Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Danas bili na pregledu, 29 sedmica u plusu 11,5 kg, zadovoljni, jer sam za 5 sedmica dobila 2.5 kg, a do sad je to bilo za 4 sedmice 4 kila iako, voljela bih da je manje, ali bila sam se opustila i kila dosla odmah, zato sad pazim
Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12 Mala princeza,miris mamin 03.05.13 Veselo nema šta...:)
imala sam i ja viska al opet nesto se lijepe sigurno zbog mirovanja,al nema veze nek su nama nase zive i zdrave a mi cemo poslije lako kod mene prijateljica dobila 38kg u trudnoci bila ko burence,a sada koda nikad nije rodila
ma ja uopste ne jedem puno ali svaki se zalogaj prima a i bebi je napredan....samo neka se on meni rodi (dani su mi ko godine) pa neka bude i trocifren broj
kod mene i u guzu i o stomak nikad nije bila vece ali meni je problem sto sam prije trudnoce kupus dijetom skinula 20kg i samo me strah da se ne vvrati sada duplo
23/24 nedjelje na +10kg... Ne jedem puno, ali vode do 4 l dnevno... sreca da ne oticem i da mi je nizak pritisak, a i secer ok... Kile odose u sve dijelove...al najvise u pupu... :) Valjda me ovo mirovanje deblja... Al neka, neka sve prodje kako treba...
Amiyca, kod mene isti slucaj ko kod tebe.. 23/24 i tacno sam 10kg dobila...doduse ja ne mirujem, radim i krecem se puno al sve mi ode u stomak...pijem jako puno tecnosti i pritisak mi je bas nizak, secer za sada dobar ali u 26.sedmici idem na test gestacijskog secera jer mi je sestra u trudnoci dobila secer pa idem i ja za svaki slucaj da se testiram..ginekolog kaze da je najbolje u 26.sedmici da odradim test...a sto kazes sve ode u stomak s tim da je i bebara sasvim normalnog rasta, ni prevelika ni premalena... meni je bitno samo da bebi kile ne naskode, a sto se mene tice, smrsat cu bez problema.
zdebljala se 15 kg...10 dana nakon poroda izgubila tih 15kg...jos samo stomak da ode
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Amiyca, kod mene isti slucaj ko kod tebe.. 23/24 i tacno sam 10kg dobila...doduse ja ne mirujem, radim i krecem se puno al sve mi ode u stomak...pijem jako puno tecnosti i pritisak mi je bas nizak, secer za sada dobar ali u 26.sedmici idem na test gestacijskog secera jer mi je sestra u trudnoci dobila secer pa idem i ja za svaki slucaj da se testiram..ginekolog kaze da je najbolje u 26.sedmici da odradim test...a sto kazes sve ode u stomak s tim da je i bebara sasvim normalnog rasta, ni prevelika ni premalena... meni je bitno samo da bebi kile ne naskode, a sto se mene tice, smrsat cu bez problema.
Ja sam u petak radila nalaz krvi i sve ok. Ma ima da nas bebaci stesu kad nam dodju...No sikiriki...