Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ma nemam poima koliko sam se do sad udebljala,trenutno sam14.nedelja,na pocetku trudnoce sam imala 74,pa kad sam se vagala 73,slabo i jedem jos uvijek ne osjecam neke promjene na kilazi...ali ima vremena i za kile a takođe da se i izgube...samo da mi sve abd budemo dobro zajedno sa nasim bebaama,a kile su nevazne
do 17 nedjelje 0 kg.........odjednom se pocelo sve da prima ....
Super si no sikirki!
ja sam do 23 nedjelje nagurala sitnih 14 kg
svaka ti cast zeno....
ja do kraja trudnoce sam bila +30 kg
sad imam jos 7 da skinem da budem stara ja
Ja sam u prvoj trudnoci dobila sve ukupno 16, i izgubila ih i kroz dojenje nakon jedno 5 mjeseci (jela puno plazma keksa) nabila opet 10, grrrr glupo do bola. I od tih 10 jedno 5 je ostalo, tako da se "pazim" hahah.
ja sam do 23 nedjelje nagurala sitnih 14 kg
svaka ti cast zeno....
ja do kraja trudnoce sam bila +30 kg
sad imam jos 7 da skinem da budem stara ja
Ja sam u prvoj trudnoci dobila sve ukupno 16, i izgubila ih i kroz dojenje nakon jedno 5 mjeseci (jela puno plazma keksa) nabila opet 10, grrrr glupo do bola. I od tih 10 jedno 5 je ostalo, tako da se "pazim" hahah.
ja sam inace "sklona" debljanju....takva nam genetika (tjesim se)
ali brzo ih i skinem....
ja sam prestala pusiti u trudnoci, lezala prva tri mjeseca, primala progesteron, bila dobroston, apaurin....i samo jela pa veliku teglu nutele svakih 7 dana kupovala fuj...ja sam bas pretjerivala.....
u drugoj trudnoci moram biti pametnija :)
ja sam do 17 nejdelje povracala svaki dan cak i izgubila bila nekolike kg........
znaci za sad dobro.... ......
< Poruku je uredio mala87 -- 29.1.2012 14:04:55 >
ja sam do 17 nejdelje povracala svaki dan cak i izgubila bila nekolike kg........
znaci za sad dobro.... ......
ma ti si usper majke mi (kuc kuc)!
meni je doktorica na kraju rekla :Sram te bilo
ja sam se tjesila da sam visoka i da se to ne primjeti hahahahha a ustvari sam izgledala ko brdo
hej debeljuce... ja sam već odavno ispala iz ovog fazone, ima već godinica pa i više. Nego ja sam se do 39 sedmice kada sam se i porodila udebelila punih 17 kila. sa 60 na 77.... Mada sam i u prvom tromjesečju smršala i do 57 kg zbog povraćanja.... sada sam na 65 možda i više svakako namjeravm skidati još al' ne da se ..... Niš ne brinite za kilce, sve će one da slete...
moram se prijaviti, ja na porod otisla sa 37+5 sedmica i 9kg u plusu sada, mjesec dana kasnije, i dalje sam +4 kg, ali ne sikiram se, dojimo pa ne mislim jos ni na kakve dijete ici
< Poruku je uredio AAvalon -- 31.1.2012 10:38:51 >
Ma imam bona bar 5kg viska od prije prve trudnoce hahaha moram pripazit', jer bojim se da iza 20te sedmice ne krenu kile naglo gore pa da bar sada u pocetku sacuvam se hahaha.