Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Babylove . Veće od Pampersa i definitvno bolje. A tetaberta, i ja sam probala Molfiks i sve je po malo guzi ostajao gel. Grozno . Juče sam, kao najveća budala, kupila u Tušu Pampers 4+, jer mi je bilo mrsko ići u DM, i potrefim na stare pelene, one bez rastezljivih trakica. Pih, sad ih trošimo kao ludi, samo da ih se riješim.
kolika je cijena tih babylove pelena? jesu jeftinije puno od Pampersa...ja sam prezadovoljna Pampersom 2 ali ako imaju slice a jeftinije ja bih da pokusam promijeniti....Violetine su mi fuj...krute....
Na pocetku koristili pampers pelene i vl. maramice. Povremeno su znale propustiti ali sam kontala da je to zato jer nekad beba lezi na strani i da je normalno da se to nekad desi. Kad smo presli na vel. 3 bebina guza se osula i osip se nije smirivao. Htjeli smo ici dermatologu al rekoh mozda je do pelena (nova vel. pa mozda imaju neki novi sastojak) i presli smo na babylove. Osip se odmah smanjio i za 2 dana potpuno smirio. I jos nikad nisu propustile. Odusevljena sam sa babylove.
Jos da dodam ipak bih najradije koristila platnene pelene ali imam problem sa susenjem vesa tako da sam morala odustati od njih. A da imam susilicu moj izbor bi bile platnene pelene.
mi smo sve do prije dva mjeseca koristili pampers. i onda smo probali molfix, ovaj novi i prezadovoljni smo. nekad kad se eman tek rodio kupili smo pakovanje molfixa i bile su katastrofa. nekako krute i velike. nesto su na njima promijenili i super su. na pakovanju imaju sad neke mede i zeke. mada se nadamo da nam ubrzo nece trebati nikakve.....
Drage moje, tek sam sada procitala malo vise komentara. Ne znam da li se neka od vas sjeca dogadjaja od prosle, cini mi se, godine kad je u blizini Sarajeva beba od neka dva mjeseca ili cak i manje umrla a pretpostavljali su da je zbog pelena! Vidim da su neke od vas probale sve moguce vrste! Vjerujte, ja evo imam problem sa Pampersom i propustaju i imaju gadan miris i evo prije dan-dva dobila je osip a opet me strah probati neke druge jer mi je taj slucaj stalno na pameti. Cula sam za Babylove, sve najbolje zaista ali ... Kako pored onih tekstova o pelenama i slucajevima gdje su pokazano ove pelene stetne smijete tako experimentisati?
Drage moje, tek sam sada procitala malo vise komentara. Ne znam da li se neka od vas sjeca dogadjaja od prosle, cini mi se, godine kad je u blizini Sarajeva beba od neka dva mjeseca ili cak i manje umrla a pretpostavljali su da je zbog pelena! Vidim da su neke od vas probale sve moguce vrste! Vjerujte, ja evo imam problem sa Pampersom i propustaju i imaju gadan miris i evo prije dan-dva dobila je osip a opet me strah probati neke druge jer mi je taj slucaj stalno na pameti. Cula sam za Babylove, sve najbolje zaista ali ... Kako pored onih tekstova o pelenama i slucajevima gdje su pokazano ove pelene stetne smijete tako experimentisati?
Nisam cula za takve testove, ako nije problem, malo objasni.
kakva kamilica?!zar ima pampers s kamilicom? nebi da je čaj ja koristim onaj bez kamilice sleep and play(samo zato jer je jeftiniji)a ineče sve su mi pelene iste,nije imao osip od nijednih to je od bebe do bebe nečija je koža osjetljivija nečija nije.ako pogledamo ranije postove neki neke pelene hvale a drugi za te iste govore da su im najgore itd.svak mora pronaći one koje mu najbolje pašu.ako ima osip promineš druge i to je to.
Vjerujem da je to, kao i sve do sada, obicna propaganda. Nek mi neko da naziv institucije i rezultate testa da pogledam, pa cu onda o tome da razmisljam. Također mislim da je to pisano u svrhu promocje platnenih pelena, al to je opet moje misljenje. Ti po svom nahođenju, Micice, vjerujem da ćeš odlučiti ispravno. Ja ostajem pri Babylove.
< Poruku je uredio Niobe -- 10.12.2009 22:45:18 >
Ja sam "nova u tome"! Jos koristim 2 i zbunjuju me. Kupovala sam neko pakovanje Pampersica 92 kom 34KM, i te su bez kamilice i bez rastezljive trake. Onda sam pocela kupovati ovo narandzasto pakovanje, 74 kom (ili tako nesto) 18 KM- to mi je povoljnije. Medjutim ni one nisu iste. U Dm-u sam kupila 2 pakovanja, sa iste police- ispostavilo se da nisu iste pelene. Ja sam ko blentaca vadila kesu iz smeca da vidim "ko je lud"!!! Isto pakovanje, identicne kese a razlicit proizvod. Jedne su plavkaste unutra ( sa kamilicom naravno), imaju rastezljivu traku i nemaju tako intenzivan miris a druge su isto "kamilicne", bez plavicaste boje i bez rastezljive trake, sa gadnim mirisom koji je u dodiru s mokracom nesnosljiv! Kupila sam sad 3, da vidim i ona je "smrdljiva", bez rastezanja i nekako bebi dodje do pazuha! ogromne su a pise da su one 4-9 kg.
Ma definitivno prelazim na neke druge pelene jer sam mislila da je osip od maramica, pa od kreme pa sam skontala da su pelene ipak. Pokusacu ove Babylove pa cemo vidjeti. Iznenadila sam se kad sam vidjela osip jer bebaru vise perem nego brisem pa sam zato isla na sistem "eliminacije".