|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
8.10.2009 16:30:46   
Adana
Mi smo koristili Molfix. I neki dan smo kupili najnovije pakovanje Molfixa, i pelene su manje user posted image  Bas sam se razocarala, jer smo bili prezadovoljni.
Sada smo kupili Violetu, i pozitivno sam se iznenadila. user posted image  A dobili smo i pakovanje Babylove pelena, tj. SLIPS MAXI... To su u stvari pelene - gacice. Navlace se kao gacice. Pravo su mekane i fine, i ova 2 dana sto ih koristimo zadovoljni smo. Tako da cemo vidjeti da li ostajemo na Violeti, ili prelazimo na Babylove.

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 576
8.10.2009 18:58:32   
reallove
mi koristimo pampers active baby..ali sada sam procitala ovaj tekst o pelenama,malo me frka uhvatila iako stalno mijenjam pelene svako sat ili dva

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 577
27.10.2009 22:17:44   
mamina danica
mi koristimo platnene a ponekad ,kad izlazimo na duže, jednokratne ALANA.Mislim da bebače i treba navikavati na čiste i suve guze.

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 578
27.10.2009 23:47:18   
lejlašh
Ja samo s ponosom moram da kažem - već dva mjeseca ne koristimo nikakve, čak mi je i ostalo desetak pelena neiskorištenih.
A sve smo isprobale - najzadovoljnija sam bila sa Babylove, mada meni nisu loše bile ni Hafu - ponekad sam i njih uzimala, ali najčešće Molfix. Guza nije nikada bila osjetljiva niti na jedne od njih, a sad mi je najdraže kupovati one male preslatke pamučne gaćice.

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

(odgovor članu mamina danica)
Neposredna veza do poruke: 579
28.10.2009 8:30:23   
mala mu
ja od prvog dana koristim pampers i skroz sam zadovoljna.jos mi se nikada nije desilo da pelena propusti..mjenjam mu ih cesto svaka 2-3h a kada ukaki odmah ga presvucem i operem obavezno...

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 580
28.10.2009 8:52:50   
maja78 RR
Na pocetku koristili pampers, ali su propustale i od tada Violetu, par puta probala molfix i bila zadovoljna. Ali ostajem vjerna violeti

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 581
28.10.2009 9:01:37   
tap3ah
Počeli s pampersom ...... i pokušali s violetinim (malkice nam bile grube) i završili na molfixu evo već par pari mjeseci i ok su nam za sada.

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 582
28.10.2009 13:00:40   
mamana
Mi pelene koristimo samo noću i koristili smo cijelo vrijeme Pampers, a neki smo kupili Molfix, jer nije bilo malog pakovanja Pampersa i mogu Vam reči da sam se prijatno iznenadila, nije neka razlika između ove dvije vrste pelena. Imaju vrlo sličan dizajin i onaj gel u sredini,i do sam nije propustila nijednom.  

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 583
28.10.2009 13:02:16   
mamina princeza
i mis mo posljednji put kuili molfix i ekstra su inace smo koristili kombinaciju babylove i pampers. molfix su meni sad iste ko pampers stvarno .... bas sam prijatno iznenadjena. mislim da su ih nesto mjenjali cini mi se da su prije bile krute? 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamana)
Neposredna veza do poruke: 584
28.10.2009 13:06:37   
ElEmina
Molfix pelene + Nivea soft&care maramice = Idealna kombinacija za naše dupenceuser posted image user posted image user posted image

Mama voli mazu, maza voli mamu:)
18.04.08.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 585
28.10.2009 13:27:56   
dinnaa
mi koristimo molfix pelene  i super su....

11.06.2009 postala najsretnija mama na svijetu

(odgovor članu ElEmina)
Neposredna veza do poruke: 586
3.11.2009 14:44:26   
mamina princeza
Mi smo malo u eksperimentisanju pelena u zadnje vrijeme. Sve smo probali samo nismo violoeu u zadnje vrijem. Kad nam je guza bila mala nekako su nam bile grube mada smo sad veliki i vjerovatno ne bih trebali imati nekih problema.
A mama bi zeljela jos malo ustedjeti a i koristiti domace hehehhe .... pa moze neko vase iskustvo. Mi smo inace na br 5 , moze i 4 al nam je bolje 5 nekako smo guzlati :))) Sad smo na Molfixu i zadovoljni smo al ni i viloletu da probamo .
Moze li mi neko reci tacnu cijenu violete, broj komada u tom pakovanju i jesu li pregrube.

Probacemo kad iduci put nestane pelena p ajavimo svakako ....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu dinnaa)
Neposredna veza do poruke: 587
3.11.2009 14:46:51   
bebacha
e vec drugi put kupujemo violet br.5 i super su.jos samo dodu i neke torbice na poklon pa u njima svasta nesto

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 588
3.11.2009 14:48:01   
shpagica
Mi koristimo platnene u kombinaciji sa jednokratnim - uvece i u setnji su nam na guzi jednokratne i to najcesce pampers, a odnedavno i molfix. Prijatno sam iznenadjena molfixom - mozda su i bolje od pampersa a jeftinije dosta.

Violeta su nam predebele i prekrute i pregrube...rado bismo kupovali i podrzali domace, ali stvarno su kao da su od kartona :(

Neposredna veza do poruke: 589
3.11.2009 14:51:03   
bebacha
nama su prije bile lose violete a sad pravo dobre.meni su iste kao i molfix

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 590
3.11.2009 14:51:44   
Nellica
Naručili smo od mamine cure platnene i nadamo  se da cemo izgurati u njima do kraja.

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 591
3.11.2009 14:53:14   
mamina princeza
hvala na informaciji ... znaci malo su se promjenile. jer sjecam se onih za bas male beb bilu su bas pregrube. ipak proslo je godina i cetiri mjeseca pa su se vjerovatno i poboljsale .

Probacemo neko malo pakovanje da vidimo :)

A sa molfiks sam i ja prijatno iznenadjena meni je definitivno bolji od pampersa

< Poruku je uredio mamina princeza -- 3.11.2009 14:54:46 >

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 592
3.11.2009 14:54:25   
bebacha
mi smo prvi put kupili pelene br2 i bile su katastrofa i vise nikad nissmo kupili i neki dan kupimo br5 i nama su super

Neposredna veza do poruke: 593
3.11.2009 14:55:17   
mamina princeza
Nadam se da ce biti i nama:) Hej bebacha kad si tu koliko kostaju ??? :) 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 594
3.11.2009 14:56:49   
shpagica
IZVORNA PORUKA: bebacha

nama su prije bile lose violete a sad pravo dobre.meni su iste kao i molfix

Nisam tako davno kupila te violeta pelene i to mal pakovanje bas da isprobam - ne mogu da vjerujem da su nesto u medjuvremenu izmijenili user posted image  da nisam naletila na neku staru zalihu?

Mislim nisu ni blizu pelenama poput pamper ili molfix (po debljini i mekoci).

A nisu ni nesto jeftinije od pampersa da bih zbog cijene malo zazmirila na izvedbu (funkcija je ok, ne propustaju stvarno) - ali kada hocu curici da ih namjestim ono oko prepona da je ne zulja - nema sanse - krute su i ne prate oblik tijela / nogice / guze user posted image  

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 595
3.11.2009 14:57:27   
bebacha
nisam sigurna al znam da su u Kunzumu na nekoj akcij,pa ih tu i kupujem.i kostaju 28KM s tim sto dode i ta torbica a u njoj vlazne maramice,veliko pakovanje,ulosci i jos neki sitnica

Neposredna veza do poruke: 596
3.11.2009 15:10:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala mu

ja od prvog dana koristim pampers i skroz sam zadovoljna.jos mi se nikada nije desilo da pelena propusti..mjenjam mu ih cesto svaka 2-3h a kada ukaki odmah ga presvucem i operem obavezno...
mala mu gdje ti kupujes pampers.
Ja uzimam u Adi marku 19km.dodje 50kom.isto su pampers i dobre su zadovoljni smo ,ciste i suhe guzareuser posted image ....

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 597
3.11.2009 16:31:21   
reallove
mi smo presli na huggies pelene i prezadovoljni smouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 598
3.11.2009 16:35:30   
mamaajna
koliko kostaju mofix 3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 599
3.11.2009 16:45:04   
dafri
Pampers,mislim 2 za bebe od 4-9,mi imamo  oko 8kg,probala bih i neke druge ali ne znam koje.Maramice uvijek violetine i ok su.user posted image

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *