Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo koristili Molfix. I neki dan smo kupili najnovije pakovanje Molfixa, i pelene su manje Bas sam se razocarala, jer smo bili prezadovoljni. Sada smo kupili Violetu, i pozitivno sam se iznenadila. A dobili smo i pakovanje Babylove pelena, tj. SLIPS MAXI... To su u stvari pelene - gacice. Navlace se kao gacice. Pravo su mekane i fine, i ova 2 dana sto ih koristimo zadovoljni smo. Tako da cemo vidjeti da li ostajemo na Violeti, ili prelazimo na Babylove.
Ja samo s ponosom moram da kažem - već dva mjeseca ne koristimo nikakve, čak mi je i ostalo desetak pelena neiskorištenih. A sve smo isprobale - najzadovoljnija sam bila sa Babylove, mada meni nisu loše bile ni Hafu - ponekad sam i njih uzimala, ali najčešće Molfix. Guza nije nikada bila osjetljiva niti na jedne od njih, a sad mi je najdraže kupovati one male preslatke pamučne gaćice.
ja od prvog dana koristim pampers i skroz sam zadovoljna.jos mi se nikada nije desilo da pelena propusti..mjenjam mu ih cesto svaka 2-3h a kada ukaki odmah ga presvucem i operem obavezno...
Mi pelene koristimo samo noću i koristili smo cijelo vrijeme Pampers, a neki smo kupili Molfix, jer nije bilo malog pakovanja Pampersa i mogu Vam reči da sam se prijatno iznenadila, nije neka razlika između ove dvije vrste pelena. Imaju vrlo sličan dizajin i onaj gel u sredini,i do sam nije propustila nijednom.
i mis mo posljednji put kuili molfix i ekstra su inace smo koristili kombinaciju babylove i pampers. molfix su meni sad iste ko pampers stvarno .... bas sam prijatno iznenadjena. mislim da su ih nesto mjenjali cini mi se da su prije bile krute?
Mi smo malo u eksperimentisanju pelena u zadnje vrijeme. Sve smo probali samo nismo violoeu u zadnje vrijem. Kad nam je guza bila mala nekako su nam bile grube mada smo sad veliki i vjerovatno ne bih trebali imati nekih problema. A mama bi zeljela jos malo ustedjeti a i koristiti domace hehehhe .... pa moze neko vase iskustvo. Mi smo inace na br 5 , moze i 4 al nam je bolje 5 nekako smo guzlati :))) Sad smo na Molfixu i zadovoljni smo al ni i viloletu da probamo . Moze li mi neko reci tacnu cijenu violete, broj komada u tom pakovanju i jesu li pregrube.
Probacemo kad iduci put nestane pelena p ajavimo svakako ....
Mi koristimo platnene u kombinaciji sa jednokratnim - uvece i u setnji su nam na guzi jednokratne i to najcesce pampers, a odnedavno i molfix. Prijatno sam iznenadjena molfixom - mozda su i bolje od pampersa a jeftinije dosta.
Violeta su nam predebele i prekrute i pregrube...rado bismo kupovali i podrzali domace, ali stvarno su kao da su od kartona :(
hvala na informaciji ... znaci malo su se promjenile. jer sjecam se onih za bas male beb bilu su bas pregrube. ipak proslo je godina i cetiri mjeseca pa su se vjerovatno i poboljsale .
Probacemo neko malo pakovanje da vidimo :)
A sa molfiks sam i ja prijatno iznenadjena meni je definitivno bolji od pampersa
< Poruku je uredio mamina princeza -- 3.11.2009 14:54:46 >
nama su prije bile lose violete a sad pravo dobre.meni su iste kao i molfix
Nisam tako davno kupila te violeta pelene i to mal pakovanje bas da isprobam - ne mogu da vjerujem da su nesto u medjuvremenu izmijenili da nisam naletila na neku staru zalihu?
Mislim nisu ni blizu pelenama poput pamper ili molfix (po debljini i mekoci).
A nisu ni nesto jeftinije od pampersa da bih zbog cijene malo zazmirila na izvedbu (funkcija je ok, ne propustaju stvarno) - ali kada hocu curici da ih namjestim ono oko prepona da je ne zulja - nema sanse - krute su i ne prate oblik tijela / nogice / guze
nisam sigurna al znam da su u Kunzumu na nekoj akcij,pa ih tu i kupujem.i kostaju 28KM s tim sto dode i ta torbica a u njoj vlazne maramice,veliko pakovanje,ulosci i jos neki sitnica
ja od prvog dana koristim pampers i skroz sam zadovoljna.jos mi se nikada nije desilo da pelena propusti..mjenjam mu ih cesto svaka 2-3h a kada ukaki odmah ga presvucem i operem obavezno...
mala mu gdje ti kupujes pampers. Ja uzimam u Adi marku 19km.dodje 50kom.isto su pampers i dobre su zadovoljni smo ,ciste i suhe guzare ....