Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja od Sarinog rođenja koristim Violeta pelene, sada cemo polako preci na 3. Nikada nije imala ni najmanjeg osipa, a znala sam je ne presvuci po 6-7 sati, kada je pravo uspavana. Meni su odlicne, a i nas je proizvod. A od vlaznih maramica koristim babylove jer one nemaju ni alkohol ni parabene, dok violeta ima...
Na našim pelenama Babylove broj 4 ima ovaj plavi rub unutra (znači nije sve plavo kao na ovoj desnoj slici). Eh, sad ne kužim je li to tako treba biti ili šta
mi smo isprobali violetu,molfix,pampers i babylove i ni od jedni nismo imali osip al eto nekako nam ove najbolje i ne propuštaju što je važno,a naravno ako je dobio osip od njih da ih nećeš više koristiti
mama Natasha i malena sharena, ja sam narucila pelene kod mamine cure, ove moderne platnene, na pocetku trudnoce sam znala da cu bebu u platnene pa sam pomalo stedila i pred kraj trudnoce kupila 20 platnenih, perem ih svaki drugi eventualno svaki treći dan, MM i ja smo izračunali da je 5 mjeseci pampersa = 20 platnenih, tako da dugoročno gledano platnene dodju puno jeftinije, a kad se tome doda i da bebe iz platnenih prije predju na tutu.... matematika je na strani platnenih.
Glede sušenja, ja ih sušim uglavnom expresno na malom uljanom radijatoru, zaista se brzo osuše jer se odvoje pelene od umetaka.
meni su evo sad babylove propustile, i pojavio se osip na guzi al koristimo vec neko vrijeme babylove, eh sad jel do toga sto je novi paket pelena pa je neka razlika ili je do kreme jer smo sa jedne nevenove presli na drugu nemam pojma
evo mi vec sedam dana koristimo molfix 3,i prezadovoljna sam nisu ni jednom propustile...a bude puna pelena.Do sada sam koristila pampers active baby i propustale su na ledjima svaki put kad vise kaki..zato molfix koristimo od sada pa na dalje....
A koje su to pamucne visekratne pelene? Bas me zanima, mogla bih i ja uzeti dva, tri komada, pa da ponekad zamijenim od ovih jednokratnih... Koliko kostaju?
i mi kupujemo babylove jumbo - one u kutiji i nema ovog plavog unutra
Inace smo koristili Pampers, ali ovih dodje vise za iste pare, a istog su kvaliteta... Nismo imali nikakvih osipa i propustanja...
Doduse, sad vec trosimo 2 pelene dnevno, jer sve obavljamo u tutu (promjenim joj ujutro i predvece, jer se vise razvuce od skidanja, inace bude suha skroz)