Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a kakva je cijena ovih babylove? jesu li kao pampers ili jeftinije
oko 34 KM 100 kom-trojka...pa eto malo su i jeftinije...ja dobila i neki pampers iz njemačke...4-orka, 40 kom, 8,65 evra...jel mi rano da ih probam...maleni ima 6,6kg a one su od 7 kg, a nešto mi se ne otvaraju ranije da se ne praše...baš da vidim i kakav je taj stranjski pampers...
zaboravih reći da ja kupujem ono duplo pakovanje u kutiji...a imaš i posebno...1 paket trojke , 50 kom oko 18 KM...
e ženice moje da vam i ovo ispričam...neki dan ja nađem pampersice svog starijeg sina(ostavila žena par komada za uspomenu) i šokirala se...hem su debele, hem grube hem nije rastezljiv onaj čičak...ma grozne...ne mogu da vjerujem da su to pampersice...a tad mi bile vrh vrhova...to bijaše pampers prije 7 god..a vidi sad, sve mi nešto smeta...
Pitanje za mamice koje koriste babylove pelene...A ima oko 10 kg i do sad smo koristili 4+ ,ali nam se par puta desilo da propuste.Ne znam da li su nam omanjale pa propustaju,da li trebam veci broj uzeti ove su od 9-20kg
zna li tko gdje mogu kupiti one platnene pelene...gledala u dm u zenici al ima samo do 7 kg...a i poskupe su...jedna je 25 KM...ima li gdje jeftinijih jer ja bih kupila nekih 15-20 kom...hvala unaprijed...
"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥
_melina_ platnene pelene ti sije mamina cura. Posalji joj PP i ona ce ti odgovoriti na sva pitanja. Ja sam vec rekla da bih najradije koristila platnene ali imam problem sa susenjem vesa. Sad smo uzeli lumpi da probamo pa cemo vidjeti kako nam gode.
Zamolila bi da mi kazete u kojem Merkatoru u sarajevu kupujete Lumpi pelene moja sestra je trazila na dobrinji par puta i nije nasla dali nema ili se brzo proda...
Zamolila bi da mi kazete u kojem Merkatoru u sarajevu kupujete Lumpi pelene moja sestra je trazila na dobrinji par puta i nije nasla dali nema ili se brzo proda...
Ja sam kupovala u Mercatoru kod Socijalnog i u Švrakinom.
ja samo moram reci da sam neki dan sa sestrom kupila pelene u Dm za njenu bebu , nakon toliko hvaljena htjela je da proba i moram reci da su pelene uzas bebya je juce tri puta morala presvlacit od glave do pete sve propustaju.. zato kolko para tolko muzike , probacemo jos lumpi ako ne pampers je pampers sto cjena dokazuje...
Na našim pelenama Babylove broj 4 ima ovaj plavi rub unutra (znači nije sve plavo kao na ovoj desnoj slici). Eh, sad ne kužim je li to tako treba biti ili šta
jesu ove plave su iz one velike kutije
Ne znam jeste li uspjeli odgonetnuti ćemu ovaj plavi sloj
Mi smo kupili 4+ ... i ima plavi sloj ... a kasnije sam na kutiji vidjela da ima naljepnica da je to ''new good night layer''
Anelinos, to što su se vama babylove pokazale loše ne znači one zaista i jesu loše jer kako mi se čini ako pročitaš neke postove vidjet ćeš da ima i nekih beba kojima Pampers nije bio dobar. A cijena danas definitivno nije mjerilo kvalitete.