|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
5.3.2012 14:24:55   
amiyca
IZVORNA PORUKA: mala87

amiyca kako povuce tu rucnu kod mene haman da je zaledila nikako da je povucem........

Ne znam ni sama kako sam prikocila... Bilo je krenulo vrtoglavom brzinom. Valjda sam bukvalno shvatila mirovanje i nisam se puno kretala. Sada se krecem, mirujem kad osjetim da ne mogu i kad imam kontrakcije. Jedino sam imala uvijek obicaj da jedem dok mogu, al sada beba ne da. Ako malo vise pojedem, osjecam se ko da imam sto kila i ne mogu disati... Mozda mi je beba povukla rucnu... user posted image

< Poruku je uredio amiyca -- 5.3.2012 14:26:58 >

Sunce mamino 20.04.2012

(odgovor članu mala87)
Neposredna veza do poruke: 2326
7.3.2012 9:36:10   
teacher75
usla u trudnocu sa 72-73kg, otisla na porod sa 85.5kg. dan nakon poroda imam 78kg (5 viska) a prosli put mi sve bilo spalo tokom poroda, nisam imala viska ni kile

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 2327
7.3.2012 9:47:06   
Neca xxx
Ma teacher, to je super! Daj sebi jos malo vremena, pa ce i te kilice brzo otici. Mada ja mislim da nije ni to neki visak. Imas super liniju. user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2328
7.3.2012 10:01:28   
chuci
vidi teacherke na forumu

blago tebi kad možeš
nadam se da si dobro, vidim pišeš bolje si prošla nego na prošlom porodu, baš mi je drago

ja se jučer vagala +9 kg gluho bilo, ne znam ni otkud mi toliko, iako mi je baš pupo veliki, ostalo se nije promijenilo

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 2329
7.3.2012 10:04:28   
AMELIC
37+5 i 11 kg u plusuuser posted image
Ako se za ovih 10-tak dana i zalijepi još kilica nije problem...ja zadovoljnauser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2330
7.3.2012 10:19:28   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Ma teacher, to je super! Daj sebi jos malo vremena, pa ce i te kilice brzo otici. Mada ja mislim da nije ni to neki visak. Imas super liniju. user posted image
nije strasno al moram paziti, jer prosli put nakon poroda dok sam dojila nisam nista izgubila vec dobila 3-4 kg. tako da moram pazit sta jedem

< Poruku je uredio teacher75 -- 7.3.2012 10:20:39 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 2331
7.3.2012 18:46:48   
marči
Joj znam....i sada imamuser posted image

danas sam bila na pregledu +2kg ovaj mjesec ...sve skupa +15..još 2 mjeseca do kraja...ali više niš ne stane u mene...imam osjećaj da ću se raspuknuti...tako da možda ipak neću puno dobiti još do kraja...nadam se...u svakom slučaju pada mi prirast kilaže u zadnjim mjesecima iako dr. kaže ako si sklon atome na kraju najviše dobijaš...budemo vidjeli user posted image možda baš dokažem suprotno...ovaj mjesec +2kg, prošli+3kg, prtprošli+3.5kg...ima nade!!!!

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2332
7.3.2012 19:07:35   
gerberka
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

IZVORNA PORUKA: gerberka

zatrudnila sa 63, otisla na porod sa 84user posted image

SAD IMAM 63 user posted image

svaka cast - kako???? kod mene to spada postepeno i ovja i prosli put pa me interesuje bas kako uspiju zene tolikod aizgube u kratkom roku. prosli put sam bila i bas slaba i abas slabo jela prvi mjesec al opet sam izgubila jos i manje nego ovaj put na pocetku... kasnije se to topi al svejedno ...

user posted image je bio krupan, pa onda poslije sekcije ne jedes nista 2 dana. pa sam se sekirala mnogo zbog njega...a u user posted image mi je sve bilo u stomaku...i ti si zgodnica, a vala meni nebi smetalo i da mi je ostalo viska, briga me, imam svoju user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 2333
7.3.2012 21:45:25   
Lana_
mene stid rećiuser posted image user posted image user posted image user posted image
al ja sam se udebljala evo za 22+6 9kg,imam 62kg user posted image
al prije trudnoće sam dobila 5kg što znači deblja 14kg a ništa mi se nevidi,imala sam 48kguser posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2334
7.3.2012 21:46:31   
M kao Mama
kaže vaga oko 4 kg, znači 24+4 u plusu 4 kg, ja prezadovoljna, a dr .mi samo govori nemoj se debljat, hahahahah

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 2335
11.3.2012 20:16:02   
mala87
amiyca nista od povlacenja rucne user posted image user posted image na mene se samo lijepeuser posted image

amelic svaka ti cast user posted image user posted image user posted image is sretnooooo......

mama alma meni nista ne govore samo odmahnu rukom user posted image user posted image .........

“Nikad nećete dobiti želju, a da pritom niste dobili i moć da je ispunite. Ipak, možda ćete za njeno ostvarenje morati raditi.”

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2336
11.3.2012 20:59:04   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: mala87

amiyca nista od povlacenja rucne user posted image user posted image na mene se samo lijepeuser posted image

amelic svaka ti cast user posted image user posted image user posted image is sretnooooo......

mama alma meni nista ne govore samo odmahnu rukom user posted image user posted image .........

ja sam se u bolnici za 10 dana izgleda udebljala 5 kila, nije mi dobro, ustvari skontala sam da sam puna vode, jer sam pila puno tečnoszti, a bila sam i na infuzijama, sva sam ko bure oteknuto, nije mi dobro nikako, sama sebi odmahujem ne tenaju mi drugi

(odgovor članu mala87)
Neposredna veza do poruke: 2337
11.3.2012 21:03:55   
mala87
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
ja sam se u bolnici za 10 dana izgleda udebljala 5 kila, nije mi dobro, ustvari skontala sam da sam puna vode, jer sam pila puno tečnoszti, a bila sam i na infuzijama, sva sam ko bure oteknuto, nije mi dobro nikako, sama sebi odmahujem ne tenaju mi drugi

pa i ja sam puno oteklauser posted image ..........vadila sam sve nalaze sve ok ali noge i ruke katastrofa user posted image .....i ja cu sama sebi poceti odmahivati user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala87 -- 11.3.2012 21:05:36 >

“Nikad nećete dobiti želju, a da pritom niste dobili i moć da je ispunite. Ipak, možda ćete za njeno ostvarenje morati raditi.”

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2338
12.3.2012 11:16:41   
mamaibabo
poz drage moje,pazite s tom vodom,neželim vas uplašizi al ja sam zbog iste bila u bolnici nedavno...inače 33 nedelje a u plusu 20 kg štaču nisam fakat puno jela al Bože moj tako je .....:(

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu mala87)
Neposredna veza do poruke: 2339
15.3.2012 22:05:55   
Halimina mama
24 sedmica, u prvom tromesecju sam smrsala 4 kg, u drugom tromesecju + 2 kg, mamina duša dobro napreduje.user posted image

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 2340
16.3.2012 7:36:59   
chuci
ušla u 30 sedmicu i +10 kg user posted image buhuhuhuhuuuuu

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Halimina mama)
Neposredna veza do poruke: 2341
16.3.2012 17:22:14   
Teddy Bear
Boga mi sam ja usla u 20 sedmicu sa +10 kg, a do kraja ni sama ne znam, ostalo je da sam se udebljala 20 kg, mada je bilo vise jer sam na kraju bila otekla strasno, k'o vodena lopta...iz porodilista izasla sa strasnih 78 kg, i evo me sad nakon 9 mj k'o nova, u stvari vratila se na staro. imam mozda 2-3 kilice, koje se ne primjete, mada to pripisujem dojenju...mislim da je jaaako bitno stegnut stomak poslije poroda, jer kad on spadne, ostalo se samo istopi. drage trudnice uzivajte, meni strasno nedostaju te kilice... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2342
16.3.2012 17:27:51   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Djana

Eh ovako, frisko sa pregleda:

18 sedmica + 0 kg user posted image

Evo ga 22 pune sedmice, ulazimo u 23cu i poceli smo dobijati kilice + 2kg (nakon pregleda doktorica vecinu prepisala crijevima, puna su nazalost - zatvor je opet u toku nekih 5 dana....). Ali dobro je hB! user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2343
20.3.2012 11:08:29   
mamin_djecak
ja vec dva mjeseca nisam dobila ni grama, ne znam kako ali eto user posted image sreca da je tako bila bih ko tenk, jer sad sam 34 nedelja i +17 kg

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 2344
20.3.2012 12:59:41   
yasemin
ja prva 4 mjeseca 2kg dobila sad sam u 25 nedelji tj.6 mjesec i fatam zalet dobila sam još 9 kg tj sad ukupno 11 kg do kraja ću biti ko tenk

yasemin

(odgovor članu mamin_djecak)
Neposredna veza do poruke: 2345
21.3.2012 11:55:11   
mali_leptiric
Ja sam u prva tri mjeseca dobila samo 300 gr. ali zato nakon toga za dva mjeseca sam se udebelila skoro 6 kg. Sve u noge i stomak, sad sam na 64 kg ( 22 sedm. ) i  mislim da svaki dan sve vise razvijam user posted image Ma samo da sve izadje na dobro. Imam prijateljicu koja je u toku trudnoce dobila 24 kg i sada je poslije poroda sve izgubila,linija za ciste 10-tke :D.

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 2346
21.3.2012 12:24:45   
vanili
Do 21/22 ned. 7kg. Nemam pojma gdje su te kile, na meni se samo malo stomak vidi. Ruke i noge i dalje mrsave user posted image .

< Poruku je uredio vanili -- 21.3.2012 12:25:42 >

(odgovor članu mali_leptiric)
Neposredna veza do poruke: 2347
21.3.2012 12:50:41   
Miimy
evo nas frisko sa kontrole 20+4 i u plusu smo 2,800gr nije lose ja mislim da kilice tek sad dolaze al neka ih skidacemo ih ako Bogda....

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu vanili)
Neposredna veza do poruke: 2348
21.3.2012 12:54:06   
chuci
ja se prekjučer vagala kod dr
kod nje neka dobra vaga pokazuje mi 10 kg manje nego moja user posted image user posted image
ali pošto moja nije radila neko vrijeme možda i nije dobra mislim za poređenje

relevantno je: udebljala se po njenoj vagi 2 kg za 2 mjeseca. sad sam na kraju 7 mjeseca tada bila na kraju 5. nije loše

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 2349
22.3.2012 10:54:01   
minka86
da i ja prijavim dosad najdraže kilice user posted image
18+3 +3kg , ali kod mene je zatvor skoro pa stalno u toku user posted image , ali izdržat ćemo user posted image i ja sve to

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *