|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
17.2.2010 13:01:10   
leona81
sve vrste pampersa su meni propustale obavezno svaki dan po nekoliko puta...babylove propusti ponekad...nema veze kvalitet sa cijenom pogotovo na nasem trzistu

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu anelinos)
Neposredna veza do poruke: 1001
17.2.2010 13:01:14   
merjem
ja sam sa straijom curicom probala sve ali molfix se pokazao kao najbolji pa ga koristimo opet,definitivno nam je najbolji nema crvenila i sto je bitno dobro upija.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1002
17.2.2010 13:14:48   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: milenium

user posted image

Na našim pelenama Babylove broj 4 ima ovaj plavi rub unutra (znači nije sve plavo kao na ovoj desnoj slici).  Eh, sad ne kužim je li to tako treba biti ili šta user posted image

jesu ove plave su iz one velike kutijeuser posted image

Ne znam jeste li uspjeli odgonetnuti čemu ovaj plavi sloj user posted image

Mi smo kupili 4+ ... i ima plavi sloj ... a kasnije sam na kutiji vidjela da ima naljepnica da je to ''new good night layer'' user posted image

Anelinos, to što su se vama babylove pokazale loše ne znači da one zaista i jesu loše jer kako mi se čini ako pročitaš neke postove vidjet ćeš da ima i nekih beba kojima Pampers nije bio dobar. A cijena danas definitivno nije mjerilo kvalitete.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 1003
17.2.2010 23:40:25   
Ilhana RR
Da neotvaram temu zamislite ovo...

Stigao mi je mail od pelena koje ja koristim mojoj maloj koji slijedi ovako:

Hej Ilhana

Dali vam sta znaci ako pelene budu izgledale drukcije jedno kratko vrijeme

Mislimo da je tužno, ali je na žalost ništa ne možemo učiniti nešto o tome. To je samo stampa na pelenama. U Osim toga, pelena je isti kao i uvijek.

Razlog tome je;
Tvornica, koja inače radi fantastičan posao izrade Libero pelena, trenutno ne može isporučiti naše normalan tlak. To znači da izvan pelene je bijela ili ima drugačiji uzorak od normalne. Ali ovo je, dakle, samo ukras na vanjske - pelene izrađene su kao i obično i imaju istu kvalitetu za vas i vaše dijete kao što ste navikli.

Nadamo se da ćete moći napraviti sami biti strpljiv dok Libero opet su popularni pritisci na pelene. Cijenimo komentare primamo do nas, da mnogi roditelji imaju ugodne razgovore s djecom oko oblika. Da li morate reći priču ili nešto otpjevati pjesmu dok su oni vratiti?

Srdačan pozdrav

Mia Westlund

Prevod je vecinski preko google translatora :P neda mi se prevoditi...

Ja inace koristim ove pelene i uclanjena sam u klubu radi popusta...

Mislim WHO CARES kakve slike imaju na pelenama, najsretnija bi bila da ostanu bijele kao sto ce biti jedno vrijeme... =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 1004
19.2.2010 12:12:21   
škorpija
Štro su fini ti Liberovci, čak i obavijest poslaliuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1005
19.2.2010 12:16:20   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: škorpija

fini, fini a pričaju ko indijanciuser posted image user posted image user posted image

ja sam skoro uzela jedan paket molfix pelena, ajde rekoh da vidim kakve su, inače koristim papmers baby active
Ne vidim razliku (molfik jeftini 10,00 KM) a i pampers i molfix propuštaju
Svako jutro a nekad i preko dana desi se da malenoj pelena propusti (100% je lijeo stavim)user posted image user posted image  u čemu je fol uopće neznamuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1006
19.2.2010 12:36:27   
w.pooh
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Svako jutro a nekad i preko dana desi se da malenoj pelena propusti (100% je lijeo stavim)user posted image user posted image  u čemu je fol uopće neznamuser posted image

Vesela kod mene se ujutru zna probuditi mokar a preko noći koristim Pampers active baby 4+ a u toku dana sleep and play. Ja mislim da je kod nas problem što je on po noći isto kamilica user posted image user posted image zna se probuditi po nekoliko puta jer je žedan user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1007
19.2.2010 13:22:40   
new mama
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: škorpija

fini, fini a pričaju ko indijanciuser posted image user posted image user posted image

ja sam skoro uzela jedan paket molfix pelena, ajde rekoh da vidim kakve su, inače koristim papmers baby active
Ne vidim razliku (molfik jeftini 10,00 KM) a i pampers i molfix propuštaju

Veeseelaa probaj Lumpi pelene,meni su extra,ja ih ne mislim vise Ajni mijenjatiuser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1008
19.2.2010 13:33:39   
aya
pampers premium care - super su user posted image

Sunce moje malo 21.august 2009
24.februara cura rekla "ma - ma" :-)
05.03. smo nasli jedan mali zubic

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1009
7.3.2010 11:55:42   
reallove
presli smo na huggies 4user posted image user posted image super su..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu aya)
Neposredna veza do poruke: 1010
10.3.2010 22:26:01   
de_de
I mi koristimo Pampers active baby 4, a imamo 6,750 kg. Nekada propuste, nekada neuser posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1011
10.3.2010 22:29:03   
leona81
babylove 4 hehe

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 1012
10.3.2010 22:40:11   
anidla
IZVORNA PORUKA: leona81

babylove 4 hehe

leona jesi li zadovoljna? propustaju li ikakko?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1013
10.3.2010 22:43:38   
salmy
Sve isprobaliuser posted image user posted image user posted image sa lumpijem bili prezadovoljni(bebi dobio osip)  i prestali,od tada samo i samo sleep& play....pampers

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1014
10.3.2010 23:39:55   
gvendolina
Probali smo Alana pelene od DM-a i nama su katasrtofa.Propustaju ne samo sa strane vec  i naprijeduser posted image
Tako d ostajemo pri baby love pelenama,4+ po danu a po noci 5

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 1015
10.3.2010 23:48:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: de_de

I mi koristimo Pampers active baby 4, a imamo 6,750 kg. Nekada propuste, nekada neuser posted image user posted image user posted image

de_de
sorry a zasto koristis 4-ku ako ima 6 kg?

ja sam danas uzela Pampers 3 i djeluju mi malo mekse od Molfix-a... cak mi malo i dublja pelena djeluje... pa eto vidjecu ako ne bude nekih negativnih pojava, mozda i predjemo na Pampers, iako volimo Molfix jer je i seka koristila te pelene a i zato sto nam se svidja pjesmica

uuuuuuuuuuspavaj me toplim mlijekom majcice, uuuuuuuuumotaj me Molfix tako mekan jeeeeeeeeee... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 1016
10.3.2010 23:49:07   
bebbe RR
Mi smo se nekako spontano prešaltali s Pampersa  Activ Baby na DMove BabyLove i jako sam zadovoljna. Nikada do sada se nije desilo da su promočile! Nedavno sam bila prisiljena kupiti ponovo Pampers, jer sam zakasnila u DM i bila sam baš razočarana.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1017
11.3.2010 9:01:23   
de_de
Bambi imamo bebele nogice, pa nam se Pampers 3 previse rasiriuser posted image user posted image user posted image
Amidza ga zove MISELIN zbog nabora na nogicamauser posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1018
11.3.2010 11:02:32   
lirio

Bambi imamo bebele nogice, pa nam se Pampers 3 previse rasiriuser posted image user posted image user posted image
Amidza ga zove MISELIN zbog nabora na nogicamauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kakva slučajnostuser posted image user posted image user posted image user posted image ...hem sam Keno, hem imam bebele noniice a i mene zovu miselin...user posted image user posted image user posted image ...
mi zbog problema sa pupkom koristimo obične pamučne tetra pelene po danu...a navečer pampers premium care, samo ih zavrnemo ispod pupka...mada sam primijetila da mi se nekad nešto rasipa iz pampersa...valjda zbog onog mrežastog sloja pa kroz njeka možda štošta prođeuser posted image ...ali smo generalno zadovoljni...nema više osipa kao sa babylove i activ baby...čak mu ni njemački activ baby nije odgovarao...iskreno da vam kažem da nema neke mnogo velike razlike između našeg i njem. pampersa...ili bar ja ne vidim...razlika je u onoj zelenoj traci koja ide sredinom pelene, onaj losion, kod njih je ta zelena veoma jaka, u pakovanju i u cijeni...recimo ja sam kupila paket od 40 kom. br 4 i koštalo je 8.65 e...a veliki paket od 160 kom košta(kako sam čula) 25e...al to sam samo čula...
kako god da bilo mi smo sada zadovoljni...i da....pusa za malog jaru kenu kojeg kao i mog kenu zovu miselinuser posted image user posted image user posted image

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 1019
11.3.2010 11:08:08   
de_de
IZVORNA PORUKA: lirio

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kakva slučajnostuser posted image user posted image user posted image user posted image ...hem sam Keno, hem imam bebele noniice a i mene zovu miselin...user posted image user posted image user posted image ...
mi zbog problema sa pupkom koristimo obične pamučne tetra pelene po danu...a navečer pampers premium care, samo ih zavrnemo ispod pupka...mada sam primijetila da mi se nekad nešto rasipa iz pampersa...valjda zbog onog mrežastog sloja pa kroz njeka možda štošta prođeuser posted image ...ali smo generalno zadovoljni...nema više osipa kao sa babylove i activ baby...čak mu ni njemački activ baby nije odgovarao...iskreno da vam kažem da nema neke mnogo velike razlike između našeg i njem. pampersa...ili bar ja ne vidim...razlika je u onoj zelenoj traci koja ide sredinom pelene, onaj losion, kod njih je ta zelena veoma jaka, u pakovanju i u cijeni...recimo ja sam kupila paket od 40 kom. br 4 i koštalo je 8.65 e...a veliki paket od 160 kom košta(kako sam čula) 25e...al to sam samo čula...
kako god da bilo mi smo sada zadovoljni...i da....pusa za malog jaru kenu kojeg kao i mog kenu zovu miselinuser posted image user posted image user posted image

Izvinjenje sto je OT.
Ma oba imena su super.
P.S. ja se zovem Eldinauser posted image user posted image user posted image
Ljubi nam male miselinkeuser posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 1020
11.3.2010 21:54:02   
leona81
ne propustaju zasad...za razliku od pampersa user posted image

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 1021
12.3.2010 15:44:11   
luna77
mi smo bili na violeti ali kako smo otkrili da su u RH Vrgorac jeftinije Pampers prebacili smos e.Inače imamo 40 platnenih koje nismo koristili zbog vise sile

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1022
12.3.2010 20:54:55   
Anoniman

Izvinjenje sto je OT.
Ma oba imena su super.
P.S. ja se zovem Eldinauser posted image user posted image user posted image
Ljubi nam male miselinkeuser posted image user posted image user posted image

hej sreca te srela... a ja cijelo vrijeme pokusavam skontati na fb ko si mi ti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a imamo i mi bebele none, pa nam svake penene ostavljaju trag kao na reklami onih SAVINIH guma... hahahahah

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 1023
12.3.2010 22:08:05   
NODDY
ja sam sa pampersica prešla na baby love baš po preporuci nekih sa ovoga foruma i prezadovoljni smo veliki dečko koristi maxi slips,a bebara 2.Inače svi proizvodi krenuvši od maramica,kremica,kupki su super ne bih ih mijenjala nipošto

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1024
13.3.2010 8:51:48   
nanika
I ja bih sa violete presla na babylove.
sada koristimo broj 3, koji broj da uzmem babylove???

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu NODDY)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *