, znaci evo skoro 20 mjeseci, koristili Pamers i jako smo zadovoljni. Medjutim kako vas dosta hvali Babylove evo ja danas kupih paket, pa cemo vidjeti kako ce se "pokazati". Cjena je dosta povoljnija, a mi pelene bas trosimo jako puno. Ja bebaca presvlacim jako cesto tako da bi mi svaka usteda love dobro dosla. Sto se tice toga da pelene promoce, desavalo nam se to, ali to je kada se on neda presvuci i onda pelena bude stavljena 'nako. Vise sklepana, nego sto je stavljena kako treba. Tako da ja ne mislim da je do pelene, nego do toga sto je ja nisam dobro stavila. Javim nakon par dana jesu li se Babylove proslavile .
onda pelena bude stavljena 'nako. Vise sklepana, nego sto je stavljena kako treba. Tako da ja ne mislim da je do pelene, nego do toga sto je ja nisam dobro stavila.
enisa_sara ja uzimam od 40 kom.i ok.su mi,hoce nekad protopiti ako dobro ne stavim a citavu noc prespava super nista ne protopi...i meni je bilo neobicno bez rastezljive trake ali sam se navikla,svakako sve zavrsavaju u kanti za smece
a meni mm govori neki dan da uzmem te ma reko necu bog te pito kakve su
mi smo jos na pampers sleep & play al par puta se probudio kompletno mokar.. sad ne znam jel ja nisam dobro stavila jer se on puno mrda ili nesto drugo.. a i kaka je 2 puta prosla bas cu probati lumpi
Evo lumpi pelena testirana sinoć i propustila je , a ima i nekakav čudan miris koji mi se nimalo ne sviđa. Malo su i grublje od babylove pelena. Mislim da ću se ipak ponovo njima vratiti... Sonja sleep & play su se i meni pokazale jako loše, gotovo svaki put bi propustile. pocahontas i mi smo isto tako prešli na četvorku kad je imao oko 8 kg, prilično su velike, ali i one su propuštale.... Ne znam šta da radimo , još nam je rano za 4+