|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
21.1.2010 17:53:37   
lirio
ja koristim babylove i prezadovoljna sam...mežutim desi mi se da se beba izaspe po desnom boku...da li to može biti od pelena? to su sitne crvene ispupčene tačkice, i poneka čak i požuti, kao da su gnjojne......traje par dana i prođe...da li se kom to desilo?

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 851
21.1.2010 18:16:01   
Anoniman
noaa u pravu si za taj mail. mi smo jednom probali molfix..... užas, stalno bio mokar i još + onaj gel se rasuo po guzi user posted image

lirio mi smo dugo dugo koristili babylove, od skoro počeli lumpi pa danas opet kupili babylove.... nije nam se to nikada desilo....

< Poruku je uredio enisa_sara -- 21.1.2010 18:17:29 >

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 852
22.1.2010 8:37:21   
mamina maza
Ja koristim Alana pelene koje kupujem u DM-u. Koristila sam Pampers i Violeta.
Međutim, i od jednih i od drugih se moja djevojčica izaspe oko polnog organa. Jedino od ovih nema ništa. Pelene su super, razgradljive su 100%,...i što je najvažnije odgovaraju mojoj princezi....
Pozdrav

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 853
22.1.2010 9:32:47   
Mya_81 RR
Kod nas u DM-u nema tih Alana pelena user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mamina maza)
Neposredna veza do poruke: 854
22.1.2010 9:42:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamina maza

Ja koristim Alana pelene

Baš sam juče htjela probati ove al nisam znala kakva su iskustva ...... znači dobre su?

(odgovor članu mamina maza)
  Neposredna veza do poruke: 855
22.1.2010 9:46:32   
Mya_81 RR
Enisa, je li to ima tih pelena u DM-u u SA?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 856
22.1.2010 9:49:42   
Anoniman
Mya ima, ima.
Cijena im je nešto malo jače od 18 KM za 38 komada, tako da su "tu negdje" kao i babylove ali su ekološke i biorazgradive.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 857
22.1.2010 13:48:23   
tap3ah
Mi i dalje na molfix-u. user posted image

Čudno je to .... nikad ništa nije procurilo niti se osulo.

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 858
22.1.2010 14:13:08   
Lanaa
mi po danu Pampers active beby,a naveče Pampers premium care

12.11.09. rodio se naš sin Tarik...

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 859
22.1.2010 14:15:51   
hanin
I ja, poput Lane kombiniram pampers activ baby i premium care.... Probala sam gotovo sve pelene koje mozemo naci na nasem trzistu i najzadovoljnija sam pampersovim.... user posted image user posted image user posted image

Dalia, moj Zivot, moja Sreca, moja Ljubav.....

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna veza do poruke: 860
23.1.2010 19:38:01   
ZAMARI
Alana su extra....mi smo ih kupili na pocetku onako slucajno jer volimo dm i cesto smo tamo.....pampers ovdje nisu ni blizu kao vani a ostale jednostavno nisu dobre.....Alana nemaju gel ni ista od onih krutih traka ni materijala,najnjeznije su i najprirodnije........a i jako dobro upijaju!!!user posted image

Moj sin-moj ponos=08.05.2003
Moja kcerka-moja princeza=26.09.2009

(odgovor članu hanin)
Neposredna veza do poruke: 861
23.1.2010 20:32:53   
Kviki
I mi ćemo morati nešto mijenjati. Dosad sam bila jako zadovoljna babylove pelenama, međutim otkako smo prešli na broj 4 (7-18 kg) često se desi da propuste sa strane. A beba ima nešto malo više od 8 kg user posted image
Scarlett jesi probala taj 4+, koja je razlika u odnosu na 4 user posted image ? Jesi sad zadovoljna?

(odgovor članu ZAMARI)
Neposredna veza do poruke: 862
23.1.2010 20:47:15   
muby
IZVORNA PORUKA: Kviki

I mi ćemo morati nešto mijenjati. Dosad sam bila jako zadovoljna babylove pelenama, međutim otkako smo prešli na broj 4 (7-18 kg) često se desi da propuste sa strane. A beba ima nešto malo više od 8 kg user posted image

I nama se ovo desava a beba ima preko 9 kg. Jos ja zadnji put nakupovala nekoliko jumbo pakovanja, imala onaj popust za bodove pa rekoh da iskoristim.
Sad ne znam dal je samo do ovih pelena iz jumbo pakovanja ili inace do velicine 4. Jer tako proizvodjaci stave kao vece pakovanje da ispadne povoljnije na kolicinu a zapravo ubace robu losijeg kvaliteta.
Kad potrosim ovu turu (ako potrosim) probacu neke druge.

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 863
23.1.2010 20:55:28   
noaa
muby mislim da si u pravu meni 4 malo pakovanje bile super a jumbo pustaleuser posted image sta nam rade fujuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 864
23.1.2010 21:00:49   
Kviki
Misliš da bi to mogao biti razlog user posted image  Doduše i ja sam baš prošli put iskoristila te bodove i kupila ova jumbo pakovanja...
Meni jedna kolegica hvali HAFU pelene, ima li možda neko da podijeli svoje iskustvo o ovim pelenama?

< Poruku je uredio Kviki -- 23.1.2010 21:08:49 >

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 865
23.1.2010 21:02:44   
noaa
ja sam presla na lumpi iz merkatora i jos nisu procurile evo drugo pakovanje vec koristimuser posted image

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 866
23.1.2010 21:11:17   
Kviki
E i mi ćemo onda isprobati te Lumpijeve, kad ih hvalite user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 867
23.1.2010 21:14:11   
scarlett
Kviki, probala sam samo jednu i nikave razlike, mada moj user posted image nije imao stolicu 6 dana, tako da ću podrobnije informacije moći dati nakon eksplozijeuser posted image user posted image user posted image
Što se tiče vizuelne razlike, samo onaj plavi dio na sredini kao što je milenium pominjala i 1 cm duže naprijed i nazad.user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 868
23.1.2010 21:19:08   
Kviki
user posted image  Ništa onda, kad ih dobro istestiraš obavezno javi svoju ocjenu.

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 869
23.1.2010 21:25:12   
gvendolina
Mi koristimo baby love 4+ i one su od 9-20 kg,a ipak su nam pocele propustatiuser posted image
Mislila sam uzeti veci broj jer smo bas bili zadovoljni njima.Da li zaista moguce da su jumb-o pakovanje losije kvaliteteuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 870
23.1.2010 21:28:59   
noaa

IZVORNA PORUKA: gvendolina

Mi koristimo baby love 4+ i one su od 9-20 kg,a ipak su nam pocele propustatiuser posted image
Mislila sam uzeti veci broj jer smo bas bili zadovoljni njima.Da li zaista moguce da su jumb-o pakovanje losije kvaliteteuser posted image

ja sam probala br 5 mislila sam da su joj 4 i 4+ male,moja curica ima 10 kg i isto su pustale valjda joj je 5 preveliko.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 871
23.1.2010 21:39:57   
Anoniman

Ja sam zadnji put uzimala Lumpi prezadovoljna sam, i od sad samo lumpiuser posted image ...

(odgovor članu Kviki)
  Neposredna veza do poruke: 872
23.1.2010 21:44:01   
salmy
IZVORNA PORUKA: Breskva

Ja sam zadnji put uzimala Lumpi prezadovoljna sam, i od sad samo lumpiuser posted image ...

bravo za LUMPI  prezadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 873
23.1.2010 22:22:05   
škorpija
čini mi se da je neko na prethodnim stranicama napisao da su HAFU i LUMPI pelene potpuno iste, samo da je pakovanje različitouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 874
23.1.2010 22:24:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: noaa

IZVORNA PORUKA: gvendolina

ja sam probala br 5 mislila sam da su joj 4 i 4+ male,moja curica ima 10 kg i isto su pustale valjda joj je 5 preveliko.

Ja sam prije par dana kupila 5, i evo koritimo ih - nisu ni jednom do sada propustile.....

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *