Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja koristim babylove i prezadovoljna sam...mežutim desi mi se da se beba izaspe po desnom boku...da li to može biti od pelena? to su sitne crvene ispupčene tačkice, i poneka čak i požuti, kao da su gnjojne......traje par dana i prođe...da li se kom to desilo?
Ja koristim Alana pelene koje kupujem u DM-u. Koristila sam Pampers i Violeta. Međutim, i od jednih i od drugih se moja djevojčica izaspe oko polnog organa. Jedino od ovih nema ništa. Pelene su super, razgradljive su 100%,...i što je najvažnije odgovaraju mojoj princezi.... Pozdrav
I ja, poput Lane kombiniram pampers activ baby i premium care.... Probala sam gotovo sve pelene koje mozemo naci na nasem trzistu i najzadovoljnija sam pampersovim....
Alana su extra....mi smo ih kupili na pocetku onako slucajno jer volimo dm i cesto smo tamo.....pampers ovdje nisu ni blizu kao vani a ostale jednostavno nisu dobre.....Alana nemaju gel ni ista od onih krutih traka ni materijala,najnjeznije su i najprirodnije........a i jako dobro upijaju!!!
I mi ćemo morati nešto mijenjati. Dosad sam bila jako zadovoljna babylove pelenama, međutim otkako smo prešli na broj 4 (7-18 kg) često se desi da propuste sa strane. A beba ima nešto malo više od 8 kg Scarlett jesi probala taj 4+, koja je razlika u odnosu na 4 ? Jesi sad zadovoljna?
I mi ćemo morati nešto mijenjati. Dosad sam bila jako zadovoljna babylove pelenama, međutim otkako smo prešli na broj 4 (7-18 kg) često se desi da propuste sa strane. A beba ima nešto malo više od 8 kg
I nama se ovo desava a beba ima preko 9 kg. Jos ja zadnji put nakupovala nekoliko jumbo pakovanja, imala onaj popust za bodove pa rekoh da iskoristim. Sad ne znam dal je samo do ovih pelena iz jumbo pakovanja ili inace do velicine 4. Jer tako proizvodjaci stave kao vece pakovanje da ispadne povoljnije na kolicinu a zapravo ubace robu losijeg kvaliteta. Kad potrosim ovu turu (ako potrosim) probacu neke druge.
Misliš da bi to mogao biti razlog Doduše i ja sam baš prošli put iskoristila te bodove i kupila ova jumbo pakovanja... Meni jedna kolegica hvali HAFU pelene, ima li možda neko da podijeli svoje iskustvo o ovim pelenama?
Kviki, probala sam samo jednu i nikave razlike, mada moj nije imao stolicu 6 dana, tako da ću podrobnije informacije moći dati nakon eksplozije Što se tiče vizuelne razlike, samo onaj plavi dio na sredini kao što je milenium pominjala i 1 cm duže naprijed i nazad.
ja sam probala br 5 mislila sam da su joj 4 i 4+ male,moja curica ima 10 kg i isto su pustale valjda joj je 5 preveliko.
Mi koristimo baby love 4+ i one su od 9-20 kg,a ipak su nam pocele propustati Mislila sam uzeti veci broj jer smo bas bili zadovoljni njima.Da li zaista moguce da su jumb-o pakovanje losije kvalitete
ja sam probala br 5 mislila sam da su joj 4 i 4+ male,moja curica ima 10 kg i isto su pustale valjda joj je 5 preveliko.
Ja sam prije par dana kupila 5, i evo koritimo ih - nisu ni jednom do sada propustile.....