Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
sve vrste pampersa su meni propustale obavezno svaki dan po nekoliko puta...babylove propusti ponekad...nema veze kvalitet sa cijenom pogotovo na nasem trzistu
jesu ove plave su iz one velike kutije
Ne znam jeste li uspjeli odgonetnuti čemu ovaj plavi sloj
Mi smo kupili 4+ ... i ima plavi sloj ... a kasnije sam na kutiji vidjela da ima naljepnica da je to ''new good night layer''
Anelinos, to što su se vama babylove pokazale loše ne znači da one zaista i jesu loše jer kako mi se čini ako pročitaš neke postove vidjet ćeš da ima i nekih beba kojima Pampers nije bio dobar. A cijena danas definitivno nije mjerilo kvalitete.
Dali vam sta znaci ako pelene budu izgledale drukcije jedno kratko vrijeme
Mislimo da je tužno, ali je na žalost ništa ne možemo učiniti nešto o tome. To je samo stampa na pelenama. U Osim toga, pelena je isti kao i uvijek.
Razlog tome je; Tvornica, koja inače radi fantastičan posao izrade Libero pelena, trenutno ne može isporučiti naše normalan tlak. To znači da izvan pelene je bijela ili ima drugačiji uzorak od normalne. Ali ovo je, dakle, samo ukras na vanjske - pelene izrađene su kao i obično i imaju istu kvalitetu za vas i vaše dijete kao što ste navikli.
Nadamo se da ćete moći napraviti sami biti strpljiv dok Libero opet su popularni pritisci na pelene. Cijenimo komentare primamo do nas, da mnogi roditelji imaju ugodne razgovore s djecom oko oblika. Da li morate reći priču ili nešto otpjevati pjesmu dok su oni vratiti?
Srdačan pozdrav
Mia Westlund
Prevod je vecinski preko google translatora :P neda mi se prevoditi...
Ja inace koristim ove pelene i uclanjena sam u klubu radi popusta...
Mislim WHO CARES kakve slike imaju na pelenama, najsretnija bi bila da ostanu bijele kao sto ce biti jedno vrijeme... =)
Štro su fini ti Liberovci, čak i obavijest poslali
fini, fini a pričaju ko indijanci
ja sam skoro uzela jedan paket molfix pelena, ajde rekoh da vidim kakve su, inače koristim papmers baby active Ne vidim razliku (molfik jeftini 10,00 KM) a i pampers i molfix propuštaju Svako jutro a nekad i preko dana desi se da malenoj pelena propusti (100% je lijeo stavim) u čemu je fol uopće neznam
Svako jutro a nekad i preko dana desi se da malenoj pelena propusti (100% je lijeo stavim) u čemu je fol uopće neznam
Vesela kod mene se ujutru zna probuditi mokar a preko noći koristim Pampers active baby 4+ a u toku dana sleep and play. Ja mislim da je kod nas problem što je on po noći isto kamilica zna se probuditi po nekoliko puta jer je žedan
Štro su fini ti Liberovci, čak i obavijest poslali
fini, fini a pričaju ko indijanci
ja sam skoro uzela jedan paket molfix pelena, ajde rekoh da vidim kakve su, inače koristim papmers baby active Ne vidim razliku (molfik jeftini 10,00 KM) a i pampers i molfix propuštaju Svako jutro a nekad i preko dana desi se da malenoj pelena propusti (100% je lijeo stavim) u čemu je fol uopće neznam
Veeseelaa probaj Lumpi pelene,meni su extra,ja ih ne mislim vise Ajni mijenjati
Probali smo Alana pelene od DM-a i nama su katasrtofa.Propustaju ne samo sa strane vec i naprijed Tako d ostajemo pri baby love pelenama,4+ po danu a po noci 5
I mi koristimo Pampers active baby 4, a imamo 6,750 kg. Nekada propuste, nekada ne
de_de sorry a zasto koristis 4-ku ako ima 6 kg?
ja sam danas uzela Pampers 3 i djeluju mi malo mekse od Molfix-a... cak mi malo i dublja pelena djeluje... pa eto vidjecu ako ne bude nekih negativnih pojava, mozda i predjemo na Pampers, iako volimo Molfix jer je i seka koristila te pelene a i zato sto nam se svidja pjesmica
uuuuuuuuuuspavaj me toplim mlijekom majcice, uuuuuuuuumotaj me Molfix tako mekan jeeeeeeeeee...
Mi smo se nekako spontano prešaltali s Pampersa Activ Baby na DMove BabyLove i jako sam zadovoljna. Nikada do sada se nije desilo da su promočile! Nedavno sam bila prisiljena kupiti ponovo Pampers, jer sam zakasnila u DM i bila sam baš razočarana.
...kakva slučajnost ...hem sam Keno, hem imam bebele noniice a i mene zovu miselin... ... mi zbog problema sa pupkom koristimo obične pamučne tetra pelene po danu...a navečer pampers premium care, samo ih zavrnemo ispod pupka...mada sam primijetila da mi se nekad nešto rasipa iz pampersa...valjda zbog onog mrežastog sloja pa kroz njeka možda štošta prođe ...ali smo generalno zadovoljni...nema više osipa kao sa babylove i activ baby...čak mu ni njemački activ baby nije odgovarao...iskreno da vam kažem da nema neke mnogo velike razlike između našeg i njem. pampersa...ili bar ja ne vidim...razlika je u onoj zelenoj traci koja ide sredinom pelene, onaj losion, kod njih je ta zelena veoma jaka, u pakovanju i u cijeni...recimo ja sam kupila paket od 40 kom. br 4 i koštalo je 8.65 e...a veliki paket od 160 kom košta(kako sam čula) 25e...al to sam samo čula... kako god da bilo mi smo sada zadovoljni...i da....pusa za malog jaru kenu kojeg kao i mog kenu zovu miselin
...kakva slučajnost ...hem sam Keno, hem imam bebele noniice a i mene zovu miselin... ... mi zbog problema sa pupkom koristimo obične pamučne tetra pelene po danu...a navečer pampers premium care, samo ih zavrnemo ispod pupka...mada sam primijetila da mi se nekad nešto rasipa iz pampersa...valjda zbog onog mrežastog sloja pa kroz njeka možda štošta prođe ...ali smo generalno zadovoljni...nema više osipa kao sa babylove i activ baby...čak mu ni njemački activ baby nije odgovarao...iskreno da vam kažem da nema neke mnogo velike razlike između našeg i njem. pampersa...ili bar ja ne vidim...razlika je u onoj zelenoj traci koja ide sredinom pelene, onaj losion, kod njih je ta zelena veoma jaka, u pakovanju i u cijeni...recimo ja sam kupila paket od 40 kom. br 4 i koštalo je 8.65 e...a veliki paket od 160 kom košta(kako sam čula) 25e...al to sam samo čula... kako god da bilo mi smo sada zadovoljni...i da....pusa za malog jaru kenu kojeg kao i mog kenu zovu miselin
Izvinjenje sto je OT. Ma oba imena su super. P.S. ja se zovem Eldina Ljubi nam male miselinke
mi smo bili na violeti ali kako smo otkrili da su u RH Vrgorac jeftinije Pampers prebacili smos e.Inače imamo 40 platnenih koje nismo koristili zbog vise sile
ja sam sa pampersica prešla na baby love baš po preporuci nekih sa ovoga foruma i prezadovoljni smo veliki dečko koristi maxi slips,a bebara 2.Inače svi proizvodi krenuvši od maramica,kremica,kupki su super ne bih ih mijenjala nipošto