Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Koristi li netko dm-ove pelene ja sam dosad uzimala pampers i violetu ali nekako mi sad pampers preskup kako guzara otezala a kazu da su te dm slicne a violetine mi nekako debele trenutno ih imam...
mi smo koristili dm-ove od rođenja ,pa do unazad mjesec,ali su nas razočarale,tačnije veličina 4.svaku noć bio mokar totalno,,i evo več koristimo 2 paketa pampersa actyve baby i nismo se još ni jednom probudili mokri! mada i babylove su nam bile predobre do ove zadnje dvije ture one su nam propuštale!
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
mi smo koristili dm-ove od rođenja ,pa do unazad mjesec,ali su nas razočarale,tačnije veličina 4.svaku noć bio mokar totalno,,i evo več koristimo 2 paketa pampersa actyve baby i nismo se još ni jednom probudili mokri! mada i babylove su nam bile predobre do ove zadnje dvije ture one su nam propuštale!
dady mislim da si trebala uzeti 5-icu,meni se to isto desilo,nekako 4-icu za cas prerastu.