|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
11.12.2009 13:01:06   
hanin
Ja koristim Pampers od rodjenja bebe. Tu i tamo probavala sam i druge, ali sam najzadovoljnija sa pampersom, narocito ovim novim u bijelom pakovanju. pamucne su, beba se ne osipa, cak i ne prolazi mimo pelene....user posted image

Dalia, moj Zivot, moja Sreca, moja Ljubav.....

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 726
11.12.2009 14:57:16   
delly
i ja kristim pampers user posted image user posted image i zadovoljna sam ,.. moja mala se pokaki do zuba tako reci mislila sam da je do pelene pa sam probala druge ali nije do nje je user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu hanin)
Neposredna veza do poruke: 727
11.12.2009 15:39:05   
ena23
I moj kaki do pupka i do potiljka user posted image ... da mi je viditi tu pelenu koja bi sve to upila...

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 728
11.12.2009 16:12:54   
Jajan
Ja koristim Pampers i jako sam zadovoljna, mada smo probali i Babylove u pocetku , ni one nisu lose ali su mi nekako podebele pa imam osjecaj da djete nema komocije dovoljno. Samo mi Pampers Sleep& Play nisu odgovarale jer ih moja curica prokvasi pretanke suuser posted image . Ali ove regularne Pampers su mi super.user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 729
11.12.2009 18:22:28   
Niobe
Ja sam probala Pampers Premium Care i one su zaista fenomenalne.
Međutim cijena im je prevelika za moj standard.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Jajan)
Neposredna veza do poruke: 730
11.12.2009 19:25:13   
IvanaTz
Premium Care su definitivno najbolje al' su fakat preskupe! A jeste li bile u prilici probati bilo koje od ovih pelena kupljene u npr. Njemackoj? Za nase trziste je sve krs i puno losije... :-(

< Poruku je uredio IvanaTz -- 11.12.2009 19:27:12 >

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 731
12.12.2009 14:07:51   
micica
Danas sam kupila Babylove pelene i "na prvu" mi izgledaju bolje od Pampersica. Nemaju mirisa, mekanije su na dodir i malo duze na ledjima. Jutros, u 5 sati, imam sta vidjeti. Bebara sva mokra- totalno. Jadnica, smije se, njoj sega sto se skida jos bi se i igrala a mene muka ufatila. Glupave pelene. Pampers definitivno nije za nas. Cijena ko cijena- sve je to negdje u par feninga ali su mi se skroz zgadile. Vidjecu kakve ce nam ove biti

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 732
12.12.2009 14:18:03   
škorpija
micica pa jel pampers nije za vas ili babyloveuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu micica)
Neposredna veza do poruke: 733
12.12.2009 15:15:40   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Niobe

Ja sam probala Pampers Premium Care i one su zaista fenomenalne.
Međutim cijena im je prevelika za moj standard.

meni smrde katastrofa..sve sam mislila da mi se bebi ukakao, a on jadnicak samo piskio...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 734
12.12.2009 15:20:25   
lirio
babylove i prezadovoljni smo i bebica i ja...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 735
12.12.2009 16:28:29   
micica
Skorpijo, skorpijice user posted image
Lijepo sam napisala Pempers nije za nas. Stvarno mislim da su grozne. Sto kaze Pocahontas beba se upiski a smrdi kao da se ukakilauser posted image

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 736
12.12.2009 16:33:37   
mamaajna
probali baby love,violet i sad molfiks,sve su dobre ali zadnje su mi najbolje do sada

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu micica)
Neposredna veza do poruke: 737
12.12.2009 16:34:26   
reallove
Ja sam presla na huggies jer pored toga sto propusta pampers ima i ruzan miris,moj svekar kaze pogledaj kako su oni to namjestili da beba kada se upiski smrdi a mama normalno odmah mijenja pelenu,sto je businessuser posted image ....ja sam pampers stalno mijenjala a beba uvijek smrdiuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu micica)
Neposredna veza do poruke: 738
12.12.2009 16:37:11   
mamaajna
dobro je on to skonto,svaka cast da deduuser posted image user posted image user posted image

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 739
12.12.2009 16:57:09   
Anoniman
Mi koristimo samo Pampers, one plave su imale cudan miris, a sad smo na Premium Care, i meni su bas super, ne propustaju i ne smrde, jbg ocito je sve individualan izboruser posted image

(odgovor članu mamaajna)
  Neposredna veza do poruke: 740
12.12.2009 17:16:37   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: reallove

Ja sam presla na huggies jer pored toga sto propusta pampers ima i ruzan miris,moj svekar kaze pogledaj kako su oni to namjestili da beba kada se upiski smrdi a mama normalno odmah mijenja pelenu,sto je businessuser posted image ....ja sam pampers stalno mijenjala a beba uvijek smrdiuser posted image

kod nas nema ovaj huggies, a bas bih ih voljela probati...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 741
12.12.2009 17:40:29   
majaaaa
Mi koritimo Pampers i zadovoljoljne smo.Probala sam i druge ,ali nisam navikla pa sve mi nesto fali :) pa se opet vratimo na Pampers.
Istina,imaju cudan miris,ali su nama super i ne propustaju.Dzana se malo ospe od drugi i tako da se i ne trudim mjenjati.
Moji nam posalju iz Italije i moram priznati,ima razlike od nasih.Cini mi se kao da manje smrde.
Sad ce nam kupiti huggies pa da probamo.Do tada,pampers na prvom mjestu.:)

< Poruku je uredio majaaaa -- 12.12.2009 17:47:27 >

Dzana:)
13.09.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 742
12.12.2009 18:44:46   
škorpija
micica sorry ja sam razumijela da je babylove propustio pa da one zato nisu za vas, a ono ipak "pempas" ne valja,( što bi rekli ovi naši u stranjskim zemljamauser posted image )

i ja bih voljela probati hugies, nedavno je bio test pelena u onom hrvatskom časopisu "mame i bebe" i te su pelene dobile najbolju ocjenu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu majaaaa)
Neposredna veza do poruke: 743
13.12.2009 8:27:06   
micica
Skorpijice, evo ja zvanicno jedan dan koristim Babylove i cini mi se da su ok. Bar nocas ona dva puta, koliko sam hranila bebu,  nije bila mokra. A pipkala sam je jadnicu samo da provjerim. Zaista su mi se svidjele, Babylove (da naglasimuser posted image ).
Citam da neko kaze da su deblje od Pampersica- nije istina. Iste su. Evo ja sam stavila par komada Pampersica pa par komada Babylove i iste su debljine. Stvarno mi je vise bilo dosadilo ganjati Pampers bez onog smrada i kontati jel i to fuls kod nas! Hajd sto smo "zona 3" za sve- sokove, cokolade, kozmetiku ali i pelene?! E jbg.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 744
13.12.2009 15:14:55   
manuela RR
IZVORNA PORUKA: manuela

Koristila pampers do prije mjesec dana,a sad koristim babylove i baš sam oduševljena,pravo su udobne i mekaneuser posted image user posted image user posted image
Emir koristi babylove MAXI
kad spava stavim mu pamučne peleneuser posted image user posted image user posted image

kod nas situacija nepromjenjena i dalje koristimo babylove peleneuser posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 745
14.12.2009 11:10:01   
Ilhana RR
Heeej drage... evo da vam javim da sam juce probala nove pelene Lamiji.

Bili smo na sijelu a zaboravila da ponesem pelene uz mene, poslala sam muza i rekla mu da mi kupi paketic sa najmanje pelena al najjeftinije, reko prilika da probam nove pelene hehe...

Kupio je neke koje se zovu Helen Harper, plavo pakovanje

user posted image

Mogu vam reci da sam prezadovoljna sa njima a cijena im je skoro u pola koliko placam Libero i pampers...

ako budem mogla naci ove pelene kod nas u gradu, vjerovatno imaju prodavnici sa istim imenom, kupovat cu ih...

Reko da podijelim iskustvo sa vama jer mozda mozete negdje naci ove pelene...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 746
14.12.2009 11:16:22   
reallove
user posted image

evo i nase pelene...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 747
14.12.2009 11:22:16   
snijeg
Koristila Pampers, zbog osipa i smrada (Pampers 3 nekako tukne sama od sebe, mislim na onu sa aloe verom i kamilicom) i sad koristimo Babylove - prezadovoljna sam!!

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 748
14.12.2009 11:39:01   
hanabanana
Mi probali Molfix ( imaju super akciju ) i ostali šokirani kvalitetom.
Tako da prelazimo sa Babylove na Molfix.

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 749
14.12.2009 12:37:05   
micica
Mm se vratio iz "Germanije" user posted image Kaze tamo dibidus drugaciji Pampers 3 nego kod nas. I to po cijeni od 7 eura sto nije ni 14 KM, a same znate koliko kosta ovdje. Fuj, fuj.
Babylove zadovoljavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *