Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mali update za kilice, 27-a sedmica + 7 kg više u odnosu na početnu. Zadovoljna sam u odnosu na činjenicu koliko jedem slatka :) i bez trudnoće bi izgledala kao trudna a i naravno da ne zaboravim konstantni zatvor. Svaka čast mamicama koje uspijevaju da održe normalnu kilažu i u trudnoći
Jooooj, ja 25 sedmica i 7,5 kg. Spadam u kategoriju debelih trudnica kojima preporucuju do 9 kila u citavoj trudnoci, a neki dr. su mi savjetovali i manje :( Ovo je krenulo lose... Jos mi druga trudnoca, rekoh bit cu pametnija ovaj put. Necu jesti vise slatkise, casna pionirska!
Nikad se nisam odjavila s ove teme,pa evo da se utefterim sad...dakle na porod otišla sa +11,5 kg...kući došla sa +4 kg...a sad nakon 2,5 mj sam na +2 kg ,a dojimo Još samo da se stomo vrati u prvobitno stanje i ko nova sam
Pozdrav svim forumašicama, evo pišem svoj prvi post na ringeraji... u 23. sam tjednu i dobila sam 7 kg i sve se lijepo ravnomjerno rasporedilo zatrudnila sam sa 70, imam 77, i nadam se da neću doć do 90
evo mene opet 27. tjedan 80 kg, nekako mi se ne slažu mjerenja kod kuće i kod doktora ali nema veze, malo ću pripaziti na to što jedem, pauziram sa slatkišima dok ne otvorim sezonu plivanja
ja sam mashallah u 35/36 sedmici dobila 13,5 kg od pocetka trudnoce... ali sve se tjesima time sto je beba krupna a i prvi je put... jedino sto me remeti jeste sto sam dobila 10kg kad sam se udala pa za godinu dana... tako da imam i previse, mada neki tvrde da se ne vidi, makar s ledja
Zenice ne zamarajte se kilazom, mada je to lakse reci nego uciniti, ali da vas utjesim ja sam na porod otisla sa 96 kg, s porodom otislo samo 5, ali evo sad je mom bebacu 7 mjeseci, a ja vagam 74 kile. Pusa
imala sam i prije ove druge trudnoce viska koju kilicu,sad sam trenutno punih 35nedelja i +14kg,s obzirom da je sad vruce i da se slabije jede nadam se da necu jos puno dobiti za ovih par sedmica...s leđa kao da nisam trudna sve se to fino rasporedilo...
I kod mene vrlo slična situacija, mislim da sam već pisala negdje... Porodila sam se prije mjesec i nešto sitno, otišla na porod sa 76, izgubila na porodu 6 kg, par dana poslije poroda otišla suvišna tečnost i tako je od tad "zapelo" na 65 A tako bih voljela da hoće spasti ovaj stomak da mogu stare pantole oblačiti...
na porod otišla sa 15 kg više nego prije trudnoće. par dana nakon poroda se vagala i u plusu sam nekih 2,5 - 3 kg u odnosu na težinu prije trudnoće i tako i sad stoji a porodila se prije 18 dana
višak od prije trudnoće neću spominjati
< Poruku je uredio chuci -- 22.6.2012 17:06:47 >
u prvoj trudnoci udebljala se 16 kg..počela sa 78 a zavrsila sa 94...u zivotu se nisam osjecala ljepše i zgodnije..vjerovali ili ne...skontala sam zasto kazu da je ljepota u očima posmatrača poslije poroda vratim se na isto..78 kg..sada sam u drugoj trudnoci 20-ta sedmica +2kg..trčkaram oko klinje pa se nista ne da primit