Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo ispocetka koristili Violetu br.1 iz onog poklon paketa. Nisu nam bile lose, dosta su tanke i nisu propustale. Kad smo uzeli Violetu br.2 bila nam je bas gruba. Presli na Babylove i od njih je dobio osip na ledjima u liniji zastitne trake. Sad smo na Pampersu - nisam bas zadovoljna jer znaju propustiti. Vidim hvalite Molfix, mogla bih ga probati poslije ovih. Samo da dodam da sam htjela od pocetka ici sa platnenim, ali s obzirom da male bebe kakaju poslije skoro svakog podoja trebala bi mi ih tona, a o pranju i susenju da i ne govorim. Ali, kad budemo malo veci sigurno cemo preci na platnene.
mi smo presli na huggies pelene i prezadovoljni smo
Odlične su, mi dobili iz Srbije jedan paketić. Žao mi je što ih nema i kod nas. Bolje su od Pampersa. Mi koristimo Pampers, ali čim potrošimo ovo pakovanje što imamo prelazimo na Babylove. Jeftinije, veće i bolje.
Koristili smo Pampers... kao pelene sa najboljom reklamom - propuštale često. Koristili i Molfix... kao pelene sa najnižom cijenom - propuštale STALNO. Koristimo Violetu... kao domaći proizvod - nikad nas nisu iznevjerile. (a nekad koristimo i platnene pelene, kad je mama kući : ))
mi smo presli na huggies pelene i prezadovoljni smo
Odlične su, mi dobili iz Srbije jedan paketić. Žao mi je što ih nema i kod nas. Bolje su od Pampersa. Mi koristimo Pampers, ali čim potrošimo ovo pakovanje što imamo prelazimo na Babylove. Jeftinije, veće i bolje.
puno su bolje od pampers,malo su skuplje ja mislim,20 kom-5 eura ali se isplati super su jos nikako nam nisu propustile,guza je zadovoljna cudno mi kako ih nema u BiH ja sam mislila da ima
Mi smi koristili Baby love ali su nam propuštale i prešli na Violetu ali nisu nam odgovarale te smo sada na Hafu pelenicama i prezadovoljni smo .Paket u Zenici 2 od 80 komada košta 21.90 Km. Odgovara Doriju a Boga mi i džepu
Mi smo prije mjesec dana kupili molfix pelene i maramice... Za maramice svaka cast, extra su, ja mislila po onom jakom mirisu da ih ni ne koristim, al nakon sto sam joj koji put obrisala guzu, ojed i crvenilo kao da su cudom nestali... I otkad ih koristimo( naravno nakon brisanja i operemo guzu) vise nema ni c od crvenila...I bas sam skontala da je od toga... Pelene su mi isto ok, ali par putas mi se desilo da na guzi nadem giglice nekog ljepljivog gela koji je ocito ispao iz pelena... je li se vama to desavalo, prosto ne znam sta je to i smijem li ih i dalje koristiti ili da opet promjenim
Danas sam kupila Violeta pelene 4-9 kg iz sljedećeg razloga a i zato jer nedjeljom ne radi DM da kupim babylove. Do sada smo koristili babylove i super su, bez primjedbe. Odlicne su nam bile i papmers premium care, ali kostaju duplo kao ista kolicina babylove-a(a nisu duplo bolje), dakle zdra'o.
Danas sam kupila Violeta pelene 4-9 kg iz sljedećeg razloga a i zato jer nedjeljom ne radi DM da kupim babylove. Do sada smo koristili babylove i super su, bez primjedbe. Odlicne su nam bile i papmers premium care, ali kostaju duplo kao ista kolicina babylove-a(a nisu duplo bolje), dakle zdra'o.
i ja sam sad kupila violetine i dobili smo gratis torbicu i u njoj sve za mamu ...
Teta Berta, te granulice su zapravo opasan gel. Pazi da Nika ne uzme u ruku. Mislim da je Boogy Woogy jednom pisala bas o tome. Ja bih promijenila pelene i uzela one bez gela.
gledala sam to s torbicom ali unutra ne dođe skoro pa ništa,osim 1hig uložaka,ostalo su kao neki testeri ubačeni sve po jedno,1 vlažna maramica akne tako nešto,vlažne intimne maramice 3 maramice i vlažni toalet papir cijeli kojeg ionako ne koristim,uglavnom skontala sam da ono što im je bilo višak ili s greškom to su ubacili!žalosno!
Babylove iz DM-a, vjeruj mi da su najmanje zlo od svih koje nam nude. MM i ja smo izucavali sastav vecine pelena i ove su se pokazale najbolje, bez hemije i pola su pamucne. I mi smo nekad detaljni
Mi smo od neki dan poceli koristiti Molfix. Zadovoljni smo, a sto je najbitnije guzi odgovara. Od samog pocetka smo bili na Pampersu i bili smo takodjer zadovoljni. Medjutim, od kada je Asja prohodala, poceli su nam se javljati problemcici jer sve izadje sa strana, kada je stolica u pitanju. Tako da smo probali Molfix i za sada dobro se pokazao.
Babylove iz DM-a, vjeruj mi da su najmanje zlo od svih koje nam nude. MM i ja smo izucavali sastav vecine pelena i ove su se pokazale najbolje, bez hemije i pola su pamucne. I mi smo nekad detaljni
Babylove nismo probali, ali sam jednom u DM-u kupila neke ekološke, ne znam kako se zovu i nisu mi se baš pokazale kao efikasne. Koliko su te Babylove? Koliko ih je u pakovanju?
Ako može netko da mi kaže nešto o ovom ''otvorena mreža'',di se nalazi,čime se bavi,kako pomaže kome je pomogao itd,baš me zanima? tražila sam na netu i nema ništa ,svugdje samo piše humanitarni fond otvorena mreža pomaže...pomaže...pomaže...nekako mi neznam.može pisati i fond ''ptica u zraku''pomaže''npr!
Ove sto mi kupujemo su od 7-18 kg i dodju 84 komada, kostaju 33 km. Mi ih od pocetka koristimo, nemaju nikakvih mirisa i sreca pa smo nasli ove inace bih ja presla na platnene.