|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
18.6.2009 16:11:49   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: mamina cura

http://www.naslovi.net/2008-05-15/glas-javnosti/pelene-veoma-opasne/672697
http://www.naslovi.net/2008-05-16/glas-javnosti/profit-na-stetu-beba/673999

Slucajno sam naisla na tekst

jao uzasuser posted image ovo je grozno,znam da nisu zdrave kao platnene ali ovo je nevjerovatno sta lobi radi igra se sa zdravljem malih bebicauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 551
18.6.2009 17:17:47   
HannaS
Mi koristimo pampers,al par puta se vec desilo da procure.Danas je cak i kaka procurilauser posted image Pa ne znam da li da probam neke druge.Dobili smi u bolnici Violetine al nisu mi bas nesto.Jos cemo vidjet

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 552
18.6.2009 17:24:49   
meme27
ja sam svojoj maloj uzimala pampers pa kada mi se mala prosipala uzimala sam libero i od tada sve je bilo okuser posted image

mala dijeca piju mlijeko a velika piju krv

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 553
18.6.2009 22:42:39   
mamina cura
IZVORNA PORUKA: gvendolina

IZVORNA PORUKA: mamina cura

http://www.naslovi.net/2008-05-15/glas-javnosti/pelene-veoma-opasne/672697
http://www.naslovi.net/2008-05-16/glas-javnosti/profit-na-stetu-beba/673999

Slucajno sam naisla na tekst

jao uzasuser posted image ovo je grozno,znam da nisu zdrave kao platnene ali ovo je nevjerovatno sta lobi radi igra se sa zdravljem malih bebicauser posted image

Zalosno je i da na ovakav tekst niko osim jedne mame nema komentarauser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

Neposredna veza do poruke: 554
19.6.2009 0:55:45   
milenium
Probali i bebilove,viletu,molfiks i pampers,ni od jednih se nije osuo,sve su mi super,možda je ipak malo violeta na zadnjem mjestu.sad pokušavamo platnene BAMBINOMIO al su grubeeeeee,vidit cemo jošuser posted image

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 555
19.6.2009 7:24:05   
Anoniman
Mi smo vec dugo na tuti, ali gotovo uvijek sam joj kupovala Violeta pelene.Nama su se pokazale skroz OK, nisu propustale, komotne su, njezne, dobro upijaju,a i domace su user posted image . Probala sam i Molfiks i Pampers., ali sam ipak bila vjernija Violeti.

A sto se gore navedenog linka tice...Ne znam sta bih vam rekla. Nesto ne vjerjem. Ne kazem da neke pelene ne spadaju u tu katgoriju,  ali ako je pelena testirana od strucnog tima i ima taj pecat na sebi, onda zasto bih ja vjerovla tom nekom "lijevom" clanku. I osim toga, savjetoval sam se s pedijatrima u vezi pelena. Svi do jednog kazu da je izum ovih jednokratnih pelena olaksica i za djete i za mamu. Ostaje samo to da stvarno zagadjuju okolis. Ali opet, bolje se razgradjuju nego obicna najlon kesa!
Nikad nisam imala nikakvih problema, hvala Bogu, zbog pelena. Ali sam dijete redovno presvlacila, drzala je malo tokom dana bez pelene, da se koza odmori i prozraci.

< Poruku je uredio pahuljica farah -- 19.6.2009 7:32:11 >

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 556
19.6.2009 7:49:15   
nanika
ja isto imam dobro iskustvo sa VIOLETA pelenama. Uzimala sam i MOLFIX, i on je dobar. Od svih PAMPERS je najtanji pa sam ga probala curici stavljati ljeti, meni toliko smrdiiiii, neopisivo. Na kraju sam odustala od njih. Kad god je bila u Pampersu mama me pitala "jel se ovo ona ukakila".user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 557
19.6.2009 8:12:03   
M kao Mama
Nakon dvije godine i skoro pet mjeseci, Lajlina guza je dobila nove pelene, Bebylove iz DM-a, iskreno da vam kažem sve do sada sam joj kupovala pampers, ali kako ona sada samo po noći i kada negdje idemo nosi pelenu, odlučilasam se na ove iz DM-a, po preporuci nekoliko mama. Cijela im je pristojna 72 pelene za 32 KM, i mi smo za sada zadovoljne. 

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 558
19.6.2009 8:14:38   
nanika
Bas cu aBd sa drugom bebom probati te baby love. Toliko ih hvale

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 559
20.6.2009 0:37:38   
Visnja RR
Gore navedeni tekst me uopste nije uzbudio...jer :
Asja nema nikakvu alergiju niti pelenski osip... zasto? jer  joj mjenjam  pelene cesto... najduze se zadrzi 2, 5 sata na njoj... ako vidim da se ukakila mjenjam iste sekunde taman da sam joj minut prije pormjenila pelenu... a isto tako ako vidim da se popiskila vise mjenjam pelenu ne cekajuci ta dva sta...
I mi koji koristimo jednokratne pelene brinemo o nasoj djeci ... i osvjestene smo majke user posted image ...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 560
20.6.2009 12:01:21   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Asja nema nikakvu alergiju niti pelenski osip... zasto? jer  joj mjenjam  pelene cesto... najduze se zadrzi 2, 5 sata na njoj... ako vidim da se ukakila mjenjam iste sekunde taman da sam joj minut prije pormjenila pelenu... a isto tako ako vidim da se popiskila vise mjenjam pelenu ne cekajuci ta dva sta...

Ni Ajdin nema osip jer mu ja redovno perem guzu i mijenjam pelene jako cesto.Neke mame se cude kada im kazem da ja svojoj bebi cak i po noci mijenjam pelene,kao nemoj navici ces gaMa koliko nekad bila pospana ja ga presvucem,cak mi se i ukaki nakon presvlacenja i ja ga opet presvucem,nije mi tesko.

Bas mi zao da ga ostavljam dugo u pelenema pogotovo sa svim tim gelovima unutra,najsretnija je guza kad se skroz skineuser posted image
Znam kako su meni neudobni ulosci,a kako je tek maloj guziuser posted image  
Evo citam svi hvale ove baby love pa cemo da probamo dok ne nabavimo platneneuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 561
20.6.2009 17:56:28   
Anoniman
I ja svoju bebicu presvlačim i po noći user posted image user posted image  i do sad se x puta opet uneredio odmah nako presvlačenja .... al sve za male guze user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 20.6.2009 17:57:00 >

Neposredna veza do poruke: 562
29.6.2009 10:30:30   
vanny
ja sam od početka koristila pampers i sa nekih pet mjeseci smo prešli na libero, i tada je dobila osip, pa smo se vratili na pampres i clever.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 563
2.7.2009 13:17:43   
*Seve*
Koristim pampers i miletove....

(odgovor članu vanny)
Neposredna veza do poruke: 564
2.7.2009 13:20:07   
Chuchi
Pamperst active baby, i pampers sleep&play! Prve koristim kad spava po noci, druge po danu, jer se cesce presvlaci.
Prije sam koristila Linostar, starijem sinu, ali sad nigdje nisam vidjela da ih ima. Prestali proizvodit??user posted image
btw, Pamers su mi extrauser posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu *Seve*)
Neposredna veza do poruke: 565
2.7.2009 14:05:10   
škorpija
pampers i samo pampers, sve ostale nam propuštaju, danju ih mijenjam vrlo često, svalka dva sata, noću ne mijenjam, samo ako se ukakkio, jer ga inače razbudim i niko živ ga ne bu ispavao. Ovako noću spava i po pet sati u cugu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 566
2.7.2009 17:39:04   
juni
Iskrena da budem, mene pece savjest kad procitam ovaj tekst user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 567
2.7.2009 18:04:37   
milenium
Chuci linostar viđam često po prodavaonicama,baš sam s pitala kakve su.nije ih nestalo.mi koristimo pampers i platnene BAMBINO MIOuser posted image

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 568
3.7.2009 10:47:09   
škorpija
Ih ja sam novinar po zanimanju pa vrlo dobro znam kako se tekstovi napucavaju da bi se izazvala senzacija, izvučeš samo ono što će uzburkati javnost, a zaobiđeš dodatne informacije, tako da to o opasnim jednokratnim pelenama ne vjerujem. Naravno da bebac ima bilo kakvu rekaciju na njih iste sekunde bih prešla na platnene

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 569
3.7.2009 13:45:16   
gvendolina
evo mi prije par dana kupili Baby love pelenice,dosta smo zadovoljni ni jednom jos nisu propustileuser posted image mekane su i nemaju onaj ruzni miris kao pampers.vdijecemo kako ce se jos pokazati

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 570
26.7.2009 8:28:16   
taze_mlada
dakle, probala haman sve hahaha pocela sa pampers ali sam rekla da cu vecinu probati pa tek onda jedne ono bas koristiti... za sada sam najvise zadovoljna sa babylove i molfix...samo brate mili u Dm-u na grbavici skoro nikako u zadnje vriujeme da ugrabim manje pakovanje babylove br3...sve ono jumbo a ja hocu da probam da vidim kakva je 3 jer sam bila zadovoljna sa 2 ali ipak da probam.. i onda bila "prinudjena" jednom da uzmem pampers a jednom molfix..iako beba za sada da kucnem u drvo nije reagovala na te promjene, mislim na osipe i slicno... na temi pampers pelene sam vec rekla svoje iskustvo.....

Neposredna veza do poruke: 571
27.8.2009 23:19:20   
ns.mery
Mi koristimo  obicne platnene pelene kada smo kod kuce , a kada idemo van koristili smo violeta a sada smo uzeli pampers da probamo i za sada smo zadovoljni pa vidjecemo jos  kako ce se pokazati  

NASA PRINCEZICA SE RODILA 22.06.09

(odgovor članu taze_mlada)
Neposredna veza do poruke: 572
28.8.2009 15:57:24   
emma.L
Probali smo Violetu i Babylove, kao i ovaj novi Pampers Premium- i uvijek se vratimo na klasični Papmers Active Baby. Jedino on ne propusti, i jedino u njima nikada nije imala osip.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu ns.mery)
Neposredna veza do poruke: 573
2.9.2009 11:11:54   
Kviki
Zasad smo probali babylove mini i bili zadovoljni user posted image , a nedavno i pampers sleep & play user posted image  koje gotovo svaki put propuste, ponekad čak i na leđima.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 574
9.9.2009 20:56:16   
mojbebac

probali i pampers i violetu i baby love, sada trenutno koristimo molfix drugo pakovanje i super su!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *