|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
18.2.2012 10:47:07   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: dzenyA

Djana svaka cast,
ja sam 9 kg dobila tokom citave trudnoce,al sam iz bolnice izasla mrsavija nego prije trudnoce user posted image
tako moja Djana navali i jedi znas gore kakav je tretman user posted image user posted image user posted image

Uh znam mila, ali ja imam visak u prednjem/donjem stomaku, tako da ukoliko se previse udebljam i poslje poroda izgledam kao 6mj trudna, jer i ja u prvoj trudnoci izadjoh iz porodilista sa curinskom kilazom, ali stomak bio ispred kao 5/6mj trudna da sam (sve se skupljalo u stomaku) pa se to taman regulisalo kad 4/5 mj poslje poroda uslijed dojenja i grickanja gluposti (citaj - plazma) udebljam se 10kg grooozno.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 2276
19.2.2012 21:05:27   
emy24
17nedelja+3kg

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2277
19.2.2012 21:06:43   
teacher75
jos 15ak dana do termina- u plusu sam nekih 13kg

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu emy24)
Neposredna veza do poruke: 2278
19.2.2012 21:13:05   
saksija
20 + 3 u plusu nekih 4-5 kg.. obzirom da sam prestala pusititi cim sam saznala za trudnocu a i poguzija sam.. ocekivala sam i gore.. mada.. osjetim da mi se apetit u zadnjih 10ak dana bas bas popravio.. i ocekujem haos do kraja trudnoce :)))))

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2279
19.2.2012 21:18:00   
hatepsut
19 sedmica + 2k,mada mi je i to mnogo jer sam imala i prije trudnoce visak kg.
Teacher, ti si duze tamne kose ?Onako po mojoj  procjeni,prosli bazar si bila s djevojcicom ?!to bi ti mogla da budes,na bb je uvjek guzva,s dosta zenica se nisam upoznala a i nisam navalentna osoba zato radije sjedim sama.Ako si to ti,samo se pitam gdje ti je tih 13kg ?

< Poruku je uredio hatepsut -- 19.2.2012 21:20:03 >

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu saksija)
Neposredna veza do poruke: 2280
19.2.2012 21:23:37   
teacher75
jeste, to sam vjerovatno jauser posted image ma stane u stomak sveuser posted image drugi put se slobodno javi da se upoznamouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 2281
19.2.2012 21:26:13   
teacher75
a dobila bih puno vise da nisam danonocno povracala do 4. mj. a evo i ova zadnja 2 mjeseca svaki dan povratim bar jedanput zbog zgaraviceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2282
29.2.2012 16:43:30   
Dz3ni
Joj evo čitam i divim vam se... Evo ja haman 27 sedemica već oko 13 kg u plusu user posted image
Doduše preporučeno mi je mirovanje, skoro da se ne krećem, a i tečnost mi se zadržava u tijelu (tješim se, hahaha). Imam osjećaj da se sve prima user posted image . Ušla u trudnoću sa 61 kg što mi je optimalna kilaža za moju visinu, smršala u prva 2 mjeseca 4 kg, imala oko 57 i evo danas se vagam i vaga me šokira user posted image 70 okruglih kila. Svi me tješe kao nisu ti se noge udebljale, ali ja se osjećam ko balon! Prije trudnoće sam željela veće grudi, sad molim Boga da mi prestanu rasti jer svaki mjesec moram broj veće grudnjake uzimati. user posted image
Na šta će to ličiti poslije trudnoće baš me zanima... user posted image

Neposredna veza do poruke: 2283
29.2.2012 20:15:16   
bigmama5
27 nedelja 14kg user posted image user posted image user posted image
ludilo kile se samo lijepe prije trudnoce sam bila malo punija al ne puno,a sad ovih 14 haos,kod mene sve ode u stomak i guzu,vec mi je sad guza ko ormaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 2284
29.2.2012 21:11:47   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: bigmama5

ludilo kile se samo lijepe prije trudnoce sam bila malo punija al ne puno,a sad ovih 14 haos,kod mene sve ode u stomak i guzu,vec mi je sad guza ko ormaruser posted image user posted image user posted image

Spast' ce guza kada budes letila oko bebice, ne brini se hehehe.

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 2285
1.3.2012 8:28:06   
Dz3ni
Koliko ode na porodu obično?

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2286
1.3.2012 8:54:52   
ajnur
17 nedelja 5kg user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 2287
1.3.2012 8:57:43   
ajnur

IZVORNA PORUKA: bigmama5

Ne sekiraj se ja sam u prvoj trudnoci preko 20kg se udebljala i vrlo brzo vratila kilazu.Vjeruj bice dana kad ces jedva stizati da jedes zato se opusti i uzivajuser posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu bigmama5)
Neposredna veza do poruke: 2288
1.3.2012 10:18:31   
teacher75
ja izgubila jos jednu kilu- 5 dana do termina ukupno u plusu 12 kila

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 2289
1.3.2012 14:00:28   
canim

IZVORNA PORUKA: Dz3ni

Oko 7 kg odmah.

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 2290
   [Obrisana poruka]
1.3.2012 14:01:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Dz3ni)
  Neposredna veza do poruke: 2291
1.3.2012 14:07:04   
mama_debeljuca
30. sedmica + 4,5kg! a izgledam mršavije nego prije trudnoće user posted image

:-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2292
1.3.2012 14:10:43   
canim
IZVORNA PORUKA: Iman83

Meni otišlo 11 kg...user posted image

user posted image meni malo manje od 7 user posted image

< Poruku je uredio canim -- 1.3.2012 14:11:17 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2293
1.3.2012 14:10:56   
marinčii

ja izgubila na porodu 11kg ,i za tri četri dana još 3 kg

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 2294
1.3.2012 14:11:05   
Lulu_08
mama_debeljuca bravooooo user posted image , znam da si i ti kao i ja spominjala da imas nesto viska od prije trudnoce, pa znaci regulisala si kilazu super u ovoj trudnoci! Ja samo gledam da ne unosim vise nego sto je potrebno, a jedem sasvim normalno i bez dijete nedaj Boze.

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 2295
1.3.2012 14:20:41   
mama_debeljuca

IZVORNA PORUKA: Djana

mama_debeljuca bravooooo user posted image , znam da si i ti kao i ja spominjala da imas nesto viska od prije trudnoce, pa znaci regulisala si kilazu super u ovoj trudnoci! Ja samo gledam da ne unosim vise nego sto je potrebno, a jedem sasvim normalno i bez dijete nedaj Boze.

Hvala Djana!
Prepala sam se bila što sam ogromna ušla u trudnoću, bojala se gestacijskog dijabetesa (tata mi dijabetičar), smanjila slatko, čak mi se i ne traži onako samo po sebi. Ostalo normalno jedem, a ne znam kako bi da mi neko kaže da moram na dijetu, jer kad nešto "moram" užasna sam user posted image

:-)

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2296
1.3.2012 15:13:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: marinčii

ja sam bila dobila prosli put 13-14 kg i sve otislo odmah na porodu, poslije tokom dojenja dobila 3-4 kg za par mejseci

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2297
1.3.2012 15:33:13   
Dz3ni

Blago tebi user posted image A mora da je i bebica bila krupna user posted image Ako je tako da se onda ne sikiram oko ovih kila user posted image svakako mi je najviše u stomaku i grudima (a prije trudnoće bila ravna ko fosna, i što se stomaka i grudi tiče user posted image )

Neposredna veza do poruke: 2298
2.3.2012 8:30:38   
saksija
ja 22 sedmica, negdje + 6 ili 7 kg.. i to imam osjecaj da sam dobila sve u zadnjih mjesec dana kad sam se "projela" :))) kazu svi da se zadnjih mjeseci rapidno deblja.. ima li neka da me utjesi da to ne mora biti tako? :)

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 2299
2.3.2012 11:34:58   
elmaL
Ja sam sa 23 sedmice bila u plusu 10 kguser posted image tad sam za manje od mjesec dobila 4 kg. A evo sad sam 39 sedmica i u plusu sam 16 kg, za dva mjeseca sam dobila 4ipo kila, nista ne mora znaciti, mislim kao i u drugim stvarima da nema bas nekog pravila, svak je poseban za sebe. Ja sam tad kad sam najvise dobila stvarno odjednom imala apetit i jela malo vise, plus slatkisi, kolaci, malo brze hrane, i odmah se vidjelo, pa sam onda prikocila i naredni mjesec se strogo pridrzavala sta jedem, i odmah se primjetilo, za narednih 5 sedmica sam dobila bila samo 2.5 kg.

Zadnja dva mjeseca se ne pazim bas nesto narocito, al malo sam izgubila apetit odjednom i nemam neke zelje za jelom.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu saksija)
Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *