|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
3.2.2010 15:13:18   
Mya_81 RR
Enisa i Marinčii, onda znači tako treba biti user posted image

Ma, mene zbunio post (sa slikama) sa prošle stranice pa sam zato pisala, ali očito je sve u redu user posted image

Enisa, vi na 5-ici? Od koliko su one kila?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 926
3.2.2010 16:10:35   
Candy
Ja od Sarinog rođenja koristim Violeta pelene, sada cemo polako preci na 3. Nikada nije imala ni najmanjeg osipa, a znala sam je ne presvuci po 6-7 sati, kada je pravo uspavana. Meni su odlicne, a i nas je proizvod. A od vlaznih maramica koristim babylove jer one nemaju ni alkohol ni parabene, dok violeta ima...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 927
3.2.2010 18:29:54   
milenium
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: milenium

user posted image

Na našim pelenama Babylove broj 4 ima ovaj plavi rub unutra (znači nije sve plavo kao na ovoj desnoj slici).  Eh, sad ne kužim je li to tako treba biti ili šta user posted image

jesu ove plave su iz one velike kutijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 928
3.2.2010 18:31:19   
marinčii
milenium ja isto kupujem ove u kutiji i samo im je rub plav

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 929
3.2.2010 18:34:18   
Mya_81 RR
Milenium, mi danas uzeli isto veliku kutiju (znači ona dva manja pakiranja) i imaju samo plavi rub.

Koja je kod tebe veličina?

< Poruku je uredio Mya_81 -- 3.2.2010 18:42:09 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 930
3.2.2010 18:34:44   
milenium
4+,kod vas?

Neposredna veza do poruke: 931
3.2.2010 18:35:03   
marinčii
kod mene 4

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 932
3.2.2010 18:35:20   
milenium
al više ne kupujem te vratila sam se pampersu kad sam vidila ovo plavo.user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 933
3.2.2010 18:36:35   
marinčii
IZVORNA PORUKA: milenium

al više ne kupujem te vratila sam se pampersu kad sam vidila ovo plavo.user posted image
pa mislim da i pampers ima taj plavi gel ili je zeleni,znam jer smo i njega koristili

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 934
3.2.2010 18:40:42   
milenium
on je dobio nekakav osip od tih pelena pa zato. od pampersa još nije imao osim.koristimo onaj sleep&play.mislila sam da je od tog plavog.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 935
3.2.2010 18:42:10   
mamica87
Ja sma koristila molfiks pa sam sad presla na pampers sleep and play,dvoumim se da probam jos lumpi i babylove.

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 936
3.2.2010 18:42:36   
marinčii
mi smo isprobali violetu,molfix,pampers i babylove i ni od jedni nismo imali osip al eto nekako nam ove najbolje i ne propuštaju što je važno,a naravno ako je dobio osip od njih da ih nećeš više koristiti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 937
3.2.2010 18:44:19   
Mya_81 RR
I kod nas je 4...nego, jesi li te 4+ uzela samo jednom ili?

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 938
3.2.2010 18:45:38   
Mya_81 RR
Nego, koja je razlika izmedju 4 i 4+ ?

Mislim, znam da je malo drugačija kilaža, ali je li ima još nešto, jesu li malo šire ili duže?

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 939
3.2.2010 18:46:21   
luna77
nama platnene stoje a koristimo Violetu,viša sila user posted image

Neposredna veza do poruke: 940
3.2.2010 18:46:49   
Mya_81 RR
Što ti stoje platnene user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 941
3.2.2010 19:00:54   
Nellica
mama Natasha i malena sharena, ja sam narucila pelene kod mamine cure, ove moderne platnene,  na pocetku trudnoce sam znala da cu bebu u platnene pa sam pomalo stedila i pred kraj trudnoce kupila 20 platnenih, perem ih svaki drugi eventualno svaki treći dan,
MM i ja smo izračunali da je 5 mjeseci pampersa = 20 platnenih, tako da dugoročno gledano platnene dodju puno jeftinije, a kad se tome doda i da bebe iz platnenih prije predju na tutu.... matematika je na strani platnenih.

Glede sušenja, ja ih sušim uglavnom expresno na malom uljanom radijatoru, zaista se brzo osuše jer se odvoje pelene od umetaka.

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 942
3.2.2010 19:02:01   
luna77

Što ti stoje platnene user posted image

imali smo zelučani refluks povraćanje i perilica je bila puna uvijek tako da nisam mogla i pelene prati

Neposredna veza do poruke: 943
3.2.2010 19:08:08   
Anoniman

Enisa i Marinčii, onda znači tako treba biti user posted image

Ma, mene zbunio post (sa slikama) sa prošle stranice pa sam zato pisala, ali očito je sve u redu user posted image

Enisa, vi na 5-ici? Od koliko su one kila?

Ma jašta, ok su.
5-ica je od 12 kg- 25 kg.

Neposredna veza do poruke: 944
3.2.2010 22:21:03   
leona81
meni su evo sad babylove propustile, i pojavio se osip na guzi al koristimo vec neko vrijeme babylove, eh sad jel do toga sto je novi paket pelena pa je neka razlika ili je do kreme jer smo sa jedne nevenove presli na drugu nemam pojma

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 945
4.2.2010 11:32:57   
lila25
evo mi vec sedam dana koristimo molfix 3,i prezadovoljna sam nisu ni jednom propustile...a bude puna pelena.Do sada sam koristila pampers active baby i propustale su na ledjima svaki put kad vise kaki..zato molfix koristimo od sada pa na dalje....

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 946
4.2.2010 12:13:41   
Candy
A koje su to pamucne visekratne pelene? Bas me zanima, mogla bih i ja uzeti dva, tri komada, pa da ponekad zamijenim od ovih jednokratnih... Koliko kostaju?

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 947
4.2.2010 12:16:07   
Anoniman
Candy evo imaš ovdje dosta o tim pelenama, pa pročitaj.

Platnene pelene

(odgovor članu Candy)
  Neposredna veza do poruke: 948
4.2.2010 12:17:32   
tajjra
mi smo presli sa pamper baby activ na molfix i prezadovoljni i cijena nam se svidja:)))

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 949
4.2.2010 12:38:11   
shejla
i mi kupujemo babylove jumbo - one u kutiji i nema ovog plavog unutra user posted image

Inace smo koristili Pampers, ali ovih dodje vise za iste pare, a istog su kvaliteta... Nismo imali nikakvih osipa i propustanja...

Doduse, sad vec trosimo 2 pelene dnevno, jer sve obavljamo u tutu user posted image user posted image user posted image (promjenim joj ujutro i predvece, jer se vise razvuce od skidanja, inace bude suha skroz)

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *