Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vidim nisam jedina i mi koristimo LUMPI odnedavno i malo je reci da sam prezadovoljna. Cijena i kvalitet, boli glava! Mi smo na 4/4+ i manje pakovanje je 50 kom a kostaju samo 18,60 KM. Vece pakovanje ima , ali samo u velikom Merkatoru.
Pozdrav svima, javljam se nakon Bog sami zna koliko mjeseci!
milenium - evo ja sad kupila babylove 4+ i imaju isti taj plavi sloj kao kod tebe, ali ja sam evo rastravila pelenu i koliko vidim, nije riječ o plavom gelu, nego je samo dodan još jedan tanki sloj plave celuloze. Nadam se da sam u pravu i da ovo nije ništa opasno
leona81- nama su babylove propuštale, odnosno kakica je znala izaći iako je produžen taj dio na leđima, sve dok nismo prešli na veći broj, znači kada mu je bilo 8kg odmah sam prešla na 8-17kg, a sada ima nešto više od 9kg i već sam kupila 9-20kg, vjerujem da će i ove odgovarati.
vala baš, trebaju i muzičke želje ispunjavati
nego mi sad koristimo te preimium care, ali kad bebi sredimo ćuni bojim se da se ona mrežica ne zalijepi. znate li još neke jako tanke i mekane pelene ali da iznutra nisu mrežaste kao ove premium care
Trenutno smo na Pampers active care 4, ali mi se ne svidja to sto kad ga presvlacim, na kozi nadjem gela Probali smo Molfix malo pakovanje i iznenadila sam se jer, su po identicne pampersu, samo drugi print. Mislim da cu isprobati i Lumpi. Koristili smo Babylove i bile su nam grube, a Violeta je karton u odnosu na njih.
Trenutno smo na Pampers active care 4, ali mi se ne svidja to sto kad ga presvlacim, na kozi nadjem gela Probali smo Molfix malo pakovanje i iznenadila sam se jer, su po identicne pampersu, samo drugi print. Mislim da cu isprobati i Lumpi. Koristili smo Babylove i bile su nam grube, a Violeta je karton u odnosu na njih.
karton i ja tako mislim premium care bi i ja rado koristila da mi netko pokloni. vratila sam se pampersu. škorpija sleep i play su maksimalno tanke da se ljeti čini kad hoda u šorcu da nema pelena nikako na sebi.nekima ne odgovaraju ali nama su super.
IZVORNA PORUKA: scarlett leona81- nama su babylove propuštale, odnosno kakica je znala izaći iako je produžen taj dio na leđima, sve dok nismo prešli na veći broj, znači kada mu je bilo 8kg odmah sam prešla na 8-17kg, a sada ima nešto više od 9kg i već sam kupila 9-20kg, vjerujem da će i ove odgovarati.
mi imamo oko 5400, a koristimo broj 2 znaci od 3 do 6 kila jer su nam one od 4 do 9 prevelike? po tebi bi trebali koristiti broj 4? zar to nije ogromno
leona- ma draga ja govorim samo iz svog iskustva sa babylove. Br. 4 su od 7-18 kg, one su vam sada definitivno velike. A ove od 4-9kg su broj tri, čudi me da su vam velike, ali dobro, naravno ni proporcije svih beba nisu iste, moj je buca pa nam ovi br. možda zbog njegove širine odgovaraju , ako si te od 4-9 probala i velike su onda stvarno ne znam.
< Poruku je uredio scarlett -- 21.1.2010 16:16:36 >
meni dodje da posaljem mail merkatoru,stvarno sam zadovoljna pelenama al cesto ih nema mislim kakva je to politika firme zar nije logicno ako se nesto prodaje treba i da se nabavlja
I ja sam ljuta.... Isla u mercator po pelene i nema, samo one malene... Ma bas me briga, molfix mi je isto ok, a uvijek ih ima, i dode ih 80 za 27 km....