Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kazu da se zadnja 2 mjeseca najvise dobija na tezini, a ja evo 36. sedmica i stojim na istoj kilazi kao i prije mjesec dana, a metem sve. Do sada se udebljala 12 kg i super mi je, uopste se ne primijeti. Izgleda da sve zavisi i od organizma, jer ja jako puno slatka jedem a eto nisam se previse udebljala.
ah...zavidim vam jos se nadam da ce ovo debljanje malo usporiti. a krvna slika mi je savrsena. izgleda da cu biti jedna od onih trudnica koje su se puno udebljale
Drage moje trudnice ja sam uvijek bila sklona debljanju i morala sam misliti šta ću i koliko pojesti. Prije trudnoće taman sam bila sredila kilažu i sama sam sebe oduševila, ali mislim da je trudnoća perid u kojem ne treba bas da se opterećavamo kilicama, mada i ne bi trebale da ručkamo sve i svašta . Skinut ćemo kilice, mislim pozitivno .Mi smo se opet malo ubebelili 21+3 i imamo 4kg viška u odnosu na početnu težinu. I nije puno koliko se malo krećem i puno sjedim,uslovljena poslom koji radim
17-ta nedjelja (mada sam po UZ 16-ta) i +2 kg, znaci sa 58kg na 60 kg, mislim da je za sada ok, mada "cuvam trudnocu", i iznenadjena sam kilazom, mislila sam da cu buknuti, ali eto za sada je ok .
U prvoj trudnoci smrsala 14 kila..pa vratila mozda 3,4..u ovoj ranoj trudnoci..zasada variram..kilo dole..kilo gore...stratal sam sa 63 kile,visoka sam 169..
Pozdrav svim forumašicama, evo pišem svoj prvi post na ringeraji... u 23. sam tjednu i dobila sam 7 kg i sve se lijepo ravnomjerno rasporedilo zatrudnila sam sa 70, imam 77, i nadam se da neću doć do 90
ja 22 sedmica, negdje + 6 ili 7 kg.. i to imam osjecaj da sam dobila sve u zadnjih mjesec dana kad sam se "projela" :))) kazu svi da se zadnjih mjeseci rapidno deblja.. ima li neka da me utjesi da to ne mora biti tako? :)
eh evo da citiram sama sebe.. sad sam 33+0 i udebljala sam se 7 kg.. tacnije, nakon pisanja prethodnog posta - dobila sam 8 kg.. da se ne lazemo skoro 9.. i to ja mislim sve u jednom mjesecu, eh onda su mi ustanovili secer pa sam malo rucnu povukla.. prestala jesti slatko i pocela da mrsam.. tako da sam sad u plusu 7 kg.. navodno se ne vidi puno.. zatrudnila sam sa 70 kg a visoka sam 171-172 cm..
blago vama cureeee...joj ja danas prvi put stala na vagu od kad sam saznala da sam T udebljala sam se 3 kg (61.5kg sam imala,a sad već 64.5 :( ) bit će od neke nervoze i prestanka pušenja,ali i neredovite probave,a nemam nikakvih mučnina(što vi mislite?), valjda neću više,probat ću se skulirat tek sam u 6t....
Trudnice moje drage,divim vam se na vasim kilicama Ja sam tek 20 nedelja a vec +10kg! Znam da nije normalno ali sta da radim,pocela sam setat,jesti vise voca itd,ali moja bolest je slatko a i onako sam usla u trudnocu sa + 10kg... Ocajna sam,ali nisam pametna kako malo usporiti ovo debljanje jer koliko znam tek sad se trebam debljat ono pravo...pomagajte sa savjetima...
ja sam 33+2 i imam +14,5 kg meni je to super s obzirom da sam zatrudila sa 49kg, dakle sada imam 63,5 kg a visoka sam 163 cm. sa proslom trudocom sam se udebljala 19 kg i od toga sam uspjela sacuvati 3 kg. nadam se da cu i sad sacuvati koju kilicu jer bi volila da poslije poroda ostanem bar sa kilazom 58 :)
ja sam 33+2 i imam +14,5 kg meni je to super s obzirom da sam zatrudila sa 49kg, dakle sada imam 63,5 kg a visoka sam 163 cm. sa proslom trudocom sam se udebljala 19 kg i od toga sam uspjela sacuvati 3 kg. nadam se da cu i sad sacuvati koju kilicu jer bi volila da poslije poroda ostanem bar sa kilazom 58 :)
Super , hajde nam se pridruzi na temi "Razgovori u ocekivanju bebe" .