|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
4.2.2010 12:44:36   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: lila25

Do sada sam koristila pampers active baby i propustale su na ledjima svaki put kad vise kaki..zato molfix koristimo od sada pa na dalje....

i mi koristimo pampers active baby i isto nam se desava kad kaki vise s tim da nam propusti i sa strane. sad sam uzela broj vece - 4 jer ima preko 7 kila. ako budu propustale i ove onda ide novi brend samo jos nisam siguna koje cemouser posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 951
4.2.2010 13:17:07   
maxi
mi koristimo Molfix jer nam je Pampers stalno pustao i mali nam se cesto budio mokar S Molfixom smo zadovoljni

26.2.2009 stigao nas decko

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 952
4.2.2010 13:19:40   
anidla
mi sad koristimo Pampers active baby 3 .... pa svaku drugu noc Noa je sav mokar...neku noc je porslo sve do musemice, da je nisam stavila bilo bi i po jogiju....

kontam da ih ne stavljam dobro? a ne mijenja mi se proizvodjac bojim se alergije, ospia, sta li vec kad je sav preeeosjetljiv...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu maxi)
Neposredna veza do poruke: 953
4.2.2010 13:27:16   
Hannica
Drage mamice....dok je beba jos uvijek sasvim mala uvijek ce se desavati da pelene propuste,koje god probate bit ce isto,i nama se to vrlo cesto desavalo.Sad kad je malo veca (6 mjeseci) to se uopste ne desava,samo pricekajte malo da vasa beba poraste i bit ce sve ok. Pusa mamicama i bebicama.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 954
4.2.2010 13:33:14   
Candy
enisa puno ti hvala

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 955
5.2.2010 15:32:28   
leona81
osip je bio do kreme, a pelene jos propustaju, nama je skoro 3 mj i fakat mi nije jasno kako propuste...i to kad npr piski a presvukla je prije pola sata? a nekad 5 sati i piski i ukaki se i nista ne propuste, a stavljam ih isto uvijek?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 956
5.2.2010 15:35:55   
nikita
nama se to desavalo u pocetku svaki dan po 5 puta ali sada nije . jel dobro rasiris ono nabrano okolo i stegnes samo da prst stane izmedu pelene i koze?

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 957
5.2.2010 16:19:53   
niki83
IZVORNA PORUKA: leona81

osip je bio do kreme, a pelene jos propustaju, nama je skoro 3 mj i fakat mi nije jasno kako propuste...i to kad npr piski a presvukla je prije pola sata? a nekad 5 sati i piski i ukaki se i nista ne propuste, a stavljam ih isto uvijek?

nama se to isto desavalo,vec sam pisala...i konacno sam skontala da je do sirokog povijanja, koje vise i ne stavljamo, jer pelena zategne, i plus velicina bodija..uvijek sam joj oblacila neke brojeve koji su taman za njenu duzinu, eh sad sam lijepo presla na vece brojeve i nemam problema, nije zategnuto, ima prostora i pelene ne propustaju sa strane..

N&N

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 958
5.2.2010 16:21:41   
Atarka
Nama ne propustaju otkako smo uzeli broj vece. Puno se "camiga" nogicama pa se traka izvlacila.

30.09.2009

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 959
5.2.2010 18:21:55   
leona81
ja sam presla na vece brojeve bodija otkad siroko povijam...pelenu stavljam pravilno, nije mi jasno zasto se to nekad desi a nekad ne?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 960
5.2.2010 18:23:00   
leona81
IZVORNA PORUKA: Atarka

Nama ne propustaju otkako smo uzeli broj vece. Puno se "camiga" nogicama pa se traka izvlacila.

mi koristimo od 4 do 9 one a imamo nesto jace od 6 kg...

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 961
5.2.2010 18:56:29   
anidla
mi imamo nepuna 3 mjeseca 5.600 kg i uzela sam te vece od 6 kg pampers active baby i opet isto...

danas mi se ukakio, morala sam ga pod tus oprati jer se sve zalijepilo po ledjima, bodiju...joooj....

fakat ne znam vise sta da radim, a znam da ih 100% pravilno stavljam...moze li biti sto je beba duzauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jos jedino to kontam daje razlog...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 962
5.2.2010 19:19:27   
leona81
jesi probala babylove?one imaju duzi ovaj dio na ledjima od pampersa i meni je svaki pampers propustao bas tu i na nogicama, babylove mi rijetko propuste kaku, tj iako propuste to je zbog ogromne kolicine kake i to mrvicu nikad kao pampers, uvijek sam je morala svu presvuci kad smo koristili pampers a babylove  kad se upiski a spava, na kojoj je strani na boku na toj propusti...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 963
5.2.2010 19:20:40   
škorpija
i violeta su pravooo duboke i to im je prednost, ali opet s druge strane debele su i tvrde

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 964
5.2.2010 19:23:19   
anidla
leona, nisam nista jos uvijek mijenjala...bojim se jer ovaj moj osjetljiv a od pampersa se nikad nije osuo...sto je jedini plus...a valjda cu morati rizikovati...

skorpia, joj brate meni su Violetine pregrube....meni pod rukom, kako je tek njemu na majoj guzani user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 965
5.2.2010 19:24:43   
leona81
IZVORNA PORUKA: škorpija

i violeta su pravooo duboke i to im je prednost, ali opet s druge strane debele su i tvrde

meni su pretvrde, dosad mi je babylove najbolji jos da mi je rijesiti misteriju propustanja tecnosti?

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 966
5.2.2010 19:25:18   
leona81
kakav li je molfix jos njega nisam probala?

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 967
5.2.2010 19:25:22   
teacher75
DM babylove su zakon, nema boljih!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 968
5.2.2010 19:25:31   
škorpija
ma i ja sam za pampers, ali možda je vaša idealna pelena tu negdje vaniuser posted image , mi sve pelene rado probamo ali se pamapersu uvijek vraćamo

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 969
5.2.2010 19:27:50   
lirio
mi se opet vratili na babylove...osip nije od njih...jupiiii...baš smo happy jer su najbolje...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 970
5.2.2010 19:28:12   
teacher75

IZVORNA PORUKA: lirio

mi se opet vratili na babylove...osip nije od njih...jupiiii...baš smo happy jer su najbolje...

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 971
5.2.2010 19:29:15   
anidla
a kakva je cijena ovih babylove?
jesu li kao pampers ili jeftinije user posted image  

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 972
5.2.2010 19:33:29   
Anoniman
Pampersove su mi najbolje, ali su mi preskupe. Odmah poslije njih dolaze Molfiksove, mekane su, imaju elastičnu trakicu, nisu debele kao Violetine.
Koristimo Molfix.user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 973
5.2.2010 19:35:14   
Atarka
IZVORNA PORUKA: lirio

Nama, nazalost, izazivaju osip po ledjima, ispod tog produzenog dijela user posted image . Probali sa tricom i cetvorkom- ista situacija. Pampers nista.

30.09.2009

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 974
5.2.2010 19:36:06   
lirio
IZVORNA PORUKA: anidla

a kakva je cijena ovih babylove?
jesu li kao pampers ili jeftinije user posted image  

oko 34 KM 100 kom-trojka...pa eto malo su i jeftinije...ja dobila i neki pampers iz njemačke...4-orka, 40 kom, 8,65 evra...jel mi rano da ih probam...maleni ima 6,6kg a one su od 7 kg, a nešto mi se ne otvaraju ranije da se ne praše...baš da vidim i kakav je taj stranjski pampers...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *