Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Koliko kostaju Violeta pelene od 9kg pa vise? Koliko komada se dobije?
oko 35 km,dođe ih 64ili 72 ovisi oćeš 4icu ili peticu.za tu cjenu ja bi rađe uzela bebilove cjena im je ista ili manja marku (neznam točno)a dođe ih oko 70 a mani broj 80 naravno,slično kao i kod ostalih.
Ako može netko da mi kaže nešto o ovom ''otvorena mreža'',di se nalazi,čime se bavi,kako pomaže kome je pomogao itd,baš me zanima? tražila sam na netu i nema ništa ,svugdje samo piše humanitarni fond otvorena mreža pomaže...pomaže...pomaže...nekako mi neznam.može pisati i fond ''ptica u zraku''pomaže''npr!
Pogledaj jedno jutro oko pola devet na obn-u emisliju ''Udri muški'' sa Batkom. Tu svaki put objasne o čemu je riječ.
Nikom ja nista ne sugerisem, samo kazem da sam ja uradila tako. Naravno da ces koristiti pelene koje odgovaraju tvojoj bebi
ma znam niobe,to ja samo tako govorim!neke fix ideje u mojoj glavi
Amrino jel ti kupujes babylove u DM? Danas sam ih gledala i cijena je super a,a vidim da si ti zadovoljna.
Ja sam peeeezadovoljna. Vec sam ih ranije preporucila. Ja sam eto prvo koristila sleep&play, a probala sam i molfix, violeta...ove su mi ubjedljivo najbolje. Trakice sa strana su elasticne, dosta su duboke na ledjima, moze u niih stati "tovar" a i nemaju onaj "cudni" miris kao npr. violeta- i sto je najvaznije cijena im je super!
viš ti to!a obično je kod ostalih manje komada a cijena ista.a kako to da ste još na četvrtici,a rodio se u trećem mjesecu,ja nešto kontam da prijeđem na peticu a 5 mjeseci je mlađi?!
Noa je curica pa ima oko 10kg zato sam na cetvorki.
curica!ja sve dosad misla momak hehe!meni su neke četvorke male a neke velike pa se mislim!npr pamperc 4 mi zadnji put bio mali a sad ovo pakiranje mi potrefili čak i veliki.moj ima 12kila,god i 2,5mj.
probala sam ja i beblove,super su mi,ali pored platnenih koristim pampers samo zato jer ih ne plaćam,znači džabe al to je već duga priča.a kad bi davala novac onda bi sigurno kupovala beblove!