Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Do sada sam koristila pampers active baby i propustale su na ledjima svaki put kad vise kaki..zato molfix koristimo od sada pa na dalje....
i mi koristimo pampers active baby i isto nam se desava kad kaki vise s tim da nam propusti i sa strane. sad sam uzela broj vece - 4 jer ima preko 7 kila. ako budu propustale i ove onda ide novi brend samo jos nisam siguna koje cemo
mi sad koristimo Pampers active baby 3 .... pa svaku drugu noc Noa je sav mokar...neku noc je porslo sve do musemice, da je nisam stavila bilo bi i po jogiju....
kontam da ih ne stavljam dobro? a ne mijenja mi se proizvodjac bojim se alergije, ospia, sta li vec kad je sav preeeosjetljiv...
Drage mamice....dok je beba jos uvijek sasvim mala uvijek ce se desavati da pelene propuste,koje god probate bit ce isto,i nama se to vrlo cesto desavalo.Sad kad je malo veca (6 mjeseci) to se uopste ne desava,samo pricekajte malo da vasa beba poraste i bit ce sve ok. Pusa mamicama i bebicama.....
osip je bio do kreme, a pelene jos propustaju, nama je skoro 3 mj i fakat mi nije jasno kako propuste...i to kad npr piski a presvukla je prije pola sata? a nekad 5 sati i piski i ukaki se i nista ne propuste, a stavljam ih isto uvijek?
Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
osip je bio do kreme, a pelene jos propustaju, nama je skoro 3 mj i fakat mi nije jasno kako propuste...i to kad npr piski a presvukla je prije pola sata? a nekad 5 sati i piski i ukaki se i nista ne propuste, a stavljam ih isto uvijek?
nama se to isto desavalo,vec sam pisala...i konacno sam skontala da je do sirokog povijanja, koje vise i ne stavljamo, jer pelena zategne, i plus velicina bodija..uvijek sam joj oblacila neke brojeve koji su taman za njenu duzinu, eh sad sam lijepo presla na vece brojeve i nemam problema, nije zategnuto, ima prostora i pelene ne propustaju sa strane..
jesi probala babylove?one imaju duzi ovaj dio na ledjima od pampersa i meni je svaki pampers propustao bas tu i na nogicama, babylove mi rijetko propuste kaku, tj iako propuste to je zbog ogromne kolicine kake i to mrvicu nikad kao pampers, uvijek sam je morala svu presvuci kad smo koristili pampers a babylove kad se upiski a spava, na kojoj je strani na boku na toj propusti...
oko 34 KM 100 kom-trojka...pa eto malo su i jeftinije...ja dobila i neki pampers iz njemačke...4-orka, 40 kom, 8,65 evra...jel mi rano da ih probam...maleni ima 6,6kg a one su od 7 kg, a nešto mi se ne otvaraju ranije da se ne praše...baš da vidim i kakav je taj stranjski pampers...